İlgisiz erkeğe ne yapmalı?

Çocuğu saldım da bu çocuğun ilk ilgisizliği değildi. Genel olarak zaten çok arayıp sormadı. Ayrıca fotolarımı başka erkek arkadaşları ile paylaştığını gördüm. Yani fazla rahat bir insandı

Onu nasıl farkettiniz?
Nasıl başka erkek arkadaşıyla paylaşıyor fotoğrafınızı

Onu nasıl farkettiniz?
Nasıl başka erkek arkadaşıyla paylaşıyor fotoğrafınızı
Mesela normal ev hali ile oturduğum fotoları erkek arkadaşlarına atıyordu. Başka fotolarımı attı mı onu bilmiyorum.

Mesela normal ev hali ile oturduğum fotoları erkek arkadaşlarına atıyordu. Başka fotolarımı attı mı onu bilmiyorum.

Ne diyerek atıyordu?
Yani böyle bişeyin gerekçesi de olmaz ama.
Kimbilir devam etsen daha neleri çıkacaktı Allah kurtarmış

Ne diyerek atıyordu?
Yani böyle bişeyin gerekçesi de olmaz ama.
Kimbilir devam etsen daha neleri çıkacaktı Allah kurtarmış
Yani bunu sorduğum zaman ''ne var bunda işte o da kız arkadaşını attığı için ben attım'' gibisinden şeyler. Bir keresinde oturup ağlamıştım amacın ne diye.

Önce büyümelisiniz.

Yani bunu sorduğum zaman ''ne var bunda işte o da kız arkadaşını attığı için ben attım'' gibisinden şeyler. Bir keresinde oturup ağlamıştım amacın ne diye.

Gerekçesi inandırıcı değil sapıkmıdır nedir.
Sadaka verin Allah kurtarmış.

eyvah eyvah hiç masum değil o konuşmalarda neler dönmüştür allah bilir çok çirkin bir durum
hadi kapris naz niyaz bi şekilde törpülenir ama içinde bir bozukluk var belli ki adamın
bunun dönüşü olmamalı yoksa hiç mutlu olamazsınız

Zaten artık geri dönüş olacağını sanmıyorum

Bumu kaprsili halin? Adama neredeyse yalvariyorsun. Birseyler yapmak istemissin ve eline yüzüne bulastirmissin. Ki yapmak istedigin seyde çok saçmaydi. Yaslar kaç, 15mi?

Bence böyle biri ile görüşmeyi kes sonu iyi olmaz bu ilişkinin. Yanina gelip bir saatimiz var demesi ayrı ayıp söyleme şekli çok kaba değişmez bu hep böyle davranacaktır. Siz en iyisi önünüze bakın bu insan sevgiliniz olamamış bence

Ben belki şu an duygusal olarak zayıf olduğum için geri dönse affetme modundayım sanırım

Yapmayın lütfen adamın yaptıkları kabul edilir değil bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Zamanla bunu daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.

Evet bu midemi bulandırmıştı mesela ama ben affetmiştim.

Adam düzgün olmadığının sinyallerini vermiş

Artık yapacak bir şey yok. Çoktan başkasını bulmuştur bile

Artık yapacak bir şey yok. Çoktan başkasını bulmuştur bile

Bırakın bulsun sizden uzak Allah a yakın olsun bu adam.
Bencede bulmuştur bu tip, hatta sizleyken bile başkasıyla konuşuyor olabilir bilemeyiz.

Il Ilerde daha fazla uzulmek istemiyorsan simdiden vazgec bundan sana yar olmaz

Saçma bir insan için kendini üzmemelisin. 1 aylık ilişki birde. Biz kadınlar çok duygusal a bağlıyoruz nedense Mantıkla hareket edebilsek dünyamız bambaşka olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…