İlişki istemeyen erkek

imza kaşe mühür basılcak ne varsa

Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
elinden kaçırmamak için tabii ki evet sen benim için f..b..sin demeyecek

çünkü sizin beklentinizin ne yönde olduğunun farkında ama kendisi sizden sıkılana kadar bu şekilde böyle devam edip sıkıldığında da sorun sende değil bende deyip ayrılmak isteyecek ne yazık ki

Adamı övmek için de yermek için de neden yok. Ama ne istediğini bilmesi ve bunu karşı tarafa dürüstçe ifade etmesini doğru buluyorum. "Ben böyle bir ilişki istiyorum" diyebiliyor adam. Kimseyi kandırmıyor. Keşke konu sahibi de "hayır ben böyle bir ilişki istemiyorum, ben şöyle bir ilişki istiyorum, olmuyorsa da ayrılalım" diyebilecek durumda olsa. Kadın bu şekilde sürdürmeye razıysa adam neden mutlu olduğu bir ilişkiyi sonlandırsın.

İlişki istemiyor çünkü 2 kere evlenip boşanmış şimdi konuştuğu kızlarlada kendini tatmin ediyor gönül eğlendiriyor onlardan biride sensin. Ciddiyete felan dökemezsin. Kendini harcama bir adam için bekar kadınsın napıcaksın böyle bir adamı ?

Önceki yorumum da yazdım bazı insanlar yanlış olduğunu bilse bile gitme iradesini gösteremeyebilir, bu onun razı olduğu anlamına gelmiyor. Ama tabi sizin bakış açınıza göre adam dürüst bir şey diyemem size.

%10000000000000

2 kere evlenmiş çocuğu olan o yaşta adam daha evlenmez
Ciddi ilişki düşünmüyorum demiş işte
Siz de ciddi ilişki istemiyorsanız böyle devam edin.
Ama beklemeyin benden ötesini en fazla sevişiriz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…