İlgisiz özensiz kocam

O kadar doğru ki annesi babası akrabaları hepsi söylüyor terörist gibi geziyorsun diye saçlarını sakallarını kestir diye . Kimseyi dinlemiyor

Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi
İkinci evlilikte keşke azıcık daha özenli olsaydınız

O kadar doğru ki annesi babası akrabaları hepsi söylüyor terörist gibi geziyorsun diye saçlarını sakallarını kestir diye . Kimseyi dinlemiyor
Parasızlıktan saçını kesemiyorsa siz kesiverin evde. Bi traş 100 lira falan. 2-3 traş parasına bir makine alır fırt fırt kesersiniz saçı da sakalı da.

Geçende arkadaş anlatıyor.
Abisinin karısı üç çocukla boşanmış ve Instagramdan biriyle tanışıyor ve iki çocuklu adamla evleniyor ve bu adamdan da bir çocuk yapıyor.
Adam hastaneden güvenlikçi.
Kadın eğitimsiz işi gücü yok.
6 çocuk bir evde tek maaş bakalım kaç ay sürecek?
Siz de bu adamda ne buldunuz ki?
İkinci evlilik bir çocuk daha ve adam sorumsuz

her gün konuştuk buluştuk bakımlıydı o zaman. kıyafetleri kötüydü ama düzeltirim ben diye düşündüm. kredi borcu vardı evlenmeden önce yapmış annesi anlattı benden önce takıldığı bir kadın için yapmış borcu o inkar ediyor öyle değil diye ama annesi ağzından kaçırdı. durumumuz düzelcek herşeye sıfırdan başlıcaz diye ısrar kıyamet ödettirdi bana . ama herşey daha kötü oldu

Parasızlıktan saçını kesemiyorsa siz kesiverin evde. Bi traş 100 lira falan. 2-3 traş parasına bir makine alır fırt fırt kesersiniz saçı da sakalı da.
Suan A101 in online sitesine baktım üşenmedim 100 - 119 TL ye tıraş makinaları var. Hiç yoktan iyidir . Makina bahane, adam baya bildiğin pis Kudra , yaz da geldi koku daha da katlanır

bana böyle anlatmadılar durummları çok iyiymiş gibi gösterdiler hiç maddi sıkıntı çekiceğimi düşünmedim

Suan A101 in online sitesine baktım üşenmedim 100 - 119 TL ye tıraş makinaları var. Hiç yoktan iyidir . Makina bahane, adam baya bildiğin pis Kudra , yaz da geldi koku daha da katlanır
bazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedir

Yav ben kocama kızıyorum bazen günde en az iki kez duş alıyor, ha bire kıyafet değiştiriyor, çamaşır bitmiyor diye. Akşama öpüp özür dileyeceğim mis kokulu kocamdan. Ya böyle olsaydı

bazen kokuyorsun dediğimde gidip benm parfümümden sıkıyor kadın parfümü diyorum anlamıyor . kendine hiç ama hiç özen göstermiyor ya kadın parfümü sıkmak nedir
Bu adam bildiğin pis yani , değişeceğini de zannetmiyorum. Siz ayrılır mısınız , katlanır mısınız bilemem ama ben kokan adamla bırakın sevişmeyi aynı yatağa bile girmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…