ilgisiz erkek arkadaş :(

işte sadece sevdiğini söyledi durdu bana senin sevgi anlayışın madem farklı sen kendi anlayışın nasılsa öyle göster de bileyim o zaman diyordum yine bir şey demiyordu çok sorun yaşadım sevmiyor dedim sana nasıl bakıyorum bu bakışımdan da mı anlayamadın sevgimi diyor tam çıldırmalık halbuki değer verdiğini hissettirse ben ondan büyük şeyler beklemedim hiçbir zaman sadece değer ilgi görmek istedim bu kadar

şu mantık var sanırım kendisi de söyledi bugun zaten artık sevgiliyiz bazı şeyleri aşmamız gerekiyor yani herkes özgür takılsın gibisinden

madem özgürlük istiyordu neden iliski icin bi yerini yirtti. malesef bi huy hic degismiyor. 2 gün düzelir 3. gün yine ayni. hep basa sararsiniz. hele daha sadece 9 aydir berabersiniz... cicim aylari

dedim bugün bunu yine oralı olmadı daha önce çok bitti dedim bunları defalarca söyledim yine eskisi gibi devam ettiğim için inandırıcılığını yitirdi sanırım
Her yerden engelle kuzum açık kapı bırakma instagram wattsap el mi yaman bey mi yaman misali benimki öyle yola geldi normalde ben mesaj atmasam atmazdı ben konu açmasam uğraşmazdı şimdi bir şeyler yapmaya çalışıyor. Baktın araya birilerini sokuyor yada arkadaşlarından arıyor nazlan ciddiyetini görsün sonra sana sadece bir ay bu ayın sonucunda ne görürsem ona göre karar veririm de - sürünsün hıhzafer bizim

sizin peşinizden koşarken kaçan kovalanır misali ölüp bitiyormuş da sizin ilginizi görünce hevesi kaçmış gibi olmuş bence duyguları ciddi değilmiş

9 aydır hep bir şüphe vardı duyguları konusunda ne kadar bitti dersem diyeyim vazgecmemesi sevgisine inandırıyordu ama böyle davranması şüpheye düşürüyordu beni hep

Canım seni onemsemeyeni hiç onemseme. O senin hayat fişin değil çekince olmezsin. Tamam acı cekersin ama zamanla ondan kurtulduğuna sukrediceksin inan.. böyle ilgisiz erkekler bizlerin hayatini somurur sadece. Bencildirler. Benimde başımda vardı. Sonra defettim tabi. Unutma sen degerlisin. Seni kaybettiğine o yansin

Anlıyorum seni hemde o kadar çok ki şükür ben o evreyi atlattım bence yengeç burcusun kesin böyle durup dururken mesela tam mutluyken kesin o geliyordur aklına

madem özgürlük istiyordu neden iliski icin bi yerini yirtti. malesef bi huy hic degismiyor. 2 gün düzelir 3. gün yine ayni. hep basa sararsiniz. hele daha sadece 9 aydir berabersiniz... cicim aylari

evet gerçekten sanki 20 yıldır evliyiz de ayrıyız gibi hissediyorum ona defalarca söyledim böyle olacaksa olmasın diye hep düzeltcem diyip başa sarıyoruz değişmiyor gerçekten huyu bir akşam ben dışardayken bir kere olsun ne yaptın eve gittin mi diye sormamış bir ilgisizlikten bahsediyorum sorun çıkarınca ben abartıyor oluyorum kendisi pes oynuyormuş bunu biliyormuşum nasıl cevap verebilirmiş

Böyleyse bırak ne hali varsa görsün kaknem suratlı ondan hayır gelmez boşver ayrıl sen ondan kapat tüm kapıları açık kapı bırakma. Sizin bir sorununuz var ve ne demek pes oynuyorum bunu biliyorsun arkadaşı değilsin sen onun

engelleyemem bugün bütün hesaplarını kapattı sınava çalışacağım diye 3 aydır sınava hazırlanmaya çalışıyorum engel oluyor sürekli şimdi çok zamanını alıyor diye hesaplarını kapatıyor çok komik gerçekten şuan msj atıyorum cevap vermeyi düşünmüyorum ama şu da var bu kişide hani sen bitirdin diye bende bitmez seni sensizde severim vazgeçmiycem bilmem ne bitirmişim bugün halen diyor umudum bitti ama sevgim aşkım halen var vezgeçmiycem :) hangisine üzüleyim ki

Sen de hatanı gördün o da gördü.Sonraki ilişkide aynısını yapmaz,mutluluğu yakalarsınız merak etme.

9 ayın yorgunluğunu anlatamam cidden hep düzelsin diye bekledim ama yok düzelmiyor aramızın iyi olduğunu görünce eski haline dönüyor tekrar bugünkü söyledikleri de hep beni suçlayıcıydı ben hep bitti demişim bir türlü kabullenememişim onu tahammulsüzmüşüm o kadar suçladı ki bende buraya yazmak istedim ben hayatımın merkezine almışım onu ama onun hayatında benim yerim çok az zaten böyle yürüsün istemem asla

O zaman gülü seven dikenine katlanır yada dikenlerini kesersin ama dediğim gibi beni sevdiğini hissettirmeyene karşı ben tek başıma yürütemem sürekli onun yaptıklarına üzülmektense onu uzaktan izleyerek severim.

Anlıyorum seni hemde o kadar çok ki şükür ben o evreyi atlattım bence yengeç burcusun kesin böyle durup dururken mesela tam mutluyken kesin o geliyordur aklına

balık burcuyum :) oda yay ömrümü yedi çok aşırı duygusalım gelemiyorum böyle şeylere gerçekten çok fazla etkileniyorum

arkadaşlarıyla takılıp maça falan gitti eve gelmiş şuan msj atıyor bana cevap vermeyecek misin diye değer vermiyorsun diyince de böyle şeylerle mi değer ölçüyorsun diyor bana

tek başıma çok yoruldum bende gerçekten her seferinde bu sorunla karşılaşmak üstüne düşeni yapmak bu kadar zor olmamalıydı diyorum sürekli ne yapması gerektiğini neden ben söylemek zorunda kaldım zaten seviyorsa kendisi bir şeyler yapmak zorunda değil miydi bunu hissettirmek için yürümesi için

arkadaşlarıyla takılıp maça falan gitti eve gelmiş şuan msj atıyor bana cevap vermeyecek misin diye değer vermiyorsun diyince de böyle şeylerle mi değer ölçüyorsun diyor bana
Afedersin ama cidden bu çocuğu siktir et başından benim böyle bir arkadaşım vardı bırakamam cidden falan dedi ve kız ayrıldıktan bir süre sonra ben bu salakla mı çıktım bunun için mi üzüldüm diyor emin ol daha iyilerine layıksın kıymetini bilmiyor

Uzgunum ama seni sevmemis sadece hoslanmis sen reddedince kovalamak istemis.Sevgi boyle bir sey degil inanma sakin rest cek

daha çok yeni olduğu için sanırım bu üzgünlüğüm inşallah birgün bende böyle derim ne olursa olsun zaten şuan cevap vermeyi düşünmüyorum çaba sıfır merak sıfır o akşam hiç mi merak etmedin dediğimde 10 dakikalık yolun var zaten ne olabilir ki demişti

Ve şuan kız ciddi anlamda çok iyi onun kıymetini bilen biriyle çıkıyor düşünsene bununla vakti zamanında evleniyorsun o zamanda mı böyle olacaksınız aynı evin içinde seni anlamayan yada anlayıp umrunda olmadığın bir eş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…