- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 39
hic gulecegim yoktu sonu guzel baglamisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic gulecegim yoktu sonu guzel baglamisin
Kendini neden bu kadar hirpaliyorsun, calisiyorsunda, Turkiyede her sokakta lokanta var, vallahi ben olsam cikar disarda yerim kebabimi oh misss o gunude yemek yapmam, hafta sonuda bos gununde ilgilenmesse cikar disarda kahvaltimi yapar gezer tozar kafa dagitirim bi kac gunde ev isi yapmam. Yani keyfime bakarim umursamazmis gibi. Buda ise yaramazsa yapcak bisey yok resmen hizmetcilik yapiyorsun bir deger gorsen bari
Evlilik, aile böyle bişey değil. Lütfen aile terapistine gidin. Hiç teklif ettin mi kocana böyle bişey? Gençliğinizi heba ediyorsunu boş yere.yani mesela ben temizliği yeni yapmış oluyorum işten geliyor ayaklarini yikiyor orta sehpaya ayağını uzatiyor ben diyorum daha az önce sildim bari birgün temiz kalsın ayağını uzatmasan diyorum bunun için 3 gün küsüyor. bende artık onu da sehpayi da bıraktım istediğini yapıyor.
E git madem? Derdini anlat o sizi yönlendirir.sen bi git önce gerekirse bende giderim sonra dedi. gidemedik yani
Bu adama bir ders lazım boşa sen bunu kurtar kendini ,hiç kocalik vazifesi yok bunda ama karilik vazifesini tam tekmil istiyor paşa, he bu arada şuydu buydu diyipte beklemede kalıp sakın birde çocuk yapmao istedi bende yeni istemeye başlıyodum ki, ben bu çocuğu da kendim büyütürüm diyorum şuan. adama hadi kalk kahvaltı yapalım diyorum ona bile kalkıp gelmiyo çocuğa nasıl baksın. en ufak bi sese tahammül edemiyo arkadaşın çocuğu oyun oynuyo şunun sesini kapat deyip duruyo çocuğa geçen gün. kendi çocuğu olsa sesten kaçmak için eve gelmicek herhalde.
Siz adamın karısı değil ihtiyaçlarını karşılayan çalışanı olmuşsunuz, farkındasınız değil mi? Böyle bir evliliği sürdürmek için uğraşmak neden? Çoluk çocuk da yok anladığım kadarıyla.
anlatsam daha neler var
mesela önceki yıl kurban bayramı 9 gün tatil olmuştu. bende ailemin memlekette evi var eşim çalıştığı için oraya gittim. bana dedi arefe günü geri gel onun annesinin evine gelmemi istiyor yani. bende tabi ailemle bayramda ayrı kalmış olacağım bu durumda. bende öğleden sonraya bilet aldım saat 23 gibi otogarda olurum sende işten çıkar gelirsin beni garajdan alırsın beraber gideriz zaten bayramda yokum bari bugün biraz ailemi akrabalarımı göreyim dedim. sonra beni aradı 12 gibi napıyosun diye, hadi çıksana artık yola dedi bende bilet aldım sana söyledim ya beni alırsın diye biraz daha zaman geçireyim burda dedim. tamam sen hiç gelme orda kal bayramı orda geçir gelmene gerek yok dedi kapattı yüzüme. ben yine saatim gelince bindim otobüse mesaj attım otobüse bindim diye. yaklaştım haber verdim ara ara sürekli. sonra indim aradım geldim dicem ama açmadı telefonu. ben sana gelme demiştim bin otobüse geri git ben seni almıcam dedi. kendin de gelme seni görmek istemiyorum falan dedi. ben otogarda kaldım otobüs yok bayram yoğunluğu hepsi dolu gece 2 oldu orda dolaşıyorum kendim. otobüs yok diye yazdım. geldi sonra bindim ben götürür bırakırım seni dedi çıktı yola. sonra yolda uykusu geldi park etti biyere. beni en yakın otogara bırak kendim giderim dedim geri döndü eve gitcem sabah bakarız dedi. annesine götürdü bende arabadan indim valizi alıp yürüdüm taksi durağı vardı baktım kimse yok, yakında pamukkale servisi geçen yer var oraya yürüyeyim dedim biner giderim diye. arkamdan geldi kolumdan tuttu bu saatte nereye gitcen sabah gidersin dedi bende 2 saat garajda bekledim bişey olmadığına göre burda da olmaz dedim. neyse gittik eve yatıp uyudum. sabah annesiyle kalktılar kurban kesmeye gittiler geldiler surat 5 karış. bende onlar gelince konuşacağın bişey yoksa ben gidiyorum dedim. annesi ve ablası anladı noluyo falan ben ağladım anlattık onlarda beni savundu tamamen haksızsın dediler ona. öyle böyle bizi barıştırmak için uğraştılar falan neyse o zamanı da öyle atlattık. benim yerimde başkası olsaydı seni çoktan bırakırdı diyorum biliyorum diyo
anlatsam daha neler var
mesela önceki yıl kurban bayramı 9 gün tatil olmuştu. bende ailemin memlekette evi var eşim çalıştığı için oraya gittim. bana dedi arefe günü geri gel onun annesinin evine gelmemi istiyor yani. bende tabi ailemle bayramda ayrı kalmış olacağım bu durumda. bende öğleden sonraya bilet aldım saat 23 gibi otogarda olurum sende işten çıkar gelirsin beni garajdan alırsın beraber gideriz zaten bayramda yokum bari bugün biraz ailemi akrabalarımı göreyim dedim. sonra beni aradı 12 gibi napıyosun diye, hadi çıksana artık yola dedi bende bilet aldım sana söyledim ya beni alırsın diye biraz daha zaman geçireyim burda dedim. tamam sen hiç gelme orda kal bayramı orda geçir gelmene gerek yok dedi kapattı yüzüme. ben yine saatim gelince bindim otobüse mesaj attım otobüse bindim diye. yaklaştım haber verdim ara ara sürekli. sonra indim aradım geldim dicem ama açmadı telefonu. ben sana gelme demiştim bin otobüse geri git ben seni almıcam dedi. kendin de gelme seni görmek istemiyorum falan dedi. ben otogarda kaldım otobüs yok bayram yoğunluğu hepsi dolu gece 2 oldu orda dolaşıyorum kendim. otobüs yok diye yazdım. geldi sonra bindim ben götürür bırakırım seni dedi çıktı yola. sonra yolda uykusu geldi park etti biyere. beni en yakın otogara bırak kendim giderim dedim geri döndü eve gitcem sabah bakarız dedi. annesine götürdü bende arabadan indim valizi alıp yürüdüm taksi durağı vardı baktım kimse yok, yakında pamukkale servisi geçen yer var oraya yürüyeyim dedim biner giderim diye. arkamdan geldi kolumdan tuttu bu saatte nereye gitcen sabah gidersin dedi bende 2 saat garajda bekledim bişey olmadığına göre burda da olmaz dedim. neyse gittik eve yatıp uyudum. sabah annesiyle kalktılar kurban kesmeye gittiler geldiler surat 5 karış. bende onlar gelince konuşacağın bişey yoksa ben gidiyorum dedim. annesi ve ablası anladı noluyo falan ben ağladım anlattık onlarda beni savundu tamamen haksızsın dediler ona. öyle böyle bizi barıştırmak için uğraştılar falan neyse o zamanı da öyle atlattık. benim yerimde başkası olsaydı seni çoktan bırakırdı diyorum biliyorum diyo
Ömrünüz böyle geçmesin depazardan beri konuşmadık bugün cuma. adam bi gelip konuşmaya yeltenmiyo. bi kere sen bana gel be ölürmüsün adam. haftasonu da böyle geçer.