• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

İnanılmaz, tahammül edilir gibi değil. Mideniz nasıl kabul ediyor? Nasıl çocuk yaptınız bu adamdan? Dert, cefa, çile çekince altın madalya mı takıyorlar, sırf evliliği yürüteceğim diye katlanılır mı? Bir de borcunu ödemişsiniz.

Siz yönetin biraZ .kizmiyor bagirmiyor demissiniz. Belki ki ayrılmakta istemiyorsunuz

Parayı neden yönetimiyor? Çalışmıyor mu? Çalışıyorsa parayı siz alın.

Berbere gönderin
Yıkan deyin. Ciddiyim. Leş olmaz ki öyle. Aynı evde insan hangi yemeğe dokundu diye gozlemekten helak olur

Bu adam bildiğin pis yani , değişeceğini de zannetmiyorum. Siz ayrılır mısınız , katlanır mısınız bilemem ama ben kokan adamla bırakın sevişmeyi aynı yatağa bile girmem.
Kız ne aynı yatağı, kapıdan girdiğin an ev leş gibi kokar. Pis ter kokusu evi kaplar. Ben o eve bile giremem yatak ne ki :D
Sirkeli su bile paklamaz o evin kokusunu.

Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Kaç yıllık evlisiniz çocuk doğmadan anlayamadınız mı zaten adamın bu olduğunu. Genelde kumaşı bellidir böyle insanların ama siz de başka kadının borcunu ödemekle bir çok şeyi sineye çekmişsiniz adamın çekiciliği bitince kafanıza dank etmiş gibi

Siz yönetin biraZ .kizmiyor bagirmiyor demissiniz. Belki ki ayrılmakta istemiyorsunuz

Parayı neden yönetimiyor? Çalışmıyor mu? Çalışıyorsa parayı siz alın.
çalışıyor ne kadar maas aldığını bilmiyor tahmini 5000 diyo ama 6000 civarı vardır bence .bordrosunu göstermiyor bana . idaa mı oynuyor napıyor bilmiyorum bir gizemli tarafı var . bana da izin vermiyor yönetmeme

Kaç yıllık evlisiniz çocuk doğmadan anlayamadınız mı zaten adamın bu olduğunu. Genelde kumaşı bellidir böyle insanların ama siz de başka kadının borcunu ödemekle bir çok şeyi sineye çekmişsiniz adamın çekiciliği bitince kafanıza dank etmiş gibi
2 yıl oldu 1 yasında kızımız var . ben çocuk doğduktan sonra farketmeye başladım bu durumu yani beni rahatsız etmeye başladı . belki değişir diye umut etmiştim başlarda

2 yıl oldu 1 yasında kızımız var . ben çocuk doğduktan sonra farketmeye başladım bu durumu yani beni rahatsız etmeye başladı . belki değişir diye umut etmiştim başlarda
İkinci kaç yaşında🙄

çalışıyor ne kadar maas aldığını bilmiyor tahmini 5000 diyo ama 6000 civarı vardır bence .bordrosunu göstermiyor bana . idaa mı oynuyor napıyor bilmiyorum bir gizemli tarafı var . bana da izin vermiyor yönetmeme
Oo o zaman bu iş yaş. Hem pis hem gizli kapaklı.

Back