• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki istemeyen erkek

Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
sizi kıskanıyor mu? bunu deneyin bence siz bütün herşeyi adama vermişsiniz zaten bu yaşadığınız sevgililik baya sırf adını koymuyor diye birşey mi değişiyor. ama eğer ki sizi kıskanmıyorsa hiç o zaman amacı farklıdır. siz de eğer ki evlilik istemiyorsanız keyfiniz yerindeyse takılın ama evlilik istiyorsanız ayrılın bu adamdan kendinizi böyle kullandırtmayın.

Nereye kadar böyle bir ilişki içinde yaşamayı düşünüyorsunuz? Karşınızdaki kişi size açık açık durumu anlatmış ve sizde kabul ederek şuan bu durumu yaşıyorsunuz. Henüz 33 yaşındasınız, karşınıza aile kurabileceğiniz biri illaki çıkacaktır. Lütfen başka insanların kendisini tatmin etmek için sizi kullanmasına izin vermeyin.

Siz adamı istemeyeceğiniz yerde adam sizi istemiyor. Hadi ordan diyeceğiniz yerde kopamıyorum diyorsunuz.
Kendini iteleyecek başka birini bulursa o ilişki istemeyen adam bir anda nasıl ilişki adamı oluyor görürsünüz. Size de kullanacağı cümle belli "aramızda bir şey yoktu sadece takılıyorduk" der.

Yani ben eleştirmekten ziyade sizin gözden kaçırdığınız bir noktaya işaret etmek istiyorum. İlişki istemiyor nasıl istetirim demişsiniz ancak bu adamın ilişki istemesi hele ki bir erkek gözünden saçmalık olur zaten şu aşamada. Vakit geçiriyor, sevişiyor, beraber uyuyor, sohbet muhabbet ilgi var halihazırda, neden bunları durduk yere adını koyarak yaşamak istesin ki bu onun için sadece ekstra bir sorumluluk olur başka mana ifade etmez.

Cesaretli olur ve ben bu şekilde görüşmek istemiyorum bunlar bana ters sen böyle istiyor olabilirsin bunda bir problem yok ama beni bu şekilde tutamazsın diyip resti çeker (ama gerçekten çeker yani blöf olarak değil) ve köşenize geçerseniz o adam en ufak bir niyeti varsa size adım atacak ve ikna etmeye çalışacaktır. Onun dışında ne yaparsanız yapın ne derseniz diyin sadece ayaklarını yere vurarak ağlayan bir kız çocuğundan öteye gitmez ondaki ciddiyetiniz..

Ben baska ciceklerden bal alabileyim ama sen kovanımda dur diyor yani.Ya fuckbady olmayi kabul edeceksiniz ya da bir daha görüşmeyeceksiniz iliskinizi kendi basinıza daha ileri boyuta tasıyamazsınız bunun altinda ezilirsiniz bence siz önünüze bakın.2 defa evlilik yasamıs hadi biriyle anlasamadi diyelim digerinden neden ayrıldı demek ki evlilik iliski anlamında basarisiz biri tekrar neden risk alsin cinsel anlamda tatmin oluyor yeri gelince dertlesiyor risk almaz tabii ki.

Adam net. Ne istediğini biliyor ve sizi kandırmaya çalışmıyor
Böyle birine aşık olup bağlanmak feci bir sey
Bıçak gibi kesip atmalısınız
Yoksa iyice b*ka batarsıniz..

Nereye kadar böyle bir ilişki içinde yaşamayı düşünüyorsunuz? Karşınızdaki kişi size açık açık durumu anlatmış ve sizde kabul ederek şuan bu durumu yaşıyorsunuz. Henüz 33 yaşındasınız, karşınıza aile kurabileceğiniz biri illaki çıkacaktır. Lütfen başka insanların kendisini tatmin etmek için sizi kullanmasına izin vermeyin.

+++++++++

Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
adam amacı takılmak.
evlenmiş boşandığı için tekrar sorumluluk almak istemiyor.
bu böyle gider bence.
çok üzülürsün benden demesi.
sen eger ciddi ilişi istiyorsan bu kişi o olmıyacak.
başka birine bak derim

Sizin de amacınız takılmak olsa hiçbir sorun yok bence ama sizin böyle beklentileriniz varken bu durumda sadece acı çekersiniz. Zaman geçtikçe iyice bağlanacaksınız ve her şey daha zor olacak. Ayrıl yazmayın biliyorum demişsiniz ama başka çare yok bir an önce bitirmeniz lazım bu durumu.

Size tek düşündüğüm cinsellik değil demesinin sebebi de gerçeği söylerse gurur yapar ve gidersiniz bunu biliyor sizi yanında tutmak için ve kalbinizi kırmamak için yalan söylüyor. Yok sohbetinizi seviyormuş da sohbet edecek başka arkadaşı yok sanki 😂

Evet hanımlar çok ama çook hoşlandığım bir adam var ve onunla bi cemiyette tanıştık bakıştık ekleştik buluştuk konuştuk 2 evlilik yapmış bir cocugu var o 43 yaşında bende 33 yaşındayım evlilik yapmadım hiç ama ondan çok etkilendim. Neyse bi ilişki istemediğini söylüyor kafa olarak anlaşabildiğimizi benimle eğlendiğini zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyor cinsellik te var işin içinde ben çok etkilendim ondan ama o duygusal olarak bakmıyor olaya keyif veriyorsun keyif alıyorum diyor . Ama ben ondan kopamıyorum 2 aydır birlikteyiz . Ben bu adamı nasıl ilişki boyutunda etkileyebilirim .sadece cinsellik için konuşmuyorum seninle diyor ama dışarda bi kaç defa kahve ictiğimiz oldu o aralarda elimi tutuyor sarılıyor evine girerkende öyle . Ama iş sevgilik ve ya bi adı olsun deyince beklentiye girme diyor ben ne yapacagım ayrılın demeyin biliyorum ama yapamıyorum zaten
evlenmek istemiyorum diyorsan takıl
Ama evlilik isteğin varsa acil ayrıl üzülürsün

Size göre birisi değil. Uzun vadede yipranirsiniz. Ayrılmaktan başka çareniz yok.

Cok tepki görmek istiosaniz dün biriyle beraber oldum cok iyiydi. Deyin yoklayin. Baktiniz tinmio bana sevgilisini gosterdi kadin da baya guzelmis bilidigin adriana lima falan salla :) ben de senden bahsettim onlar da seni begenmis bi ufak orgy atalım diyolar ortaya karışık de tabi ciddi ol :D bakalim ne tepki verecek?

Bunu sorduğumda hayır sadece bunun için seninle biraraya gelmiyorum diyor ben seni oraya koymuyorum benim kafamın anlaştığı birisin diyor
gerçekten herhangi bir erkeğin kendisinden hoşlandığını ve aksini söylese elinden kaçıracağı birine evet biz fb yiz ötesi yok saçmalama demesini beklemiyorsunuz değil mi?

Mantıklı düşünecek olursak 2 tane kadının bosadigi adam...
Mutlaka var yanlışları ki bosamislar hele ki çocuğunun annesi de bosamis bu adamı çocuklu kadınlar kolay kolay boşanmaya yanaşmıyor burda neler okuyoruz siddet görüp çocuğum için katlaniyorum yazanlarmi dersiniz aldatilip çocuk için devam edenlermi bir sürü konu var burda öyle. İyi bir adam olsaydı en başta çocuğunun annesi bosamazdi bu adamı.
Yol verin gitsin ne diye zamanınızı harcıyorsunuz böyle adamlarla.
kalıbımı basarım ki açıklama şu ikisi içinde
psikolojisi normal değildi daha fazla devam ettiremedim sorunlu insanlardı

Adama neden bu kadar hakaret edilmiş ve konu sahibine neden "kendini kullandırma" tarzı yorumlar yapılmış anlamadım. Adam kadını kandırmamış. İlk günden belirtmiş ciddi bir niyeti olmadığını. 43 yaşında, iki evlilik yaşamış, çoluk çocuk sahibi bir insan (kadın veya erkek) artık evliliğe sıcak bakmayabilir. Önemli olan dürüst olmak, niyetini belli etmek.

Yalnız sizin adamı evlilik yolunda etkileme hedefiniz çocukça. 40 yaşını geçmiş bir insandan bahsediyoruz. Kendini tanıyordur, hayattan ne istediğini biliyordur. Daha önemlisi, ne istemediğini biliyordur. Siz bu ilişkide mutluysanız hiç bozmayın. Ama "ben evliliğe giden bir ilişki istiyorum" diyorsanız bir an önce bu adama yol verin.

Adamı baya bir övmüşsünüz fakat hiç te övülecek tarafı yok. Adamın tek amacı cinselik. Konu sahibinin ona karşı beklenti içerisine girdiğini ve gitme iradesi gösteremediğininde farkında bu noktada ilişkiyi bitirmesi gerekiyor ama yapmıyor, çünkü böylesi işine geliyor. Kısaca insalarlar bazen bağımlı kişilerinden dolayı gitmeye bilirler bu, bizim onların zamanın boşuna almamızı haklı göstermez. Ege bir taraf ilişki içerisinde beklentiye giriyor ve diğer tarafa istemiyorsa, istemeyen tarafın anında ilişkiyi bitirmesi gerekir. Yoksa süslü cümleler kurarak işin içinden çıkmak hiç doğru değil.

Back