bende davetiye arayışı içine girdim.
interetten beğendiğiniz/güvendiğiniz/memnun kaldığınız siteler var mı?
valla çok sevinirim canımm :)Selam walla ben henüz davetiye araştırmasına giremedim ama :/ değişik bi siteden yapan bi kaç arkadaşım var hem uygun fiyatlı memnunlar da normal davetiyelerden çok farklı bir davetiye türü istersen mesaj atabilirim sana sitenin adını şimdiden mutluluklar dilerim :)
bana da atabilir misin? ben de davetiye bakıyorum daSelam walla ben henüz davetiye araştırmasına giremedim ama :/ değişik bi siteden yapan bi kaç arkadaşım var hem uygun fiyatlı memnunlar da normal davetiyelerden çok farklı bir davetiye türü istersen mesaj atabilirim sana sitenin adını şimdiden mutluluklar dilerim :)
bana da atabilir misin? ben de davetiye bakıyorum da
Öncelikle 300 davetiye için 250₺ bana biraz fazla geldi. Davetiye demişken, ben belirli bir süre Singapurda kaldım. Orada arkadaşlarım evlenirken bana whatsapptan QR kodlu bir davetiye gelmişti. QR okutulunca hem düğün davetiyesi hem de o düğüne katkı sağlamak için altın veya para gönderebiliyorduk. Türkiye de denk gelmedim. Google'dan aratırsan belki böyle bir şey Türkiyede vardır. İlginç olabilir.Merhaba, çok yakın arkadaşımın düğünü için organizasyon ve seçim işlerini ben üstlendim. İlginç ancak hoş ve sade bir düşün davetiyesi istiyor arkadaşım. sizden fikir almak istedim, nasıl bir seçim olabilir. Örneğin; klaket şeklindeki davetiyeler çok mu sıradan olur artık. ben E-Davetiye die bir sitede farklı modeller gördüm ancak link paylaşımı yapılıyor mu buradan bilmiyorum, eğer siteye bakıp bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. 300 adet davetiye için 250 civarı bir ücret talep ediliyor, acaba uygun mu sizce?
Post atılma tarihi 2016 imiş :)Öncelikle 300 davetiye için 250₺ bana biraz fazla geldi. Davetiye demişken, ben belirli bir süre Singapurda kaldım. Orada arkadaşlarım evlenirken bana whatsapptan QR kodlu bir davetiye gelmişti. QR okutulunca hem düğün davetiyesi hem de o düğüne katkı sağlamak için altın veya para gönderebiliyorduk. Türkiye de denk gelmedim. Google'dan aratırsan belki böyle bir şey Türkiyede vardır. İlginç olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?