İlgisi var mı? Yok mu?

Sabahın kaçı oldu gözüme uyku girmedi olaylar yüzünden. Artık paranoya olmak istemiyorum. İşten çıkma durumumuz yok iyiyiz. Belki Benım degısır bir kaç ay içinde. Erkek arkadasım kalacak. Kız desen part time ayağı altında 2 yılı gectı hala burda. Seneye evlılık yoluna gircez.
Ya kız gidecek
Ya meseleyi çöZcem
Yada ne olacaksa olsun deyip evlenicem

F12FFC53-75E4-4050-8BC1-F155CB4CA2C2.jpeg

Anlık ben

Son moda sey çok

Halledeceğiz bu işi kadınlar kulübü olarak.
Ablalarım, kardeslerım bir uyansın.
Konu trendi diye bisey gördüm ona bile gireriz.
En Büyük KK
Aboo kıza bak hele dersini çalışıp gelmiş sösmsms
Geçen gün biri şey diyordu “arkadaşlar yardım edin, trend konulara nasıl konu açabilirim”
Bir de sana bak :KK70:

En son Modamız beyefendi ile izin günümüzde illede uyuyacak dinlenecek ertesi gun yarım tatilde buluscaz 3-4 saat işe gideceğiz sonrasında

En son Modamız beyefendi ile izin günümüzde illede uyuyacak dinlenecek ertesi gun yarım tatilde buluscaz 3-4 saat işe gideceğiz sonrasında
Acaba gerçekten uyuyor mu :KK51:
Sevgilin hiç masum gelmiyor bana ya, cidden

Aboo kıza bak hele dersini çalışıp gelmiş sösmsms
Geçen gün biri şey diyordu “arkadaşlar yardım edin, trend konulara nasıl konu açabilirim”
Bir de sana bak :KK70:

Terimden yola cıktım trend bişey oluşturamazsın ,oluşturduğun sey trendlere girer. :dua: Hahaha:KK76::KK19:

Genelde buraların iyi niyetlilerindenim.
Hani yok ya hemen gunah alma, olur öyle diyenlerinden.
Senin kıza bildiğin ayar oldum sabah sabah.
Sen gmail işini de dene, arkasından sevgiliye ayar çek. Başka yolu yok.
Kız geldi bana abuk sabuk konuştu, rahatsız edici bir tavrı vardı, bizim ilişkimizi ima edecek kadar densiz.
sana demiştim, yüz buluyor senden diye, yeter artık, ya kendine çeki düzen verirsin. Yada bu işin sonu rezilliğe gidiyor, de bakalım.
Rezillik senden değil de kızdan çıkacakmış gibi cümleler tam olmadı şimdi bakınca çok öyle görünmüyor ama sabahın 7 sinde bu kadar çıktı.
Hem yemlemiş olursun, gidip kıza sorar mı falan diye hem sorarsa aranızda güvenecegi kişiyi seçmiş olur.
Ben isim ile hitap etmesi hususunda eğer şirkette böyle bir rahat çalışma ortamı varsa takılmam.
Ben de kendimden 7-10 yaş buyuk kadın/erkek iş arkadaşlarıma ismi ile hitap ederim.
Ama başka muhatap varken alakalı alakası her şeyi sevgilinize sorması saçmalık.
Adamın da arada ya bu işin muhatabı ben değilim lütfen suna sor demeden kendine vazife edinmesi saçmalık.
Koşa koşa vakitsizce şirkete gitmesini hiç anlamadım.

Acaba gerçekten uyuyor mu :KK51:
Sevgilin hiç masum gelmiyor bana ya, cidden

En son gecen hafta uyanmış mesajlar şu

- Can'ım yeni uyandım bugun dinleneyim yarın buluşuruz 21:15
- Nerdesin 21:15
- Ne yapıyorsun 21:16

Ben ;
Kızlarla dışardayım oturuyorum.

Son Zaman'da sürekli aynı seyi yaptığı için planımı yapıp cıkıyorum.

Görüntülü aradım açmadı.Yine aradım oyundaydı.Geri aradı karanlık oda pc ışığı vuruyor sadece. Selam verdı kızlara 2 dakıka konuştuk kapadık.

En son gecen hafta uyanmış mesajlar şu

- Can'ım yeni uyandım bugun dinleneyim yarın buluşuruz 21:15
- Nerdesin 21:15
- Ne yapıyorsun 21:16

Ben ;
Kızlarla dışardayım oturuyorum.

Son Zaman'da sürekli aynı seyi yaptığı için planımı yapıp cıkıyorum.

Görüntülü aradım açmadı.Yine aradım oyundaydı.Geri aradı karanlık oda pc ışığı vuruyor sadece. Selam verdı kızlara 2 dakıka konuştuk kapadık.
Ayy kesin var bir şeyler bunda yaa. Hiç normal değil

Genelde buraların iyi niyetlilerindenim.
Hani yok ya hemen gunah alma, olur öyle diyenlerinden.
Senin kıza bildiğin ayar oldum sabah sabah.
Sen gmail işini de dene, arkasından sevgiliye ayar çek. Başka yolu yok.
Kız geldi bana abuk sabuk konuştu, rahatsız edici bir tavrı vardı, bizim ilişkimizi ima edecek kadar densiz.
sana demiştim, yüz buluyor senden diye, yeter artık, ya kendine çeki düzen verirsin. Yada bu işin sonu rezilliğe gidiyor, de bakalım.
Rezillik senden değil de kızdan çıkacakmış gibi cümleler tam olmadı şimdi bakınca çok öyle görünmüyor ama sabahın 7 sinde bu kadar çıktı.
Hem yemlemiş olursun, gidip kıza sorar mı falan diye hem sorarsa aranızda güvenecegi kişiyi seçmiş olur.
Ben isim ile hitap etmesi hususunda eğer şirkette böyle bir rahat çalışma ortamı varsa takılmam.
Ben de kendimden 7-10 yaş buyuk kadın/erkek iş arkadaşlarıma ismi ile hitap ederim.
Ama başka muhatap varken alakalı alakası her şeyi sevgilinize sorması saçmalık.
Adamın da arada ya bu işin muhatabı ben değilim lütfen suna sor demeden kendine vazife edinmesi saçmalık.
Koşa koşa vakitsizce şirkete gitmesini hiç anlamadım.

Günaydın tesekkur ederım canı gönülden hepinizin yorumu için sabah sabah destek oldunuz bilinçli olarak bana.
Birkaç kez bu olayın tartışması oldu aramızda ama sıradan bir insan tipini de dahada gözüne batırmamak için açmıyorum konusunu. Esegın aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olacak dikkatini çeker diye.

Günaydın tesekkur ederım canı gönülden hepinizin yorumu için sabah sabah destek oldunuz bilinçli olarak bana.
Birkaç kez bu olayın tartışması oldu aramızda ama sıradan bir insan tipini de dahada gözüne batırmamak için açmıyorum konusunu. Esegın aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olacak dikkatini çeker diye.

Normalde ben de öyle düşünüyorum ama buradan bakınca eşek çoktan harekete geçmiş en azından durumdan memnun görünüyor.
Bu işi kendinize döndürmeden çözün.
Eğer şirkette güvendiğiniz derdinizi açtığınız yakın arkadaşınız varsa o gitsin sevgilinize desin.

Kız geldi yaren e bir şeyler ima eder gibi konuştu, yaren renk vermedi ama canı sıkıldı. Sen izin veriyorsun resmen buna, falan desin.
Siz de her şeyden habersizmiş gibi o gün biraz mood düşürün. Çaktırmadan da izleyin bakalım.

X