kızlar merhaba ben 3 haftalık evliyim kocam aslında önceden yani sevgiliyken çok ilgili biriydi ağlamama kıyamazdı ne dersem yapardı askerdeyken Konuşmak için sabahlara kadar beklerdi aman kalbim kırılır diye ödü kopardı herkesten üstün tutardı ama askerden geldi hali tavrı değişti ben ağlıyorum oda bana çemkirir oldu o kadar ağrıma gidiyordu ki ayrılsam mı diye çok düşündüm ama o kadar da kolay olmuyor hatta ayrıldık biz ailesi yüzünden ama tekrar özür diledi yalvar yakar barıştık evliyiz şimdi ama çok ilgisiz mesela yatağa giriyoruz Benimle bugün ne yaptın ya da vs hiç konuşmadan direk uyuyor gündüz zaten sürekli çalışıyor çiftçiyiz yaz olduğu için hergün tarlada beni götürmez o yüzden görüşemiyoruz gece de oturuyoruz tv izliyor Benimle muhabbet etmiyor önceden uzun uzun konuşur dertleşirdik bana o kadar güzel şeyler söylerdi uzun uzun mesajlar atardı ama şimdi iyi ki benim karımsın seni seviyorum vs hiç bişey demiyor gece o uyuyor hemen ağlıyorum sürekli dayanamıyorum İnan'ın o kadar gücüme gidiyor ki bazen keşke baştan fark ettim evlenmeseydim diyorum bazen de ya abartıyor muyum acaba diyorum sizce ne yapmalıyım kusura bakmayın uzun oldu