- 27 Şubat 2012
- 14.441
- 24.268
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahBilim insanlari bagirsak parfumu uretsinler tablet olarak pirtlayinca lavanta koksun vanilya koksun. Su osuruk konulari da bitsin. Herkes rahat rahat akacak mi kokacak mi diye dusunmeden pirtlasin.
Ayyy cok utanc verici evli olsam esim yapsa sogurum biliyorum insani bir durum ama lutfen yapmasinbende merak ederim bayanlar adet doneminde ayni yatagi nasil paylasiyor tek.huzursuz benmiyim
Ama evlenince isler değişiyormus utangaclik vs azaliyormus cok yakin birinden dinledim ayni anda lavaboya girdikleri zaman olmusya kardesim tamam esin ama saygili olun bi duzgun durun ayip degilmi ama cok sogurum o halde gorsem
ahahah
parfümcülerde yeni bi köşe açılsın. çeşit çeşit kokularda tabletler olsun dünya mis gibi koksun![]()
ne bileyim utanırım ama sanırım evli olmadığım için böyle düşünüyorumAynı yatağı paylaşmayı sormuşsunuz
Neden tereddüt ettîniz ki şimdi nasıl yatıyorsanız öyle yatıyorsunuz ya da ayın diğer günleri nasılsa öyle
Regl oldum yatağı ayıralım mı diyeceğiz ne demek istediğinizi anlayamadım soru işaretini söyleyin tam da açıklayalım hazır konu açılmışken
nasıl ya aynı anda tuvalete mi girilirmiş?
daha kötüsü ne ayol birbirlerinin üzerine mi yapıyorlarmışevet biri yaparken diğeride banyoyu kullanıyormuş garip değil mi... gecende başkasından duydum banyo tuvalet bir , aynı olay ,dahada kötü örnek var onuda demeyeyim artık![]()
tabi tabi hakkındır insanlık seninle gurur duyacaktelif hakkimi isterim fikir benden cikti.yarinimi da garantileyim ayol
hem pirtlar cicek koksun hem mismo kose olsun
![]()
tabi tabi hakkındır insanlık seninle gurur duyacak![]()
Kuzum bende bekarım, gaz olmuyor ama şuan boş balon gibiyim diyeyim sen anla. Göğüslerim karnım bacaklarım felaket ağrıyor.mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
ay sesli güldümdaha kötüsü ne ayol birbirlerinin üzerine mi yapıyorlarmış![]()
bu nasıl bi teselli şeklidir yaAllah için eşimi kazara bir kez duydum oda küçücük bişeydi. ama ben mütemadiyen salıyorum bazen diyorum hatta yanıma ateşle yaklaşma diye.. napiyim bende çok gaz oluyo... iyi insanın içinde kötü şey durmazmış...