Şimdi ilgi kişiden kişiye, hatta çifte göre değişen bir olgu. Önemli olan ortak bir noktada anlasabilmek. Siz o ortak noktayı bulamamissiniz. Sizin bir hatanız yok aslında, onun hatası da duzelticem deyip devam etmesi. Bence hayırlısı olmuş.
Böyle bir durumu evliliğe tasimaman gerektiğini gösterir, hayırlısı olmuş. Bunla evlensen ilgisizlik katlanarak artacaktı belki bir düşün.ya daha ay bile olmamış 30 yıllık evlilerin mantığıyla davranıyor tanımak için konuşmak gerekir bunu bir türlü anlatamadım evet ortak bir noktada buluşamadık
Bu türler çok var belli ki aradığı heyecana sahip olduktan sonra ilgisini yitirmiş..Bana kalırsa üzerinde hiç uğraşmayın sadece üzüldüğünüzle ve boş çaba ile kalırsınız..
Sizde ilgilenmeyi bırakın bakalım ilişki nereye gidecek..
Böyle bir durumu evliliğe tasimaman gerektiğini gösterir, hayırlısı olmuş. Bunla evlensen ilgisizlik katlanarak artacaktı belki bir düşün.
Yani mantıken senin dediğin gibi olması gerekir. Çünkü sevgililikle evlilik bir değil ki evlilikte bir ton sorumluluk var. Göz boyamaya çalışmış.evlenmeyi çok istiyor evlenirsek bu sorunlar olmaz asla daha güzel olur her şey bizim için diyordu hep bende daha sevgililiği yürütemeyen biri evlenince evliliği nasıl yürütecek diyordum
Ya cnm arkadaşlık tanışmak için.. hiç uzatma zaten aşık bile değilsin.. 9 ay sürdürmen mucize.. engelle gitsin
İnanmaaaa...keşke engelleyebilsem aşık değilim ama seviyorum çünkü sevgisine çok inandırdı benişimdiyse oralı bile değil
Aynısı bende de var hem de 3 yıldır ne olur ne olacak bilmiyorum ilişkimiz bazen var mı yok mu anlayamıyorum. Mesela biz ayrıldık sonrasında işte arada bir şeyler dedi yaptı bende kandım ama bu sefer cidden bir şeyleri yapmaya çalışıyor gibi mesela eskiden günde bir paket sigara kesin bitiriyordu azalttı benimle konuşurken küfür ederdi artık kendini düzeltiyor gibi hayırlısı ama bizde defalarca ayrıldık
Yani mantıken senin dediğin gibi olması gerekir. Çünkü sevgililikle evlilik bir değil ki evlilikte bir ton sorumluluk var. Göz boyamaya çalışmış.
adam demek kovalamayi seviyor...
damardan böyle kapilarda beklemek aci cekmekkapilarda beklerken müslüm gürses dinlemek...
Bence ne yap biliyor musun rest çek de ki seviyorsan bana bunu bir şekilde hissettir ha eğer ben seviyorum ama hisettiremem bile diyorsan kapı orda de erkekler kaybetmekten korkmuyorsa uğraşmıyorsa üzgünüm ama sevmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?