ilginç bir dert ama..

Ah bendede bir şişkinlik oluyor en az beş aylık hamile gibi.oluyorum.kocaman bir göbeğim oluyor.üstelik bir ayın en az yirmi günü böyle bende hamile kalırsam ilerde acaba normal hamileliği bu şişlikler de eklenir mi diye korkuyorum  o zaman davul gibi olurum :KK51:

mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor :oops:
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
Gece ne yaptigimi bilmiyorum ki :) bide kalkip wc hiccc gidemem.. saglik bu saglik :) sonucta uyurken oluyor ne yapayım isteyerek degil ya.. takma ohh bi rahatlarsin misil misil uyursun:)

Bilim insanlari bagirsak parfumu uretsinler tablet olarak pirtlayinca lavanta koksun vanilya koksun. Su osuruk konulari da bitsin. Herkes rahat rahat akacak mi kokacak mi diye dusunmeden pirtlasin.

Osuruga etki ediyor mu bilmiyorum ama alti alinan yatalak hastalar evde bakilan kedi kopekler vs icin diskinin guzel kokulu olmasini saglayan haplar var. ;)

Kk bu aralar o..ruk kokuyor :KK47: eşim gazman diye bir konu açılmıştı. Eşi salanlar buraya koşuyor, sen de evlenince yaparsan kocan gidip bi yerlerde dert mi yanar yoksa sana eşlik mi eder bilemiycem canım :KK54:
Benimki uyurken yapınca duyuyormuş karnımı ovuyormuş :-)

Boyle bir konu yakin zamanda acilmisti konu sahibesi. Hizini alamayan kadinlari hedef alan bir elestirim olmustu. Yorumlari okumayacagim ama umarim antipatik ayrintilara girmez KK kadinlari.

Haz çıkarma problemim olduğumdan öyle yattığım yerden çıkmıyo karnım şişiyoda şişiyo mecbur tuvalete çökmeye :KK53:
Ayyy ne guzel bir problem.keşke bende oyle olsam.zamanli zamansiz aniden geliyo benimki.cok mahcup ediyoo :)

Ben çok utanırım, ne eşimden duydum ne ben yaptım, 4 yıllık evliyim.. O dönemlerde çok stres olurum ama gece uykuda olursa filan dua ederim duymamış olsun diye, acayip utanırım bu mevzulardan, filmlerde filan da hiç gülmem

Nasi yanii onun yaninda bile bile mi ? :) yapma kiz cok ayip sogur kocan senden:)

O da evlenir evlenmez kaza ile hamile bırakmasaydı arabayı iyi kullansaydı bana ne:KK12:
Valla hamilelikte gaz bombasına dönüştüm resmen hamilelik arsızlaştırdı beni :KK53:
Soğuyacak olsaydı 99999999999999 kere soğurdu:KK70:

Bir kere erkek arkadaşımla kuzeninde kaldığımızda herkes uyurken fotototorttt diye bi sesle tüm hane halkı uyandı .Asıl komik olan kendisinin korkup sıçrayarak uyanmasıydı .Sonrasında baya makarası oldu ama sevgilimi hala çok seviyorum . Bence insanların osurmadı ve kaka yapması kadar mucizevi birşey olamaz :KK76:

Kk bu aralar o..ruk kokuyor :KK47: eşim gazman diye bir konu açılmıştı. Eşi salanlar buraya koşuyor, sen de evlenince yaparsan kocan gidip bi yerlerde dert mi yanar yoksa sana eşlik mi eder bilemiycem canım :KK54:
Benimki uyurken yapınca duyuyormuş karnımı ovuyormuş :-)

Ovmak niye? Daha cok ciksin diye mi :D

Bir kere erkek arkadaşımla kuzeninde kaldığımızda herkes uyurken fotototorttt diye bi sesle tüm hane halkı uyandı .Asıl komik olan kendisinin korkup sıçrayarak uyanmasıydı .Sonrasında baya makarası oldu ama sevgilimi hala çok seviyorum . Bence insanların osurmadı ve kaka yapması kadar mucizevi birşey olamaz :KK76:
sesi de tam olarak çıkış şekliyle yazmışsınız ya ona çok güldüm :KK70:

O nasıl yapıyorsa bende yapıyorum. Dedemin bi lafı vardı 'bir osuruk 10 doktora bedeldir' diye. Onu söylüyorum arada. Hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta sancım olup gazımı çıkaramazsam masaj yapar, sıcak su torbası hazırlar. İyi alıştırdık birbirimizi.
Dedenizin ağzına sağlık,çok komik bi lafmış :)) ben bekarken de çok gaz sancısı çekerdim,hala da ara ara yatak döşek yatarım. O hallerimi görüp nöbetçi eczanelerde meteospazm aradığı için. Nolur rahat ol der. Sağlık sonuçta bu :))

Bayılıyorum size kızlar.Bu konulardakı yorumları okumak bile ayrı keyifli oluyor.Allah sizi güldürsün.Ne kadar güldüm ya......:KK45::KK70:

Back