çok güzel oynadı oyununu gitti o zaman önceden attığı mesajları bir görseniz ikinci ailemsin en büyük hayalimsin falan filan keşke daha önce yazsaydım buraya hep belki sen yanlış düşünüyorsun diyip devam ettim görüyorum ki hiçte yanlış düşünmemişim sevgisi konusunda
Ve şuan kız ciddi anlamda çok iyi onun kıymetini bilen biriyle çıkıyor düşünsene bununla vakti zamanında evleniyorsun o zamanda mı böyle olacaksınız aynı evin içinde seni anlamayan yada anlayıp umrunda olmadığın bir eş mi?
böyle bir eş kimse istemez ki söyledim her şeyi istemem böyle dedim ama anlamadı hiçbir zaman beni kendini haklı görüyor halen kurtulacağım ondan bende yeter üzülüp gözyaşı döktüğüm
böyle bir eş kimse istemez ki söyledim her şeyi istemem böyle dedim ama anlamadı hiçbir zaman beni kendini haklı görüyor halen kurtulacağım ondan bende yeter üzülüp gözyaşı döktüğüm
Aferin kız tabiki yeter bu kadar göz yaşı emin ol el için döktüğün göz yaşı değersiz boşver salak senin gibi onu bu kadar seven kızı kaybediyor bırak o dertlensin artık
Aferin kız tabiki yeter bu kadar göz yaşı emin ol el için döktüğün göz yaşı değersiz boşver salak senin gibi onu bu kadar seven kızı kaybediyor bırak o dertlensin artık
iyi akşamlar arkadaşlar. Size yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum. buraya yazmazsam patlayacağım çünkü çok üzgünüm şuan. sorun yaklaşık 9 aydır hayatımda olan kişi. hayatımda yokken üniversite zamanında görmüş beni o zamandan bu zamana hep içinde tutmuş, yaklaşık 2 yıl falan. 2 yıl sonra aynı derhsanedeydik çok çabaladı bir şeyler olsun diye 26 yaşında insanlarız kendisi gelip duygularını anlatmak yerine arkadaşlarıyla teklif gönderdi 2 kere ikisini de kabul etmedim. gittiğim dershanenin önünde bekliyordu hep görmek için daha sonra instagramdan mesaj attı. neden kabul etmediğimi sevdiğini vs. söyledi başlarda çok sinir oluyordum hiç güvenmiyordum kendisine öyle kapılarda bekliyor sürekli arkadaşlarını gönderiyor diye ama sonra sürekli ne kadar sevdiğini anlattığı uzun yazılar şiirler falan atınca eski sinirim geçti ona karşı zamana bırakmam konusunda ikna oldum. söylediğine göre sevgisi çoook büyüktü. konuştuğumuz süre içinde de zamanla ilgisizleşti bu kişi, zaten görüşmemiz kısıtlı msj sevmiyorum msjla hislerimi sevgimi belli edemem diyip oralı olmamaya başladı yani sanki hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdi hep sanki benimle konuşmak için kafasında belirlediği bir süre varmışta o süre dışında asla msj arama vs hiç bir şey yapmıyordu. kendimi sürekli ona bir şeyler anlatırken buldum böyle olmaz bak seviyorsan böyle olmalı zaten görüşmüyoruz çok sık konuşamazsak ben seni nasıl tanıyacağım diye. hep tamam düzeltcem inan dedi iki hafta çok iyiyiz sonra eskisi gibi yine umursamaz ilgisiz böyle böyle 9 aya geldik. dün yine aynısı oldu artık dayanamadım bitirdim.tek hatam ilgisizleştiğini gördükçe bitti demem öyleki artık dilimden düşmez oldu bu bitti kelimesi bitti diyordum düzeltcem diyordu tamam diyip bir şey olmamış gibi davranıyordum,en büyük hatam buydu sanırım dün bitti dedim oralı olmalı halen umursamıyor. bugün mesaj attı her şeyi mahvettin diye konuştuk umudum kalmadı artık ben kendimi sana ait hissediyorum ama seni bana ait hissedemiyorum. sürekli bitti diyorsun istenmediğimi hissettiriyorsun her seferinde dedi. yani kendisi ilgisiz umrunda değilim tüm sorun bundan çıkıyor ben bitti dedim diye suçlu oldum eve sığamıyorum bugün çok üzgünüm aklıma burası geldi sizinle paylaşmak istedim şimdi ben ne yapmalıyım sizce (
Elde edip hevesi kaçmak gibi birşey olsa gerek. Aslında bu herkeste vardır. Birşey ne kadar uzaksa o kadar cazip gelir. Bence zamana bırakın, değişim yoksa siz değiştirin. Ağaç değiliz ya
9 ayın yorgunluğunu anlatamam cidden hep düzelsin diye bekledim ama yok düzelmiyor aramızın iyi olduğunu görünce eski haline dönüyor tekrar bugünkü söyledikleri de hep beni suçlayıcıydı ben hep bitti demişim bir türlü kabullenememişim onu tahammulsüzmüşüm o kadar suçladı ki bende buraya yazmak istedim ben hayatımın merkezine almışım onu ama onun hayatında benim yerim çok az zaten böyle yürüsün istemem asla