Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi de yapma etme evet hatalıyım kabul ediyorum falan diyobunca yasadiklarin adam sana zerre saygi duymuyor bosanmak icin kirk takla atmis yine de pes etmemişin ve ayaginin altinda seni eziyor hiç ses yok hele en son okuduguma anlam veremedim hic bir ay çalışıyorsun ve harçlık alip kalanini kocana veriyorsun oyle mi sana zerre değer vermeyen bir adama cok sevdigim bie soz var insanin kendine ettiginin cümle alem toplansan edemez diye sen canli kanitisin bence umarim uyanir gozlerini acar bu adami def edip kendine gereken değeri verirsin
söyledim gelme eve 1 hafta uzak dur belki daha mutlu hissedersin hem kendini dedim. ben nereye gideyim sen git o zaman annenlere dedi, bende bu evi ev yapan düzeni kuran benim gitmiyorum sen git bi otelde kal eşya al yanına dedim. gitmicem diye sarılmaya kalktı kesinlikle bana dokunmani istemiyorum uzak dur dedim. senin sevgin bitmiş zaten sen bitirmişsin herşeyi deyip çıktı odadanSakın yumuşama, daha çok kapanacak ayağına. Artık kesin gelmez dediğin noktada öyle bir yalvaracak ki göreceksin.
Çok mutsuzum, ben seni değiştiremem, sen de istemiyorsun zaten kendin uğraşmayı de. Gönder evden bir çanta hazırlayıp annesinin evine. Bana müsade et de. İyice bir dinlen kafanı topla. Zaten gidişattan belli olur olacak mı olmayacak mı.
Ayak atmış. Belirsiz konuş. Bilmiyorum.. düşünmem lazım.. çok çabaladım.. kafamı toplayanıyorum.. güvenemiyorum... gibisöyledim gelme eve 1 hafta uzak dur belki daha mutlu hissedersin hem kendini dedim. ben nereye gideyim sen git o zaman annenlere dedi, bende bu evi ev yapan düzeni kuran benim gitmiyorum sen git bi otelde kal eşya al yanına dedim. gitmicem diye sarılmaya kalktı kesinlikle bana dokunmani istemiyorum uzak dur dedim. senin sevgin bitmiş zaten sen bitirmişsin herşeyi deyip çıktı odadan