- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
EvetŞirkete mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetŞirkete mi?
Ay çok sinir bozucu bir durum yaYaptım . Gececı kaldığında mesela erkek arkadasım tekken. Şarjımı unuttum diye 6 da gittim sabah yada servısten vazgecıp şirkete cıktım. Yada gidecekmiş gibi davranıp gitmedim aldım telinden oyun oynadım sabaha kadar sonuç sıfır.
Tableti falan var mı belki oradan konuşuyordur. Bu kadar şüphelendiğine göre iyi şeyler hissetmiyorsun.iki kart kullanma ıhtımalı var mı?
Tabletten ziyade şirket pc lerimiz mevcut zaten geceleri oradan Bi şekilde konuşabilirler.
Yükleme silme yazılım vs hepsınden cok iyi anlar.
Çift hat olsa yakalanma ihtimali çok yüksek ikinci teli mutlaka yakalatırdı. Dolapta yada cepte.
Bingo!Yükleme silme yazılım vs hepsınden cok iyi anlar
Bingo!
Aklıma gelen herşeyi anlatmaya çalışıyorum. Kafayı çalıştır Yaren diyerek. Buraya da hiç kod adı kullanmadan isimlerimi yazdım aman gören görsün modundayım
Kız gerçek isminse değiştir hemen, biz sana “çaktırmadan” takip et diyoruz, sen gerçek adınla Bdv’ye konu açıyorsun slsldlxmAklıma gelen herşeyi anlatmaya çalışıyorum. Kafayı çalıştır Yaren diyerek. Buraya da hiç kod adı kullanmadan isimlerimi yazdım aman gören görsün modundayım
Ya skype niye yükleyip silsin sürekliHergun skype yükleyip silecek değildir herhalde
Kız gerçek isminse değiştir hemen, biz sana “çaktırmadan” takip et diyoruz, sen gerçek adınla Bdv’ye konu açıyorsun slsldlxm
Oldu olacak git direkt kızla sevgiline söyle, bunun bir adım ötesi o çünkü
Ya skype niye yükleyip silsin sürekli
Yazılımdan falan anlayan adam pc, telefon her türlü işi halleder.
Bir şekilde iletişimdeyse de, sana belli etmeden yürütebilir. Bir yolunu bulur.
Kız ne IQ su ipini koparan geliyor burayaOnda buraya girecek IQ nerde??
Kız ne IQ su ipini koparan geliyor buraya
Sen yine de adını değiştir derim, hafife alma
Değişiyor, kaç kereye mahsus bilmiyorum ama sınırlı.Kullanıcı adı degısmıyormus galiba
Kız ne IQ su ipini koparan geliyor buraya
Sen yine de adını değiştir derim, hafife alma
AhahahAhahah yerlerdeyim :)) daha bugün bırıleri kopardı ipi
Yaren gıt değiştir nıckını, yakalanacaksın taktık alacağım derken :)