neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.508 2.965 333 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sismaniye #81 melekeskisi .!.: Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece. Bunu soracağım. Engel olur mu, ya da kaç gün içmezsem verebilirim gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benimki dkh değil roaccutane
melekeskisi .!.: Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece. Bunu soracağım. Engel olur mu, ya da kaç gün içmezsem verebilirim gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benimki dkh değil roaccutane
Sismaniye Guru Pro Üye 4 Aralık 2015 9.882 23.463 348 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sismaniye #82 melekeskisi .!.: Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece. Bunu soracağım. Engel olur mu, ya da kaç gün içmezsem verebilirim gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunun bir sorun olacagini sanmiyorum Yine de kizilay arayip bilgi alabilirsiniz
melekeskisi .!.: Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece. Bunu soracağım. Engel olur mu, ya da kaç gün içmezsem verebilirim gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bunun bir sorun olacagini sanmiyorum Yine de kizilay arayip bilgi alabilirsiniz