ilgisiz eş, yürürmü diye düşündüren evlilik

Hic size karsi guzel sozu yada sizin icin endise olacak durumlarda endiselenmesi yada ozel gunlerinizde size bi plani suprizi yani hic guzel seyler yapmiyomu?turk erkeklerinde var bu ilgisizlik

Hic size karsi guzel sozu yada sizin icin endise olacak durumlarda endiselenmesi yada ozel gunlerinizde size bi plani suprizi yani hic guzel seyler yapmiyomu?turk erkeklerinde var bu ilgisizlik
Bide sizinle neden ayrilmak istedi sebep neymis sinir anindami dedi bunu

yok özel gün kutlama huyu da yok zaten işte falan oluyo gün bitmiş oluyo. çiçek gönderiyo o günlerde bazen. anlattım zaten birtanesini. ben böyle günlerce konuşmadığı zaman dayanamayıp hep ben gidiyorum konuşmaya. söyle oldu bak böyle yapmasak söyle olur falan diye dil döküyorum o da biz yapamicaz anlaşamıyoruz ayrılalım diyo. 2 defasi çok ciddiydi birini yazmıştım zaten otogarda bıraktı beni. diğeri de buna yakın bişeydi. anlatsam sen tam manyaksin dersiniz onu artık anlatmayayım

Bunlari sorma nedenim iyi huylari varmi yokmu onu ogrenmek ve ona gore senin bu iyi huylari ve kotu huylarini tartman hangisi agir basiyo ona gore karar vermen

tabiki canavar değil. bende ona bizim hicmi iyi günümüz olmadı diyerek konuyu kapatıyorum her defasında. ama bu kısır döngü devam ediyor. ben birşeyleri konuşuyorum 3 gün yapiyo 4. gün yine eski haline dönüyo. kapının önünde çöp var inerken alıp atmiyo ben çöpün yanından gecmicem diye ama apartmanın önünde zaten. gece 11de geldi mesela geçen gün yarım ekmek vardı bu kadarmi ekmek dedi evet dedim bu bana yetmez hadi ekmek alıver gel dedi o saatte. kusura bakma ben gidemem dedim.

Yok artk o saatte dedgnze gore gec saat nasil bi bayani yolluyo kendisi varken.iyice sacmalamis aile buyuklerinden birileri konussa

Valla okurken bile bana fenalık geldi bide siz bunları yaşıyorsunuz Allah sabır versin
Lakin ben olsam bir dakika çekmem böyle bir insanı

Defalarca o kelimeyi kullanmis belki sinirli, belki ciddi anlamda, ama solemis.
Simdide siz soyleyin bakalim o mucadele vericek mi ?
Hic sanmiyorummmmm.

Boşanin diyemem vebalini ustume alamam, ama bence bu bosanma isini bi dusunun derim, sizin kendi iyiliginiz icin..

Bazılar sana boşan diyecek, bazılar sa ecik daha sabret belki kendine gelir diye.
Ama inanki biz ne dersek boş, kendin daha iyi bilirsin hangisi daha iyi senin için, ayrılmak mı yoksa böyle kabullenip kendi hayatına bakman mı? Bence her iki seçeğini tartman gerek. Ve iyi düşünmek. Çünkü boşanmak çok zor.
Seni anlıyabılıyorum.
Demişsin ya, çalışıyorsun ama paranı ona veriyorsun. Sadece harçlık alıyorsun. Seni anlıyorum. Çünkü bende aynısıyım. Ama inan bana iyi bir şey değil, bunu değiştirebiliyorsan değiştir. Ben ecik daha zaman geçsin, değiştirmeyi düşünüyorum.
Allah sabır versin, kendin için yaşamaya bak. Belki bakar ki onunla ilgilenmıyorsun, senin peşinden koşar. Bunu hiç denedin mi?

Kendini degersizlestirmissin.
Parani ona verme. Haftada bir gun veya iki haftada bir yardimci al.
Utulerini o yapsin.
Kendine bak.
Sen de arkadaslarinla gez dolas. Annesine gidecekse o gitsin.
Sen onun esisin hizmetcisi degil.
Olmuyorsa da zorlama.

bunca yasadiklarin adam sana zerre saygi duymuyor bosanmak icin kirk takla atmis yine de pes etmemişin ve ayaginin altinda seni eziyor hiç ses yok hele en son okuduguma anlam veremedim hic bir ay çalışıyorsun ve harçlık alip kalanini kocana veriyorsun oyle mi sana zerre değer vermeyen bir adama cok sevdigim bie soz var insanin kendine ettiginin cümle alem toplansan edemez diye sen canli kanitisin bence umarim uyanir gozlerini acar bu adami def edip kendine gereken değeri verirsin

Adam size ayrilalim demiş. İlgisiz, sevgisiz ve saygisiz size karşı.
Siz bu adami yumuşatıp yumuşatıp "evliliğe" devam ediyordunuz (ortada evlilik değil, standart arkadaşlık bile yok ama neyse).
Net olarak bu insanin size nasil davranması lazim sizin sevilmediginizi anlamaniz icin?
Amacim kalbinizi kirmak değil.. ama gercekden merak ediyorum.

geçen pazardan beri bende suskunluğumu koruyorum. o da hala konuşmuyo. yüzüğünü çıkarıp masaya bırakmış evden çıktı bende yüzüğü gördüm burda bişey unutmuşsun deyip attım yüzüğü merdivenden. sonra bikaç saat sonra geri geldi yüzük yok alıp takmamış. bekliyorum bende. o susuyo ben susuyorum oturuyoruz öyle

Düşüncelerinizi buraya yazdığınız gibi onada söyleyin karşılıklı konusmayi birbirinizi dinlemeyi beceremiyorsaniz yazarak sikayetlerinizi dile getirin onun bu ev icin evlilik neler yapiyor olduğunu sizin neler yaptiginizi yazın sonunda ne yapmak istiyorsa kabul edeceğinizi belirtin...
(Umarim hersey yoluna girer düzelir diyorum lakin hic umudum yok degismiyorlar hele bide inat varsa...)

yazsam da okumayı sevmiyor. başak burcu. dün okudum biraz burdaki konuları başak erkeğinin ilgisiz ve soğuk oluşundan şikayetçi birsürü kadın varmış. o herzaman üste çıkıyor çıkamazsa da yeter ya ben konuşmak istemiyorum kapat konuyu deyip beni susturuyo. illaki konuşacağız bakalım ne zaman

Yüzük çıkarma benim en sinirimi bozan şey bana göre anlamı da büyük eşimle bi kavgamızda aynısını yaptı benim sinir olmam için ama bu kızıp yapılcak bi hareket değil bu yüzden evi terk ettim annemlere gittim gece gelip aldı beni bi daha da bunu yapmadı bence siz de tepkilerinizi biraz fazla fazla vermelisiniz yaptıklarını normalleştirmeyin

ilk kez yüzüğü çıkarıyor bende şaşırdım ama artık söylemeden aklındakini bu şekilde mi belli etmek istiyor bilmiyorum. beni cepte görmesine neden oldum hep tamam naparsan yap demedim yapma etme dedim hep. o da bu duruma güveniyor herhalde. ama bu kez öyle olmayacak

Kuzum sen boşanmazsın, böyle de ömrün çürür gider, adam kendine göre birini bulup seni kapıya da koyabilir çıkarı bitince daha da kötü davranabilir. Ama sen dediklerini uygulayamazsın. Adam seni sevmiyor neden zorlayıp takıntı yapıyorsun git güzelce psikolojik destek al.
Hayat her zaman sıfırdan başlar eğer sen kendine inanırsan

normalde boşan diyemem kimseye kolay kolay ama bu adamda iş yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…