- 1 Eylül 2023
- 72
- 206
- 8
- 37
- Konu Sahibi sinem8181A
-
Ay hadi diyelim tek çocuğu var...38 yaşında çocukluyum bekar olsam yeminle bu adama dönüp bakmam. Hem yaş, hem konum olarak hiç denginiz değil. Birde kendini nimetten sayıyor hasbamHayır tabi ki duygular var devrede iki cocugu yok tek coçugu var ayrıcaıca ben zaten kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadınım.
O dedi ya yüzde bir milyon doğrudur yani. Ne diyecekti, evet sadece cinsellik icin seninleyim mi?Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
Açık açık söylemiş sizi istemiyor.Ona göre kararınızı verin.Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
Ya böyle insanlar tehlikeli. Ne güzel bulmuş birini keyfini çıkarıyor oh ne ala. Cinselligi hallediyor öpüyor kokluyor kendini tatmin ediyor kadin be düşünürse düşünsün umrunda değil terbiyesiz adam.Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
Adam sizi cinsellik için kullanıyor.Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
siz halinizden memnun olsanız bu konu açılmazdı bunun bi sonu yok bi başkasını bulana kadar devam eder seninle sonra bi başkasına geçer 2 evlilik kınamıyorum ama fazla demekki sorumsuzEvet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
Bu durumu nasıl kabulleniyorsunuz merak ediyorum? Adam size istediğini der ben öyle yere koymuyorum diye ama bence bariz cinsellik için kullanıyor sizi ve sizde bu durumu maşallah kabullenmişsiniz. Ayrılamam ne ya oldu bunlar kadınların bedenlerini istediği gibi kullansın sizin gibi kadınlarda ayrılamıyorum diye kabul etsin. Sonra bu ülkede neden kadına değer verilmiyor deniyor böyle şeyleri kabul ettiğiniz için işte başka kadınlarada bu pislikler sadece bu gözle bakıyor. Benim bedenim kıymetli değerli kimse sadece onu kullanmak için benim hayatımda olamaz adamın alnını karışlarım vallahi.Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
Bence bırakın bu adamı, çok boş bir ilişki.Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
Seksli kankili arkadaşNeymiş adı o zaman yaşadığınızın şeyin ilişki değil f.body değil.
Peki bir veya iki kelimelik tanımı olan bir türü yok muymuş?
Uzun uzun anlatıyor size vaktimi geçirmeyi sevdiğim keyif aldığım ve keyif verdiğim…diye açıklıyor ama baya sallıyor haberiniz olsun.
Laf cambazlığı yapıyor kanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?