ilişki sendromu

Anam bana mı bitek garip gelmedi bu durum aralarındaki samimiyete güvenip aaa benmi ödüyorum diyebilir ki 10 aylık bir ilişki bazı şakaları kaldırabilir ne var ki bunda.Erkek arkadaşın biraz alınmış ama demekki para konusunda hassas ama bunun için de bitirilmez kızcağızın içinde kötü birşey olsa ben ısmarliyim demez yani..Haber vermeden içmeside bencede hoş değil en azından ben arkadaşımla içicem biraz haberin olsun diyebilir.Ama aslında buda büyütülecek bir şey değil içipte napıyor sanki,barışırsınız bi kaç güne
ahhh beni anlayanda varmış demek ki. ben zaten kikirdek bi insanım şaka yaptığım 3 kmdan belli olur anlamaması ve onunla dalga geçebilme ihtimalşmi düşünmesi asıl beni kırdı ya beni hiç tanıyamamış demek ki dedim

beyfendi çooktan sosyal medyadan sildiği kızları eklemeye başladı. sırf ben göriyim diye sabaha kdar içmeye akşama kadar uyumuya devam :KK70: falan yazıyo adam mutlu gibi şimdi ben buna ne diyim ay pişmanım desem ne adam yol aldı bile

sen de pek mutsuz görünmüyosun sen de yoluna bak bence

beyfendi çooktan sosyal medyadan sildiği kızları eklemeye başladı. sırf ben göriyim diye sabaha kdar içmeye akşama kadar uyumuya devam :KK70: falan yazıyo adam mutlu gibi şimdi ben buna ne diyim ay pişmanım desem ne adam yol aldı bile
Ayyyy bu tripleri çok iyi bilirim benim kocamda böyleydi sevgiliyken sonra hokkalı bi mesaj atardım sabaha kadar arardı açmazdım sabahta şarkı yollardı barışırdık vay be efkarlandım:KK70:

ahhh beni anlayanda varmış demek ki. ben zaten kikirdek bi insanım şaka yaptığım 3 kmdan belli olur anlamaması ve onunla dalga geçebilme ihtimalşmi düşünmesi asıl beni kırdı ya beni hiç tanıyamamış demek ki dedim

canım benım senin anlamadığın şu sen şaka yaparsın ama herkes her sakayı kaldırmaz atıyorum sen dersin ki ben el şakası severim ama ben sevmem sen seviyosun diye bana yapmanı istememolay bu bitanem

sen de pek mutsuz görünmüyosun sen de yoluna bak bence
aslında çok ama çok seviyorum diyorum ya cesaret edip tüm aileme abilerime anlattım evlenicem bu adamla dedim bunları bile bile böyle sorunlar çıkarması bitirmeye cesaret etmesi beni çok yordu hadi şimdi bunlarla başa çıkabilirim ama bir ömür böyle nasıl geçer diye düşünüyorum artık. Dediğim gibi o şakaya kızma sebebi babasının para göndermesinin acısıydı. Hep böyle sorunlar oluyorkime kızsa bana parlıyor sinirliyken gözü dönüyor yoruldun biraz :KK43:

o ayrılık sebebi değil ama o yüzden soğuktuk biraz üstüne inanıp inanmama olayını ekledi asıl sebep o. daha bana inanıyo musun demeden parladı bi anda olmuyosa zorlamayalım dedi olmadığına kanaat getirmişti demek ki
demek ki sıkılmış adam
fazla mı sıktın nedir
annesi gibi içerken izin mi alacak senden
kontrol etmeye çalışıp bide parasal yönden şaka yaptıysan
adam da bıkmıştır
geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş...

Bırak bir erkeği senin ona yaptığın şakasıyi bir kiz arkadaşım ya da kardeşim bile yapsa bana kırılırım. Daha da önemlisi utanirim. Erkek arkadaşına bu şakayı yaparken amacın neydi gerçekten merak ettim. Birisi bana bunu yapsa kibrlinin teki övünmeyi ne kadar seviyor diye düşunurum. Adeta durumu kullanmak olur benim için.

benim eşim de tartıştık diye kınadan önceki gece ilişki durumunu kaldırmıştı ne oldu 3 gün sonra evet sesi salonu inletti:KK30:
sosyal medya üzerinden ahkam kesilmiyor :KK70:

Bende öyle kikirdek biriyim o yüzden anladım :KK70:erkek arkadaşın galiba bu tür şakaları kaldıramayacak türde ama bi kaç gğne barışırsınız bence

Bırak bir erkeği senin ona yaptığın şakasıyi bir kiz arkadaşım ya da kardeşim bile yapsa bana kırılırım. Daha da önemlisi utanirim. Erkek arkadaşına bu şakayı yaparken amacın neydi gerçekten merak ettim. Birisi bana bunu yapsa kibrlinin teki övünmeyi ne kadar seviyor diye düşunurum. Adeta durumu kullanmak olur benim için.
yemin ederim bi amacım yoktu bi anda komiklik olsun diye çıktı ağzımdan ama ben asla kibirli falan değilim ki çok param falanda yoktur ona yük olmamak için çabalarım hep onu düşünürüm

erkeğe para üzerinden asla şaka yapılmaz. çocuğu aciz duruma düşürmüşsünüz. hem ısmarlayacağınızı söyleyip ikna etmiş, sonrasında da bel altı vurmuşsunuz. hala ben de kırıldım demenize sebep bulamadım.
tepkisinde haklı maalesef.

ek olarak ayrılık hesap sorma yüzünden değil gurur kırma yüzünden gerçekleşmiş.

yemin ederim bi amacım yoktu bi anda komiklik olsun diye çıktı ağzımdan ama ben asla kibirli falan değilim ki çok param falanda yoktur ona yük olmamak için çabalarım hep onu düşünürüm
Ama arkadaşım sorun senin niyetin değil
Niyetin iyi olabilir ama durum senle ilgili değil işte herkes şaka kaldıramaz hele ki parasal konuda bi erkek ...

erkeğe para üzerinden asla şaka yapılmaz. çocuğu aciz duruma düşürmüşsünüz. hem ısmarlayacağınızı söyleyip ikna etmiş, sonrasında da bel altı vurmuşsunuz. hala ben de kırıldım demenize sebep bulamadım.
tepkisinde haklı maalesef.
kırılma sebebim onunla dalga geçebileceğimi bana yakıştırması. Düşünün rahat rahat param yok diyebilecek kadar yakındık ben çoğu zaman soğukta parası yok diye sahilde oturdum onun için bunları bilen bi adma nasıl nasıl bana yakıştıtıt onunla alay ettiğimi

Ama arkadaşım sorun senin niyetin değil
Niyetin iyi olabilir ama durum senle ilgili değil işte herkes şaka kaldıramaz hele ki parasal konuda bi erkek ...
e tamam anlattı özür diledim bi daha olmaz dedim ben onun bana ne ağır gelen hatalarını kabul ettim bi daha yapmam dedi güvendim tamam dedim o niye bana inanmak yerine yargılıyor ki tekrar tekrar bu da beni kırmaktan başka bişey değik

yaptığın şaka gerçekten çok ağır..birde üste çıkmaya çalışmışsın..bence sen hatalısın git özür dile bakalım nolcak??

bir erkeğe değil erkek arkadaşın kocan bile olsa, parası yoksa parasızlığı üzerinden espri yapma !!
bu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
erkekler belli konularda hassastir.
cisellikte kadinda sorun varsa bu tedavi edilmeli ama erkekte ise susulmali kimse duymasin.
Hesabi erkek oder
yanliz anlama sitemim sana degil senin mesajini alintiladim amamesajin uzerine aklima gelenler.
Yaw birakalim su erkekleri de birazcik normallessinler artik.

bu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
erkekler belli konularda hassastir.
cisellikte kadinda sorun varsa bu tedavi edilmeli ama erkekte ise susulmali kimse duymasin.
Hesabi erkek oder
yanliz anlama sitemim sana degil senin mesajini alintiladim amamesajin uzerine aklima gelenler.
Yaw birakalim su erkekleri de birazcik normallessinler artik.
hah işte bu yani aynısı dedim eğer sen bu şekilde bana muhtaç olduğunu düşünüyosan o zaman sen benim hesabımı öderkende ben sana muhtaç değilim dedim. aynısını o yapsa kimse yadırgamaz şaka der geerdi

kırılma sebebim onunla dalga geçebileceğimi bana yakıştırması. Düşünün rahat rahat param yok diyebilecek kadar yakındık ben çoğu zaman soğukta parası yok diye sahilde oturdum onun için bunları bilen bi adma nasıl nasıl bana yakıştıtıt onunla alay ettiğimi

bana kızmayın lütfen ancak,
kırıldığınız mevzu sineğin kanadından yağ çıkarırsak haklılık kazanır. siz suçunuzu dışsallaştırıyorsunuz biraz.
ek olarak, soğukta sahilde O'nun için değil siz O'nun yanında olmak istediğiniz için oturmuşsunuz.
yani olayı "ben ne emekler verdim" boyutuna getiriseniz içinden hiç çıkamaz daha da hırslanırsınız.
bana sorarsanız barışma olur gibi görünüyor. sosyal medyadaki olaya da takılmayın çocukça şeyler onlar. bildiğin nispet.

Bence kırılma sırası sizde değil onda çünkü bir erkeği hiç vurulmaması gerektiği bir yerden vurmuşsunuz. Zaten ezile büzüle adam cebinde para olmamasına rağmen dışarıya çıkıyor bir de üzerine böyle bir şaka. Karşıdakinin erkek olmasına gerek yok ben kız arkadaşımla aynı koşullarda dışarı çıksam ve bana aynı şaka yapılsa asla asla o kişiyle bir daha görüşmem. İnsanların çaresiz oldukları konularda şaka yapılmaz.

• Beğen
Reactions: anu
X