- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
-
O kadar doğru ki annesi babası akrabaları hepsi söylüyor terörist gibi geziyorsun diye saçlarını sakallarını kestir diye . Kimseyi dinlemiyorBanyo yapmaması, kokması, dişlerini fırçalamaması tahammül sınırınıza nasıl giriyor anlamadım.
Erkeklerin teni koku üretiyor ne kadar temiz olsalar da gün sonunda erkek kokusu oluşuyor yani hele 1 hafta yıkanmadıklarında o koku 3 e 5 e katlanıyor. Nasıl mideniz bulanmıyor ya.. Dişler her yemek artığında fırçalanmadığında dağ olur önce sarı sonra turuncu katmanlar olur öğhh ay vallahi midem kalktı ya.
Resmen pislik içinde yüzen bir adamla evlisiniz. Temiz olmakla parasızlığın uzaktan yakından alakası yok.
Dağ kaçkını gibi gezmenin manası yok yani.
Ve siz bu adamla yakınlaşıyorsunuz öyle mi :S :SO kadar doğru ki annesi babası akrabaları hepsi söylüyor terörist gibi geziyorsun diye saçlarını sakallarını kestir diye . Kimseyi dinlemiyor
İkinci evlilikte keşke azıcık daha özenli olsaydınızBen iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi
Parasızlıktan saçını kesemiyorsa siz kesiverin evde. Bi traş 100 lira falan. 2-3 traş parasına bir makine alır fırt fırt kesersiniz saçı da sakalı da.O kadar doğru ki annesi babası akrabaları hepsi söylüyor terörist gibi geziyorsun diye saçlarını sakallarını kestir diye . Kimseyi dinlemiyor
makine aldım ama kestirmiyor banaParasızlıktan saçını kesemiyorsa siz kesiverin evde. Bi traş 100 lira falan. 2-3 traş parasına bir makine alır fırt fırt kesersiniz saçı da sakalı da.
mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bileHerhalde koku almıyorsunuz, yazdıklarınıza okurken bile katlanamıyor insan.
E adam pis ve dağınık olmayı seviyor demek ki. Siz de onu olduğu gibi sevin madem, yapacak bişey yok.makine aldım ama kestirmiyor bana
her gün konuştuk buluştuk bakımlıydı o zaman. kıyafetleri kötüydü ama düzeltirim ben diye düşündüm. kredi borcu vardı evlenmeden önce yapmış annesi anlattı benden önce takıldığı bir kadın için yapmış borcu o inkar ediyor öyle değil diye ama annesi ağzından kaçırdı. durumumuz düzelcek herşeye sıfırdan başlıcaz diye ısrar kıyamet ödettirdi bana . ama herşey daha kötü olduİkinci evliliğinizi nasıl bu kadar hızlı yapabildiniz ? Adamla hiç mi bir yerlerde oturup konuşmadınız ? İnsan diş fırçalamayanı , yıkanmayan adamı 10 metre öteden farkeder yahu..
Birde bu 15.000 meselesi nedir ?
Suan A101 in online sitesine baktım üşenmedim 100 - 119 TL ye tıraş makinaları var. Hiç yoktan iyidir . Makina bahane, adam baya bildiğin pis Kudra , yaz da geldi koku daha da katlanırParasızlıktan saçını kesemiyorsa siz kesiverin evde. Bi traş 100 lira falan. 2-3 traş parasına bir makine alır fırt fırt kesersiniz saçı da sakalı da.
bana böyle anlatmadılar durummları çok iyiymiş gibi gösterdiler hiç maddi sıkıntı çekiceğimi düşünmedimGeçende arkadaş anlatıyor.
Abisinin karısı üç çocukla boşanmış ve Instagramdan biriyle tanışıyor ve iki çocuklu adamla evleniyor ve bu adamdan da bir çocuk yapıyor.
Adam hastaneden güvenlikçi.
Kadın eğitimsiz işi gücü yok.
6 çocuk bir evde tek maaş bakalım kaç ay sürecek?
Siz de bu adamda ne buldunuz ki?
İkinci evlilik bir çocuk daha ve adam sorumsuz
bazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedirSuan A101 in online sitesine baktım üşenmedim 100 - 119 TL ye tıraş makinaları var. Hiç yoktan iyidir . Makina bahane, adam baya bildiğin pis Kudra , yaz da geldi koku daha da katlanır
Yav ben kocama kızıyorum bazen günde en az iki kez duş alıyor, ha bire kıyafet değiştiriyor, çamaşır bitmiyor diye. Akşama öpüp özür dileyeceğim mis kokulu kocamdan. Ya böyle olsaydıSuan A101 in online sitesine baktım üşenmedim 100 - 119 TL ye tıraş makinaları var. Hiç yoktan iyidir . Makina bahane, adam baya bildiğin pis Kudra , yaz da geldi koku daha da katlanır
mecbur katlanıyorum heryerimi yıkıyorum sabunla bir öpüşünde bile
Bu adam bildiğin pis yani , değişeceğini de zannetmiyorum. Siz ayrılır mısınız , katlanır mısınız bilemem ama ben kokan adamla bırakın sevişmeyi aynı yatağa bile girmem.bazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedir
Ben böyle adamla evlenmeyi geçtim yanında bile durmbazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedir
Adamı öp de basında gezdirYav ben kocama kızıyorum bazen günde en az iki kez duş alıyor, ha bire kıyafet değiştiriyor, çamaşır bitmiyor diye. Akşama öpüp özür dileyeceğim mis kokulu kocamdan. Ya böyle olsaydı
En çok merak ettiğim konu, nasıl sevişiyorlar? İnsan kokan bir adamla nasıl sevişir?Adamı öp de basında gezdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?