İlgisiz erkeğe ne yapmalı?

Genel olarak verilen fikirler için çok teşekkür ederim. Nedense hala kendimi suçluyorum ama hatamı telafi etmek için neredeyse 2 hafta peşinden koştum. Buna rağmen dönmedi.

Sadece 1 aydir flort ettigin biri icin fazla taviz vermemis misin sence de?
Madem trip attin kalktin sonra neden ozur diliyorsun?
O yazmadan neden yaziyorsun?
Şutla gitsin şunu

Sadece 1 aydir flort ettigin biri icin fazla taviz vermemis misin sence de?
Madem trip attin kalktin sonra neden ozur diliyorsun?
O yazmadan neden yaziyorsun?
Şutla gitsin şunu
İrtibatı kestim zaten. Galiba ben biraz fazla güvenip kendimi kaptırdım. Tribimi bir hata olarak gördüm ve özür dileme gereği duydum. Trip atarak mı hata yaptım yoksa özür dileyerek mi işte orasını bilmiyorum.

Genel olarak verilen fikirler için çok teşekkür ederim. Nedense hala kendimi suçluyorum ama hatamı telafi etmek için neredeyse 2 hafta peşinden koştum. Buna rağmen dönmedi.

Asla kendini suçlama adam seni sevmiyor net bu.
Asla sen suçlu değilsin bunu aklından çıkarmalısın.
Buradaki kadınları dinle zamanla sende anlayacaksın.

Reactions: The
Böyle düşünmeniz beni üzdü. Aynısını o yapsa ve özür dileyip benim için uğraşmış olsaydı ben affederdim.
Ama işte o sensin,o da o.. Zaten ilgisi olmayan birine kapris yapmak ilişkinin idam fermanı.. Ama sana şunu söyliyim o oğlana sen iyi de olsan onda iş yok. Burnu havalarda. Bana heryer kız edasında geziyor. Üstelik sivri dilli. Bu güveni ya kariyerinden ya tipinden ya maddi gücünden alıyor. Zaten bir kaçı birden varsa bu herifi elde avuçta tutmak zor. Kendini boşa üzüyosun.. Özür dilemen en çokta bu yüzden yanlış... Şu an onun ego tavan biliomusun? Sen sadece besleyici unsur başka da bişey değil
. Çünkü karşında duygulu ilgili bir profil yok.Bu tip birine ne trip atılır ne özür dilenir. Başka profilde bir erkeğe yapabilirdin ve belki yerdi de,ama bu kolay lokma değil hatta bu lokma bile değil. Konuyu içinde kapat gitsin seni üzecek şeylere kafa yorma,kısa süre sonra biter kafanda zaten

Narsist insanlar o kadar manipülatiftir ki ilişkilerde hata yapar yapar ve karşı tarafın kendisini suçlamasını sağlar. Seninki de o hesap. Çocuk senin kendini suclamani sağlamış, çünkü narsist.

Birakip hayatiniza bakmanız için daha ne kadar delil istiyorsunuz açıkça demiş. Spor yaptığım dönemler suanki eşimle sevgiliydik maçlarım olduğu zamanlar vakit ayiramiyordum ama çok destekcimdi. Yorgun oluyorsun heryerinde acı gece uyuyamiyirsun. Bu yüzden bu kadad emek verdiğim için önceliğim hedeflerimdi ama ilk tanışmada bu tarz konuşması ve direk istemediğini demesi gerçekten sizi istemedigini gosterir

bu ne biçim adam ya bırak gitsin adam mı yok?

Bıraktım zaten ama üzülüyorum. Kendimi toplamaya çalışıyorum

Güzelim niye üzülüyorsun? Bosversene sen bu çocukla ömür mu gecerdi? 1 aylık bir mevzu boşver ya hu. Yol yakinken bitti şükretmen lazım. İlerde daha çok pişman olurdun.
Biliyorum. Dediğim gibi çabuk bağlanıyorum ve onun zerre umrunda olmaması canımı çok yakıyor

Tabiki herkesin hayati da kendine ama sizin gibi bazi insanlar var sasirmamak elde değil. 1 aylik birine bu kadar baglanmak seni istemediğini sevmedigini söylüyor siz bu kadar neyse umarim tamamen bu insani hayatinizdan cikarabilirsiniz ha bir de cok gecmeden bir psikologa görünün

Biliyorum. Dediğim gibi çabuk bağlanıyorum ve onun zerre umrunda olmaması canımı çok yakıyor

Erkekler böyle seviyorsa istiyorsa kapında yatar kul köle olur istemiyorsa sevmiyorsa bu şekilde davranır umrunda da olmaz.
Onun umrunda değilsin, o da senin umurunda olmasın 1 aylık mevzu çabucak unutursun merak etme
Allah iyilerle kıymet bilenlerle dürüst insanlarla karşılaştırsın.

Herkes sizin gibi olmak veya sizin gibi düşünmek zorunda değil hanımefendi. Psikoloğa gitmek gayet normal ve herkesin yapması gereken bir şey bana göre ama siz böyle aşağılar gibi Söylediğiniz için bence sizin benden daha çok ihtiyacınız var.

Kesinlikle asagilama niyetiyle söylememiştim hele ki benim gibi düsünsün istegim hic yok. Insan endişeleniyor sadece. Kimseyi tanımıyoruz burada ama insan tanımadığı insanlarinda uzulmemesini istiyor. 1 aylik birsey icin kaybetmemeye çalışıyorsunuz sizi istemedigini söylediği halde... boyle bir insanin duzelmesi cok cok zor. Daha 1 hafta oluyor arkadasim bosanma davasi acti evlenmeden once de boyleydi esi goz gore gore evlendi yılı dolmadi bazi seyler apacik evlenmeden once de bellidir sizinde durumunuz biraz bu sekilde Hersey gönlünüzce olsun

Arkadaşınız adına üzüldüm gerçekten ama evet haklısınız ben ve benim gibi insanlar sanırım takıntılı oluyorlar. Nerede ufak bir ilgi görsek bağlanıyoruz hemen

Arkadaşınız adına üzüldüm gerçekten ama evet haklısınız ben ve benim gibi insanlar sanırım takıntılı oluyorlar. Nerede ufak bir ilgi görsek bağlanıyoruz hemen
Ama sonu bu halinizden daha zor olabilir kimsenin size kötü davranmasina izin vermeyin. Siz de en az karsinizdaki insan kadar degerlisiniz. Evet elinizde olmadigini düşünüyorsunuz ama tamamen sizin elinizde. Beyninizde takıntı yapmayin bu ask degil saplanti oluyor. Eger kendiniz halledemezseniz bir profesyonele basvurun mutlu olmaya çalışın ve mutlulugunuz hic bir insana bagli olmasin

Düşünceniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum

Baslıga istinaden cevap veriyorum, ilgisiz erkekten ayrılmalı.
Hele de bir aylık adam ıcın kafayı bes dk bile yormamalı, sevmiyor işte ilgilenmiyor buyuzden
Ötesi berisi bu.
Ben de biriyle konusuyordum. Ilgi nasil olmali sizce, cok fazla mesaj atmiyordu aramiyordu da oyle. Iki kere gorusebildik zaten anca. Baslarda cok yadirgiyordum, sonra alismistim gerci ama boyle olmamali sanirim dimi? Çocuğun varligini unutuyorum

1 saat oturcaksınız diye hemen arkadaşlarını aramalar masadan kalkıp gitmeler...Üstüne arayıp özür dilemelerBu ne ya?Şaka gibi..Bu çocuğun senle uzun süre gitmesi imkansız.Üstelik seninle konuşma stiline bak hiç önemsemiyor.Hala ne yapmalıyım diyorsun...Çocuk daha ne desin?Bence çocuğu sal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…