• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz erkeklerden nefret

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
116
20
13
20
herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…

Son düzenleme:
Ya kalbinde ve kafasında bitirmiş olabilir tabi onu bilemeyiz ama ayrılır ayrılmaz sana yazdıysa yarabandı olarak kullandığı çok yüksek ihtimal

Ya kalbinde ve kafasında bitirmiş olabilir tabi onu bilemeyiz ama ayrılır ayrılmaz sana yazdıysa yarabandı olarak kullandığı çok yüksek ihtimal
ayrıldıktan 3 ay sonra yazmış dediğine göre, özellikle içinde mi kaldım pişman mı oldun diye de sordum

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan inşallah yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Seni yara bandı yapacak, sonra da bırakacak . Resmen olumsuzum diye bağırıyor. Hiç vakit harcamani önermem. İyi hisler geçmedi bana..

of neyine pişman olacak ya
bu bahsettiğin sey ilkski de degil flört de degil. daha yirmi yasindasin, bu yaslarin cok kiymetli. bu yasinda sana kendini böyle degersiz hissettiren sacma adamlarla kalbini yorarsan ilerleyen yillarda da degersizlik hissiyle sacma tercihler yaparsın.
engelle gitsin pisligi.

Çok isteyen insan geç cevap vermez onu geç önce.Zaman geçirmek için yoklamış seni sevdiği falan yok.

Yani yargılamayayım diyorum da seni bırakıp eskisine dönen birisini nasıl miden kabul ediyor tekrar? Engelleyip yoluna bakman lazımdı tercih etmemiş resmen seni .Dönmüş hala aynı yerdesin.Sırf bu yüzden bile seni kolay görüp tekrar gider.

Sen inşallah yüz yüze geleceğiz demeye devammm

herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan inşallah yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadece 👍🏻 bu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Sen tampon musun, her canı sıkılan adamı oyalama hayır kurumu falan mısın? Piyasada erkeğe kıran mı girdi? Engelle gitsin

of neyine pişman olacak ya
bu bahsettiğin sey ilkski de degil flört de degil. daha yirmi yasindasin, bu yaslarin cok kiymetli. bu yasinda sana kendini böyle degersiz hissettiren sacma adamlarla kalbini yorarsan ilerleyen yillarda da degersizlik hissiyle sacma tercihler yaparsın.
engelle gitsin pisligi.
duygularıma tercüman oldunuz 😹 ama iki şey arasında kaldım hemen mi olsa 1 hafta sonra yüz yüze mi gelsem

Çok isteyen insan geç cevap vermez onu geç önce.Zaman geçirmek için yoklamış seni sevdiği falan yok.

Yani yargılamayayım diyorum da seni bırakıp eskisine dönen birisini nasıl miden kabul ediyor tekrar? Engelleyip yoluna bakman lazımdı tercih etmemiş resmen seni .Dönmüş hala aynı yerdesin.Sırf bu yüzden bile seni kolay görüp tekrar gider.

Sen inşallah yüz yüze geleceğiz demeye devammm
asla yapacağım bir şey değil bu arada sadece konuşuyorum pek olacağını zannetmiyodum zaten içimden de gelmiyor

Back