ilginç bir dert ama..

Benim eşimde yapar uyudugumu düşünür ama ben tam uykuya geçiş modundayimdir
Aman Allahimm o nasıl bi koku
Olsun iyi günde kötü günde evet dedik :)
Birtiyla da seviyorum ben onu
Hatta bazen gülüyorum o sese
Delimiyim ne :-)

Bilim insanlari bagirsak parfumu uretsinler tablet olarak pirtlayinca lavanta koksun vanilya koksun. Su osuruk konulari da bitsin. Herkes rahat rahat akacak mi kokacak mi diye dusunmeden pirtlasin.
ahahah :D:D:D:D
parfümcülerde yeni bi köşe açılsın. çeşit çeşit kokularda tabletler olsun dünya mis gibi koksun :D

Ayyy cok utanc verici evli olsam esim yapsa sogurum biliyorum insani bir durum ama lutfen yapmasin :eek:bende merak ederim bayanlar adet doneminde ayni yatagi nasil paylasiyor tek.huzursuz benmiyim

Ama evlenince isler değişiyormus utangaclik vs azaliyormus cok yakin birinden dinledim ayni anda lavaboya girdikleri zaman olmus :KK53: ya kardesim tamam esin ama saygili olun bi duzgun durun ayip degilmi ama cok sogurum o halde gorsem
:KK57::KK57: nasıl ya aynı anda tuvalete mi girilirmiş?

Salıyorum gitsin. O benden daha çok salıyor,ailemizin gazmanı. Ben de zaten kırkta bir şişerim öyle şiştim mi salarım hiç affetmem :D
Pis kokarsa da " ay mis gibi koktu benim kokumdan parfüm yapsalar yok satar valla " diye de pisleşirim.
Ay yani dert etme kız nepçim hallerine şahit oluyor insan birbirinin, sevdikten sonra bunlar bir şey değil.

Aynı yatağı paylaşmayı sormuşsunuz

Neden tereddüt ettîniz ki şimdi nasıl yatıyorsanız öyle yatıyorsunuz ya da ayın diğer günleri nasılsa öyle

Regl oldum yatağı ayıralım mı diyeceğiz ne demek istediğinizi anlayamadım soru işaretini söyleyin tam da açıklayalım hazır konu açılmışken
ne bileyim utanırım ama sanırım evli olmadığım için böyle düşünüyorum

Esimin masallahi vardir bu konuda hic cekinmez gerci bende alistim artik ama ben bilerek hic yapmadim kacmissada ozur dilerim utaniyorum sanirim

evet biri yaparken diğeride banyoyu kullanıyormuş garip değil mi... gecende başkasından duydum banyo tuvalet bir , aynı olay ,dahada kötü örnek var onuda demeyeyim artık :eek:
daha kötüsü ne ayol birbirlerinin üzerine mi yapıyorlarmış :KK70:

Uc aylik hamileyim gebeligimin basindan bu yana gaz sonurunum vardi yeni yeni duzene giriyor hayatimda hic bu kadar fostlatigimi hatirlamiyorum:KK23: en kotusude ben kokusunu alamiyorum esim pis kokuyor diyo :KK61:oyleki kendi ter kokumundan rahatsiz olup gunde uckez ustumu degisip dus almaya basladim onun kokusunu nasil alamiyorum enteresan ..ama bundan daha beteri bazensabaha karsi uykunun en tatli yerinde geliyor bende nasilsa sesisiz diye saliyorum abowwwww:KK53: yok boyle birses neyse tek teselim esim bu konuda zamaninda cok daha ustun performaslari vardi ben onu bu huyundan vazgecirmek icin ugrasiyordum simdi tersine dondu :KK8:

mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor :oops:
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
Kuzum bende bekarım, gaz olmuyor ama şuan boş balon gibiyim diyeyim sen anla. Göğüslerim karnım bacaklarım felaket ağrıyor. :KK43::KK43:

Allah için eşimi kazara bir kez duydum oda küçücük bişeydi. ama ben mütemadiyen salıyorum bazen diyorum hatta yanıma ateşle yaklaşma diye.. napiyim bende çok gaz oluyo... iyi insanın içinde kötü şey durmazmış...

Yeni evliyken bi sure kasiyosun kendini sonradan biri patliyo sonra oooo rahatsin hatta kiminki daha cok koktu diye tahmin yapiyosun guluyosun normal boyle seyler keske ilk zamanlarda da hic kasmasaymisim

Allah için eşimi kazara bir kez duydum oda küçücük bişeydi. ama ben mütemadiyen salıyorum bazen diyorum hatta yanıma ateşle yaklaşma diye.. napiyim bende çok gaz oluyo... iyi insanın içinde kötü şey durmazmış...
bu nasıl bi teselli şeklidir ya :D
iyi insanın içinde kötü şey durmazmışmış :D:D:D

Back