İlginç İlgi Alanları

bende ilk gördüğümde iğrenmiştim, bide canlıydı bizimkisi ama sonradan alıştım artık hiç ama hiçbirşeyden ne iğreniyorum nede korkuyorum

öyle video filan seyredemem ama seri katil hikayerini okumayı bende seviyorum

ama yemek yerken hele ki bu mantı ise

bu konulardan bahsedilmesini istemem

annemde zaten mantıyı göze benzetti diye bıraktı yemedi sanırım

cesaretli özgüveni tam bir irkek fatmasindir ondan:86:

bende bakarim resimlere ama cok abartililara bakamam:18:

seri katil, medical dedectives tam bana göre okumaya bakmaya bayiliyorum

onlar süper yaaa
şimdi facebook kullanmıyorum özel bi sebepten dolayı, eşimin facebookundan giriyorum, seri katiller diye bi grup var, üye olmuyorum oraya sırf eşim görecekte korkacak diye

Gayet normalsin merak etme.
Bende bir ara seri katillerin hayatlarına, yapılan en enteresan idam cezalarına, işkencelerin çeşit ve türlerine, ölümsüzlük adına yapılan enteresan deneylere, korku filmlerinin en absürtlerine ve sayamayacağım bir çok garip şeye sarmıştım.
Bu psikopatlıktan, korkusuzluktan, acayiplikten gelen birşey değil.
İnsanlar belirli zaman ve dönemlerde belirli şeylere ilgi duyarlar.
Tamamiyle kişinin ilgi alanı ile alakalı. Kaldı ki sen otopsiye girmişsin, ben herhalde bunu kaldıramazdım.
Başta yadırgar ama sonra kabullenirdim elbette, fakat kabullenmem zaman alırdı.

Sendeki anormallik bunu gayet normal birşeymiş gibi anlatma isteğin, yani bunda herhangi bir sorun yok, sadece insanlar bunu normal algılamazlar.
Hayatın diğer gerçekleri gibi, bunlarda olan gayet doğal şeyler, ama insanlar kötü, rahatsız edici ve irrite edici şeylerden kaçınırlar.
Bunlara ilgi duymakta bir sorun yok (işlevsel anlamda aynı çizgileri izlemediğin sürece!) araştırmak güzel birşeydir.
İnsan bildiği şeyden korkmaz, bilmediği korkutur! Bu da somut bir gerçektir.

Kendinde "bende sorun var mı acaba" diye yanıtlar aramaya girişme.
Karşındakilerine de "onlarda sorun var mı acaba" diye sorgulama.
Herkesin yapısı ve ilgi alanı farklı olduğu için, senin bununla ilgilenmen araştırman sorun olmazken, diğerlerinin de ilgisiz olması sorun değil.

Benim nişanlım korku filmi dahi izleyemez, korkaklığından değil - sevmediğinden kaynaklanıyor.
Fakat ben seviyorum, hatta son zamanlarda güzel bir korku filmi izlediğimi söyleyemem - ama bu beni manyak yapmaz.

Kısaca normalsin arkadaşım ve yalnız değilsin. Fakat bu ilginin başkalarını rahatsız edebilecek düşüncesini aklından çıkarma.

çoğu insan bana uyuz olur...

aay bende hıc bakamam canım yaa ıgne yapılırken bıle bakamıyorum kı otopsıyı hıc dusunemıyorum
ama otopsıye fılan gırdıgın ıcın alısmıs olablrsın
anormal oldugunu dusunmuyorum
ama degısık oldugun kesın
forumdakı cevaplarından fılan okudugum kadarıyla

bıde yazını okurken esım fılan korkar degınce herhalde aksıyonu fazla sporları sevıyor hızlı araba kullanıyr dıye dusundum bu hıc aklıma gelmedı

Seni ne kadar çok sevsem de....
Seninle karşılıklı yemek yiyor olsaydık aynı tepkiyi ben de verirdim emin ol.

tşk ederim, bunu bi iltifat olarak kabul ediyorum

görümcem bana değuşuk diyor

bi tane resim daha çıktı
görüdnmü onu?
adam toparlamaya başlamış ama yüzü hala çok kötü

hangisi:26:

peki sen insan eti kavurmasını gördün mü

Garip Aslında herkeste vardır böyle psikopatlıkta bu kadar abartılı değildir umarım

Aslında gayet olağan otopsi derslerine filan girdim diyorsun.Benim kardeşim de tıpta okuyor,doğum videolarını filan gayet rahat izliyor youtube'dan açıp benim midem kalkar.Bünye meselesi gibi daha çok.Ama ilgin olması enterasan tabi bence enterasan olduğu için ilgini çekiyor zaten

ama ben sadece okumayı değil resimlere bakmakta hoşuma gidiyor ve bu bende çoktandır var....ama sanırım başkaları rahatsız oluyor

bende iğrenmem sümüklerin tabağıma akmadığı sürece

ahaha aynen aynen :))) netten aradım şimdi, evet korkunç ama beni sarsmadı. benim dayanamayacağım şey , hani asla bakamayacağım şey hayvanlara işkence. sopalanan foklar, tekmeyle öldürülen kediler...belki ben insansevmezlikle itham edenler de olacaktır da. bebekler ve hayvanlar, savunmasızlar ve ben onlara işkence edilmesini kaldıramıyorum.

bu "korkmamak" değil ki "iğrenmemek, rahatsız olmamak" bence
ben çok rahatsız edici bulurum bu tarz şeyleri
hele hele sofrada anlatılmasına hiç katlanamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…