Çocuğu saldım da bu çocuğun ilk ilgisizliği değildi. Genel olarak zaten çok arayıp sormadı. Ayrıca fotolarımı başka erkek arkadaşları ile paylaştığını gördüm. Yani fazla rahat bir insandı1 saat oturcaksınız diye hemen arkadaşlarını aramalar masadan kalkıp gitmeler...Üstüne arayıp özür dilemelerBu ne ya?Şaka gibi..Bu çocuğun senle uzun süre gitmesi imkansız.Üstelik seninle konuşma stiline bak hiç önemsemiyor.Hala ne yapmalıyım diyorsun...Çocuk daha ne desin?Bence çocuğu sal.
Çocuğu saldım da bu çocuğun ilk ilgisizliği değildi. Genel olarak zaten çok arayıp sormadı. Ayrıca fotolarımı başka erkek arkadaşları ile paylaştığını gördüm. Yani fazla rahat bir insandı
Mesela normal ev hali ile oturduğum fotoları erkek arkadaşlarına atıyordu. Başka fotolarımı attı mı onu bilmiyorum.Onu nasıl farkettiniz?
Nasıl başka erkek arkadaşıyla paylaşıyor fotoğrafınızı
Mesela normal ev hali ile oturduğum fotoları erkek arkadaşlarına atıyordu. Başka fotolarımı attı mı onu bilmiyorum.
Yani bunu sorduğum zaman ''ne var bunda işte o da kız arkadaşını attığı için ben attım'' gibisinden şeyler. Bir keresinde oturup ağlamıştım amacın ne diye.Ne diyerek atıyordu?
Yani böyle bişeyin gerekçesi de olmaz ama.
Kimbilir devam etsen daha neleri çıkacaktı Allah kurtarmış
Önce büyümelisiniz.Merhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Yani bunu sorduğum zaman ''ne var bunda işte o da kız arkadaşını attığı için ben attım'' gibisinden şeyler. Bir keresinde oturup ağlamıştım amacın ne diye.
Evet bu midemi bulandırmıştı mesela ama ben affetmiştim.Gerekçesi inandırıcı değil sapıkmıdır nedir.
Sadaka verin Allah kurtarmış.
eyvah eyvah hiç masum değil o konuşmalarda neler dönmüştür allah bilir çok çirkin bir durumYani bunu sorduğum zaman ''ne var bunda işte o da kız arkadaşını attığı için ben attım'' gibisinden şeyler. Bir keresinde oturup ağlamıştım amacın ne diye.
Zaten artık geri dönüş olacağını sanmıyorumeyvah eyvah hiç masum değil o konuşmalarda neler dönmüştür allah bilir çok çirkin bir durum
hadi kapris naz niyaz bi şekilde törpülenir ama içinde bir bozukluk var belli ki adamın
bunun dönüşü olmamalı yoksa hiç mutlu olamazsınız
Zaten artık geri dönüş olacağını sanmıyorum
Ben belki şu an duygusal olarak zayıf olduğum için geri dönse affetme modundayım sanırımAdam dönse kabul edecek gibi yazmışsınız.
Silin bu adamı ne idüğü belirsiz bir tip
Bence böyle biri ile görüşmeyi kes sonu iyi olmaz bu ilişkinin. Yanina gelip bir saatimiz var demesi ayrı ayıp söyleme şekli çok kaba değişmez bu hep böyle davranacaktır. Siz en iyisi önünüze bakın bu insan sevgiliniz olamamış benceMerhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Kim bilir ne muhabbetler döndürdülerMesela normal ev hali ile oturduğum fotoları erkek arkadaşlarına atıyordu. Başka fotolarımı attı mı onu bilmiyorum.
Ben belki şu an duygusal olarak zayıf olduğum için geri dönse affetme modundayım sanırım
Evet bu midemi bulandırmıştı mesela ama ben affetmiştim.
Artık yapacak bir şey yok. Çoktan başkasını bulmuştur bile
Ilerde daha fazla uzulmek istemiyorsan simdiden vazgec bundan sana yar olmazMerhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?