• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı sildi

Evet daha önceki konuşmalarda öyle olmuştu bir kac ay sonra tekrar yazmıştı bende cevap verince yine ortadan kaybolmuştu. Aklınıda çözemiyorum 🤔
Elinin altında olduğundan emin olmak istediğinden yokluyor işte. Bu adamı ya unut -ki en sağlıklısı bu olur- ya da bir daha geldiğinde derdi ne, bir şey hissetmiyorsa neden yazıyor falan filan doğru düzgün konuş bu şekilde kedinin fareyle oynadığı gibi oynamasına izin verme

Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi

Onun da yer kaplamasına gerek yok. Sizi istemeyen biri için hiç uğraşmayın, beklenti içine de girmeyin.

Beni ikileme düşürüyo çünkü bi yazıyor bi yazmıyor bende amacını öğrenmek istiyorum aslında tahmin ediyorum hakda veriyorum ama niye ben cevap vermeyince numaramı siler onunda var bana karşı ama durduran şey ne
seven insan ikileme düşürmez, nesini anlamaya çalışıyorsunuz ki canı sıkılınca boşluğa düşünce yazıyor işte çok belli değil mi?

Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
Egosunu tatmin ediyor totosunu kaldırmayın

Elinin altında olduğundan emin olmak istediğinden yokluyor işte. Bu adamı ya unut -ki en sağlıklısı bu olur- ya da bir daha geldiğinde derdi ne, bir şey hissetmiyorsa neden yazıyor falan filan doğru düzgün konuş bu şekilde kedinin fareyle oynadığı gibi oynamasına izin vermeb

Seven hoşlanan adam ikilemde kalmaz aklı karışmaz, kadına da böyle bir laf etmez. Hakikaten ne yaşadınız da seviyorsunuz iki muhabbete. Bosverin yolumuza bakın. Olmayan sevgilerin peşine düşmeyin. Bir daha yazarsa da bence cevap bile vermeyin. Umursamamak öyle olur çünkü

"Gerek yok numaranın kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun" bunu okuduktan sonra gerisine gerek kalmadı bile. Seni bu şekilde değersiz gören biri için ne diye çaba gösteriyorsun bırak gitsin, sen hayatına bak.

Beni ikileme düşürüyo çünkü bi yazıyor bi yazmıyor bende amacını öğrenmek istiyorum aslında tahmin ediyorum hakda veriyorum ama niye ben cevap vermeyince numaramı siler onunda var bana karşı ama durduran şey ne
Amaci ilginizi aktif tutup egosunu tatmin etmek, onu durduran sey size karsi bir hissinin olmamasi.
Hoslanan adam adim atar, bir erkegi hicbir sey durduramaz. Hele sizin de hisleriniz oldugunu biliyorsa. Lutfen kafanizda olmayan senaryolar uydurmayin.

Son düzenleme:
Back