İlgisi var mı? Yok mu?

Tableti falan var mı belki oradan konuşuyordur. Bu kadar şüphelendiğine göre iyi şeyler hissetmiyorsun.iki kart kullanma ıhtımalı var mı?

Yaptım . Gececı kaldığında mesela erkek arkadasım tekken. Şarjımı unuttum diye 6 da gittim sabah yada servısten vazgecıp şirkete cıktım. Yada gidecekmiş gibi davranıp gitmedim aldım telinden oyun oynadım sabaha kadar sonuç sıfır. :kızgın:
Ay çok sinir bozucu bir durum ya

Bir şeyler var, hissediyorsun lakin elinde somut bir delil olmadığı için ispat edemiyorsun

Biz burada neler gördük gerçi, bir şekilde açık ediyorlar. Bunlarda da varsa bir şey, edecekler illaki

Tableti falan var mı belki oradan konuşuyordur. Bu kadar şüphelendiğine göre iyi şeyler hissetmiyorsun.iki kart kullanma ıhtımalı var mı?

Tabletten ziyade şirket pc lerimiz mevcut zaten geceleri oradan Bi şekilde konuşabilirler.
Yükleme silme yazılım vs hepsınden cok iyi anlar.
Çift hat olsa yakalanma ihtimali çok yüksek ikinci teli mutlaka yakalatırdı. Dolapta yada cepte.

Tabletten ziyade şirket pc lerimiz mevcut zaten geceleri oradan Bi şekilde konuşabilirler.
Yükleme silme yazılım vs hepsınden cok iyi anlar.
Çift hat olsa yakalanma ihtimali çok yüksek ikinci teli mutlaka yakalatırdı. Dolapta yada cepte.

Vay o izlerını yok edebilecek bır sevıyede o zaman. Takip et o zaman olmaz mı, onu dene bir de

Aklıma gelen herşeyi anlatmaya çalışıyorum. Kafayı çalıştır Yaren diyerek. Buraya da hiç kod adı kullanmadan isimlerimi yazdım aman gören görsün modundayım:halay:

Aklıma gelen herşeyi anlatmaya çalışıyorum. Kafayı çalıştır Yaren diyerek. Buraya da hiç kod adı kullanmadan isimlerimi yazdım aman gören görsün modundayım:halay:

Yaren mi adın, kuzenımın kızının adı:)) ne naif güzel isim :) o çok güzel bır kız sen de mi öylesin:)

• Beğen
Reactions: KV_
Kız gerçek isminse değiştir hemen, biz sana “çaktırmadan” takip et diyoruz, sen gerçek adınla Bdv’ye konu açıyorsun slsldlxm

Oldu olacak git direkt kızla sevgiline söyle, bunun bir adım ötesi o çünkü :KK70:

Hergun skype yükleyip silecek değildir herhalde:oha::oha:
Ya skype niye yükleyip silsin sürekli :olamaz:
Yazılımdan falan anlayan adam pc, telefon her türlü işi halleder.
Bir şekilde iletişimdeyse de, sana belli etmeden yürütebilir. Bir yolunu bulur.

Bir gün mutfakta e. ark. İle oturuyoruz yemek yiyoruz. Geldi bizim x aaa yaren bak survivor sen izliyor musun dedi. Dedim hayır boş geliyor bana biraz bekledi y bişey diyecek mi diye ses çıkmadı bende sevmiyorum dedi suyunu aldı gitti. Ikı uç gun sonra tek yemek yıyorum mutfakta bunun en yakın arkadaşı x in dedi - survivor başlamış bizim x manyak gibi izliyor kaçırmıyor. Ordada izliyorum dese y muhabbet yakalayacaktı

• Beğen
Kız gerçek isminse değiştir hemen, biz sana “çaktırmadan” takip et diyoruz, sen gerçek adınla Bdv’ye konu açıyorsun slsldlxm

Oldu olacak git direkt kızla sevgiline söyle, bunun bir adım ötesi o çünkü :KK70:

Onda buraya girecek IQ nerde??:KK76:

• Beğen
Ahahah yerlerdeyim :)) daha bugün bırıleri kopardı ipi:KK70:

Yaren gıt değiştir nıckını, yakalanacaksın taktık alacağım derken :)
Ahahah :KK70:
Bir de kızcağız değiştirdi nickini ama konu içinde sürekli ismini geçirdik
Neye yaradı bilmiyorum

X