• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki istemeyen erkek

Yani ben eleştirmekten ziyade sizin gözden kaçırdığınız bir noktaya işaret etmek istiyorum. İlişki istemiyor nasıl istetirim demişsiniz ancak bu adamın ilişki istemesi hele ki bir erkek gözünden saçmalık olur zaten şu aşamada. Vakit geçiriyor, sevişiyor, beraber uyuyor, sohbet muhabbet ilgi var halihazırda, neden bunları durduk yere adını koyarak yaşamak istesin ki bu onun için sadece ekstra bir sorumluluk olur başka mana ifade etmez.

Cesaretli olur ve ben bu şekilde görüşmek istemiyorum bunlar bana ters sen böyle istiyor olabilirsin bunda bir problem yok ama beni bu şekilde tutamazsın diyip resti çeker (ama gerçekten çeker yani blöf olarak değil) ve köşenize geçerseniz o adam en ufak bir niyeti varsa size adım atacak ve ikna etmeye çalışacaktır. Onun dışında ne yaparsanız yapın ne derseniz diyin sadece ayaklarını yere vurarak ağlayan bir kız çocuğundan öteye gitmez ondaki ciddiyetiniz..
imza kaşe mühür basılcak ne varsa

Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
elinden kaçırmamak için tabii ki evet sen benim için f..b..sin demeyecek

çünkü sizin beklentinizin ne yönde olduğunun farkında ama kendisi sizden sıkılana kadar bu şekilde böyle devam edip sıkıldığında da sorun sende değil bende deyip ayrılmak isteyecek ne yazık ki :(

Adamı baya bir övmüşsünüz fakat hiç te övülecek tarafı yok. Adamın tek amacı cinselik. Konu sahibinin ona karşı beklenti içerisine girdiğini ve gitme iradesi gösteremediğininde farkında bu noktada ilişkiyi bitirmesi gerekiyor ama yapmıyor, çünkü böylesi işine geliyor. Kısaca insalarlar bazen bağımlı kişilerinden dolayı gitmeye bilirler bu, bizim onların zamanın boşuna almamızı haklı göstermez. Ege bir taraf ilişki içerisinde beklentiye giriyor ve diğer tarafa istemiyorsa, istemeyen tarafın anında ilişkiyi bitirmesi gerekir. Yoksa süslü cümleler kurarak işin içinden çıkmak hiç doğru değil.

Adamı övmek için de yermek için de neden yok. Ama ne istediğini bilmesi ve bunu karşı tarafa dürüstçe ifade etmesini doğru buluyorum. "Ben böyle bir ilişki istiyorum" diyebiliyor adam. Kimseyi kandırmıyor. Keşke konu sahibi de "hayır ben böyle bir ilişki istemiyorum, ben şöyle bir ilişki istiyorum, olmuyorsa da ayrılalım" diyebilecek durumda olsa. Kadın bu şekilde sürdürmeye razıysa adam neden mutlu olduğu bir ilişkiyi sonlandırsın.

Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
İlişki istemiyor çünkü 2 kere evlenip boşanmış şimdi konuştuğu kızlarlada kendini tatmin ediyor gönül eğlendiriyor onlardan biride sensin. Ciddiyete felan dökemezsin. Kendini harcama bir adam için bekar kadınsın napıcaksın böyle bir adamı ?

Adamı övmek için de yermek için de neden yok. Ama ne istediğini bilmesi ve bunu karşı tarafa dürüstçe ifade etmesini doğru buluyorum. "Ben böyle bir ilişki istiyorum" diyebiliyor adam. Kimseyi kandırmıyor. Keşke konu sahibi de "hayır ben böyle bir ilişki istemiyorum, ben şöyle bir ilişki istiyorum, olmuyorsa da ayrılalım" diyebilecek durumda olsa. Kadın bu şekilde sürdürmeye razıysa adam neden mutlu olduğu bir ilişkiyi sonlandırsın.

Önceki yorumum da yazdım bazı insanlar yanlış olduğunu bilse bile gitme iradesini gösteremeyebilir, bu onun razı olduğu anlamına gelmiyor. Ama tabi sizin bakış açınıza göre adam dürüst bir şey diyemem size.

Nereye kadar böyle bir ilişki içinde yaşamayı düşünüyorsunuz? Karşınızdaki kişi size açık açık durumu anlatmış ve sizde kabul ederek şuan bu durumu yaşıyorsunuz. Henüz 33 yaşındasınız, karşınıza aile kurabileceğiniz biri illaki çıkacaktır. Lütfen başka insanların kendisini tatmin etmek için sizi kullanmasına izin vermeyin.

%10000000000000

Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
2 kere evlenmiş çocuğu olan o yaşta adam daha evlenmez
Ciddi ilişki düşünmüyorum demiş işte
Siz de ciddi ilişki istemiyorsanız böyle devam edin.
Ama beklemeyin benden ötesini en fazla sevişiriz diyor.

Back