ilgisiz erkek arkadaş :(

balera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
420
818
53
iyi akşamlar arkadaşlar. Size yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum. buraya yazmazsam patlayacağım çünkü çok üzgünüm şuan. sorun yaklaşık 9 aydır hayatımda olan kişi. hayatımda yokken üniversite zamanında görmüş beni o zamandan bu zamana hep içinde tutmuş, yaklaşık 2 yıl falan. 2 yıl sonra aynı derhsanedeydik çok çabaladı bir şeyler olsun diye 26 yaşında insanlarız kendisi gelip duygularını anlatmak yerine arkadaşlarıyla teklif gönderdi 2 kere ikisini de kabul etmedim. gittiğim dershanenin önünde bekliyordu hep görmek için daha sonra instagramdan mesaj attı. neden kabul etmediğimi sevdiğini vs. söyledi başlarda çok sinir oluyordum hiç güvenmiyordum kendisine öyle kapılarda bekliyor sürekli arkadaşlarını gönderiyor diye ama sonra sürekli ne kadar sevdiğini anlattığı uzun yazılar şiirler falan atınca eski sinirim geçti ona karşı zamana bırakmam konusunda ikna oldum. söylediğine göre sevgisi çoook büyüktü. konuştuğumuz süre içinde de zamanla ilgisizleşti bu kişi, zaten görüşmemiz kısıtlı msj sevmiyorum msjla hislerimi sevgimi belli edemem diyip oralı olmamaya başladı yani sanki hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdi hep sanki benimle konuşmak için kafasında belirlediği bir süre varmışta o süre dışında asla msj arama vs hiç bir şey yapmıyordu. kendimi sürekli ona bir şeyler anlatırken buldum böyle olmaz bak seviyorsan böyle olmalı zaten görüşmüyoruz çok sık konuşamazsak ben seni nasıl tanıyacağım diye. hep tamam düzeltcem inan dedi iki hafta çok iyiyiz sonra eskisi gibi yine umursamaz ilgisiz böyle böyle 9 aya geldik. dün yine aynısı oldu artık dayanamadım bitirdim.tek hatam ilgisizleştiğini gördükçe bitti demem öyleki artık dilimden düşmez oldu bu bitti kelimesi bitti diyordum düzeltcem diyordu tamam diyip bir şey olmamış gibi davranıyordum,en büyük hatam buydu sanırım dün bitti dedim oralı olmalı halen umursamıyor. bugün mesaj attı her şeyi mahvettin diye konuştuk umudum kalmadı artık ben kendimi sana ait hissediyorum ama seni bana ait hissedemiyorum. sürekli bitti diyorsun istenmediğimi hissettiriyorsun her seferinde dedi. yani kendisi ilgisiz umrunda değilim tüm sorun bundan çıkıyor ben bitti dedim diye suçlu oldum eve sığamıyorum bugün çok üzgünüm aklıma burası geldi sizinle paylaşmak istedim şimdi ben ne yapmalıyım sizce (

Şimdi ilgi kişiden kişiye, hatta çifte göre değişen bir olgu. Önemli olan ortak bir noktada anlasabilmek. Siz o ortak noktayı bulamamissiniz. Sizin bir hatanız yok aslında, onun hatası da duzelticem deyip devam etmesi. Bence hayırlısı olmuş.

ya daha ay bile olmamış 30 yıllık evlilerin mantığıyla davranıyor tanımak için konuşmak gerekir bunu bir türlü anlatamadım evet ortak bir noktada buluşamadık

Bu türler çok var belli ki aradığı heyecana sahip olduktan sonra ilgisini yitirmiş..Bana kalırsa üzerinde hiç uğraşmayın sadece üzüldüğünüzle ve boş çaba ile kalırsınız..
Sizde ilgilenmeyi bırakın bakalım ilişki nereye gidecek..

ya daha ay bile olmamış 30 yıllık evlilerin mantığıyla davranıyor tanımak için konuşmak gerekir bunu bir türlü anlatamadım evet ortak bir noktada buluşamadık
Böyle bir durumu evliliğe tasimaman gerektiğini gösterir, hayırlısı olmuş. Bunla evlensen ilgisizlik katlanarak artacaktı belki bir düşün.

şuan öyle yapıyorum aramıyorum mesaj atmıyorum, kendisi de aynı şekil hayır anlamadığım seviyorum ölüp bitiyorum diyen kişi bitmiş ve umrunda değil. bana çok fazla güveniyor sanırım ilgimi sevgimi çok belli ettim

Böyle bir durumu evliliğe tasimaman gerektiğini gösterir, hayırlısı olmuş. Bunla evlensen ilgisizlik katlanarak artacaktı belki bir düşün.

evlenmeyi çok istiyor evlenirsek bu sorunlar olmaz asla daha güzel olur her şey bizim için diyordu hep bende daha sevgililiği yürütemeyen biri evlenince evliliği nasıl yürütecek diyordum

Ya cnm arkadaşlık tanışmak için.. hiç uzatma zaten aşık bile değilsin.. 9 ay sürdürmen mucize.. engelle gitsin

Aynısı bende de var hem de 3 yıldır ne olur ne olacak bilmiyorum ilişkimiz bazen var mı yok mu anlayamıyorum. Mesela biz ayrıldık sonrasında işte arada bir şeyler dedi yaptı bende kandım ama bu sefer cidden bir şeyleri yapmaya çalışıyor gibi mesela eskiden günde bir paket sigara kesin bitiriyordu azalttı benimle konuşurken küfür ederdi artık kendini düzeltiyor gibi hayırlısı ama bizde defalarca ayrıldık

evlenmeyi çok istiyor evlenirsek bu sorunlar olmaz asla daha güzel olur her şey bizim için diyordu hep bende daha sevgililiği yürütemeyen biri evlenince evliliği nasıl yürütecek diyordum
Yani mantıken senin dediğin gibi olması gerekir. Çünkü sevgililikle evlilik bir değil ki evlilikte bir ton sorumluluk var. Göz boyamaya çalışmış.

Ya cnm arkadaşlık tanışmak için.. hiç uzatma zaten aşık bile değilsin.. 9 ay sürdürmen mucize.. engelle gitsin

keşke engelleyebilsem aşık değilim ama seviyorum çünkü sevgisine çok inandırdı beni şimdiyse oralı bile değil

adam demek kovalamayi seviyor...

damardan böyle kapilarda beklemek aci cekmek kapilarda beklerken müslüm gürses dinlemek...

çok zor gerçekten ilk defa böyle bir insan tanıyorum mesajı boş gereksiz bir şeymiş gibi görüyor benim sevgi aşk anlayışım bu değil diyor ee seninki nasıl sen nasıl gösterirsin ilgini sevgini diyorum cevap yok şimdiye kadar hissedemediysen o senin sorunun diyor ama bana hep değersizmişim gibi hissettiren de kendisi. sizin sevgiliniz de bir şeyler yapmaya çalışıyormuş bahsettiğim kişide yapmaya çalışıyordu ama sürekli değil 2 hafta iyiysek sonra hep başa dönüyoruz yine eski ilgisiz umursamaz kişiyle karşılaşıyorum bir sabah uyandığımda bu beni çok yordu yıprattı

adam demek kovalamayi seviyor...

damardan böyle kapilarda beklemek aci cekmek kapilarda beklerken müslüm gürses dinlemek...

şu mantık var sanırım kendisi de söyledi bugun zaten artık sevgiliyiz bazı şeyleri aşmamız gerekiyor yani herkes özgür takılsın gibisinden

Ben şuna inanmıyorum seviyorum ama hissettiremiyorum. Bence yalan eğer birisi seviyorsa yaptığı küçük bir gülümsemeyle küçük bir petitoyla yada sana karşı anlayışıyla bir şekilde hissettirir illa aşkım demesine yada seni seviyorum gibi sözler sadece sözdür işte eğer seviyor olsa bence hissedersin

sizin peşinizden koşarken kaçan kovalanır misali ölüp bitiyormuş da sizin ilginizi görünce hevesi kaçmış gibi olmuş bence duyguları ciddi değilmiş

dedim bugün bunu yine oralı olmadı daha önce çok bitti dedim bunları defalarca söyledim yine eskisi gibi devam ettiğim için inandırıcılığını yitirdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…