Selam,
ben 37 yasindayim ve cok huzursuzum. Her gece yataga giriyorum saatlerce agliyorum. Esimle 18 sene önce evlendik. Beni sevdiginden emindim ve 1. senemiz cok güzeldi. Daha sonra bana ilgi göstermemeye basladi. Yatakdada ilgi göstermiyordu. Ben ona neden böyle oldugunu sordugumda, bana " zaman gelecek hic birlikte olmayacaz, buna hazirlikli ol, evlilik sadece cinsellik degil" diyordu. Ben sorunun bende oldugunu ve artik geri cekilmem gerektigini düsünüp yaklasmadim kendine ama duygularima engel olamayip sinirlenip ona kizip bagirip cagirdigimda yaklasiyordu ama ben birsey demesem 2-3 ay yaklasmazdi. Bizim iki tane cocugumuz oldu. Bu sekilde 18 sene gecti. Ama artik dayanamiyorum. Artik sadece güzel iki kelime yada ilgi bekliyorum ama bunlari sadece ben dile getirdigim zaman seviyorumya seni daha ne istiyorsun diyor. Yada, sen 18 yasindamisin ne bu haller diyor. Cok iyi bir baba cok iyi bir insan ama artik dayanamiyorum. Cirkin degilim bakimliyim ama bir türlü ilgisini cekemiyorum. Disardan görenler "ne istiyorsun calisiyor kari kizi yok kumar oynamiyor" diyorlar ama benim ihtiyacim olanlar bunlar degilki. Ona artik birsey söylemiyorum cünki cok zoruma gidiyor. Sevgi dilenmek cok zoruma gidiyor. Her haftasonu cocuklari alip ailesine gidiyor. Birlikte hic vakit gecirmiyoruz. Cocuklarimiz büyük evde yanliz kalabiliyorlar ama birgün olsun gel cikalim dememistir. Neden birseyler yapmiyoruz dedigimde dün alisverise ciktikya diyor. Ben artik dayanamiyorum ayrilmak istiyorum umrunda degil. Bazen ben sevgi acligi yasiyorum hicmi korkmuyorsun dedigimde bile kafasini kaldirip bu kadin ne demek istiyor demiyor. Kimseye anlatamiyorum gururuma dokunuyor. Arzulanmiyorum, sevilmiyorum, ilgi görmüyorum. Bazen bosver diyorum cocuklar var artik gecti diyorum ama hormonlarim izin vermiyor. Sinirleniyorum ona tavir yapiyorum ama umrunda degil. Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyen bir tip. Disariya karsi kendini ilgili bir es olarak gösteriyor. Gidip geldigimiz aileler yok. Ya ben yanliz cikarim yada o. Bana maddi anlamdada bir katkisi yok hesaplarimiz ayri. Neden halen evliyim bilmiyorum ama hep bir ümit belki farkeder beni diye.