• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Simdi bacim hep diyorum sihirli değnek diye birşey yok.gercek hayata dön bir yerden başla ilk bebek icin yasi nedir ne değildir bakici kres vs vs olacak sen işe gideceksin. Adamda bir yerde iş bakacak .sonra toparlanirsiniz.ailen uzakmi cocuklara o baksin toparlicak duruma gelene kadar.tirnagin varsa başını sen kasiyacaksin.bu devirde kimseden kimseye fayda yok.derdini anlattın çözümü iş iş iş

Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi
Kovalayan mi vardi?Bu bahane değil ki..hadi evlendiniz ,cocuk yapmasaydınız.. şimdide kara kara düşünürsünüz

Simdi bacim hep diyorum sihirli değnek diye birşey yok.gercek hayata dön bir yerden başla ilk bebek icin yasi nedir ne değildir bakici kres vs vs olacak sen işe gideceksin. Adamda bir yerde iş bakacak .sonra toparlanirsiniz.ailen uzakmi cocuklara o baksin toparlicak duruma gelene kadar.tirnagin varsa başını sen kasiyacaksin.bu devirde kimseden kimseye fayda yok.derdini anlattın çözümü iş iş iş
aynen iş arıyorum küçük bir şehirdeyim o yüzden bulmakta zorlanıyorum ama illaki çıkıcak düzenimi kurucam sonra da bakıcam çaresine

• Beğen
Reactions: Cac
çalışıyor ne kadar maas aldığını bilmiyor tahmini 5000 diyo ama 6000 civarı vardır bence .bordrosunu göstermiyor bana . idaa mı oynuyor napıyor bilmiyorum bir gizemli tarafı var . bana da izin vermiyor yönetmeme
Ne kadar maaş aldığını bilmiyor mu? Sizin de mi zekanızda problem var acaba, onu düşünmeye başladım şu an.

bide diğer kızıma gelen paralara bel bağlaması var yani paarası bitiyor çocuğun kumbarasından istiyor falan . yani nasıl saygı sevgi kalır ki böyle bir ilişkide
Bu adamı evden kovsanız inanın daha rahat yaşarsınız. Cidden böyle yaşanmaz niye aileniz dövmüyo sövmüyo sabret diyor diye böyle bir adama katlanıyorsunuz. Evlilik helal boşanmakta helal isterseniz 80 kere evlenirsiniz buna aileniz dahil kimse karışamaz.
Yapmayın ya bu adamın kendine hayrı yok. Faydası yok zararı çok. Ya söyleyin pissin kokuyosun seninle birlikte olmak istemiyorum leş gibisin ne evi geçindiriyorsun ne de beni mutlu ediyorsun deyin ya düzelirsin yada defol git evden diye çıkışın gerçekten çok rezil bir durum.

bide diğer kızıma gelen paralara bel bağlaması var yani paarası bitiyor çocuğun kumbarasından istiyor falan . yani nasıl saygı sevgi kalır ki böyle bir ilişkide
Gencecik kadınsınız ve 2 evlilik yapmışsınız bile. Bence bundan sonra bir daha evlenmeyi düşünmeyin. Gerek yok. Evlenmek zorunda değilsiniz. Çalışmayayım evde oturayım diye mi evlendiniz? Öyleyse eğer seçimlerinizin sonuçlarına da katlanmanız lazım.

nasıl bir konuşma yapıyım bilmiyorum ayrılmaya da razı bugun mesaj attım eve gelince ayrıntıları konuşuruz diyo. yani kendini değiştirmektense ayrılmayı yeğliyo. benim sadece para için sıkıntı çıkardığımı düşünüyor diğer sorunları anlattığım halde

Bu adamı evden kovsanız inanın daha rahat yaşarsınız. Cidden böyle yaşanmaz niye aileniz dövmüyo sövmüyo sabret diyor diye böyle bir adama katlanıyorsunuz. Evlilik helal boşanmakta helal isterseniz 80 kere evlenirsiniz buna aileniz dahil kimse karışamaz.
Yapmayın ya bu adamın kendine hayrı yok. Faydası yok zararı çok. Ya söyleyin pissin kokuyosun seninle birlikte olmak istemiyorum leş gibisin ne evi geçindiriyorsun ne de beni mutlu ediyorsun deyin ya düzelirsin yada defol git evden diye çıkışın gerçekten çok rezil bir durum.
inanın bu konuşmayı yuz kere yaptım düzelmiyor yani insanın hiç mi gururu kırılmaz . benim için seninle ilişkiye girmek eziyet dedim hala bir gelişme yok

Back