ilgisiz erkek arkadaş :(

Uzgunum ama seni sevmemis sadece hoslanmis sen reddedince kovalamak istemis.Sevgi boyle bir sey degil inanma sakin rest cek

çok güzel oynadı oyununu gitti o zaman önceden attığı mesajları bir görseniz ikinci ailemsin en büyük hayalimsin falan filan keşke daha önce yazsaydım buraya hep belki sen yanlış düşünüyorsun diyip devam ettim görüyorum ki hiçte yanlış düşünmemişim sevgisi konusunda

böyle bir eş kimse istemez ki söyledim her şeyi istemem böyle dedim ama anlamadı hiçbir zaman beni kendini haklı görüyor halen kurtulacağım ondan bende yeter üzülüp gözyaşı döktüğüm

böyle bir eş kimse istemez ki söyledim her şeyi istemem böyle dedim ama anlamadı hiçbir zaman beni kendini haklı görüyor halen kurtulacağım ondan bende yeter üzülüp gözyaşı döktüğüm
Aferin kız tabiki yeter bu kadar göz yaşı emin ol el için döktüğün göz yaşı değersiz boşver salak senin gibi onu bu kadar seven kızı kaybediyor bırak o dertlensin artık

Aferin kız tabiki yeter bu kadar göz yaşı emin ol el için döktüğün göz yaşı değersiz boşver salak senin gibi onu bu kadar seven kızı kaybediyor bırak o dertlensin artık

yaa çok teşekkür ederim :) gerçekten çok rahatladım kaybediyor ve hiçbir şey yapmıyor dertlenen ben olmayacağım artık

Olması gereken olmuş kuzum hiç üzme kendini, sağlıklı bir ilişki tablosu çizmiyor karşındaki.

Evlenince suratınıza bakmaz hiç vakit harcamayın bence

Elde edip hevesi kaçmak gibi birşey olsa gerek. Aslında bu herkeste vardır. Birşey ne kadar uzaksa o kadar cazip gelir. Bence zamana bırakın, değişim yoksa siz değiştirin. Ağaç değiliz ya

canım senı sucluyor cunku kendısı suclu asıl senın ustune yıkmak ıstıyor çünkü o ezik. erkekler genelde karsındakını suclar amacları bıze vıcdan yaptırtıp peslerınden kosacagımızı dusunuyorlar. sen bu ılıskı suresınce ıcın rahatsa bence oyle bır ıletısımı keskı neye ugradıgına sasırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…