- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Küçük pembe kalpcikler mi :))))Uyaniksam banyoya gidiyorum degilsem kucuk pembe kalpcikleri saliyorum.
Evlilik baska nedir ki![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük pembe kalpcikler mi :))))Uyaniksam banyoya gidiyorum degilsem kucuk pembe kalpcikleri saliyorum.
Evlilik baska nedir ki![]()
Küçük pembe kalpcikler mi :))))![]()
:))))o nasıl bir sevgi aman AllahimBir gun esime ben uyurken gaz cikariyor muyum, rahatsiz oluyor musun diye sordum. O da dedi ki "sen gaz cikardigin zaman cilek kokulu pembe pembe kalpcikler cikiyor hic rahatsiz olur muyum![]()
vayyy konuya noktayı koymuşsun. e ne diyelim maşallah o zaman.Bir gun esime ben uyurken gaz cikariyor muyum, rahatsiz oluyor musun diye sordum. O da dedi ki "sen gaz cikardigin zaman cilek kokulu pembe pembe kalpcikler cikiyor hic rahatsiz olur muyum![]()
:))))o nasıl bir sevgi aman Allahim
vayyy konuya noktayı koymuşsun. e ne diyelim maşallah o zaman.
aminnnnnnnnnnBaska alternarifi mi var adamin
Ama su var insanlar sevdigi zaman her hali tatli gorunuyor. Normalde baskalarinda gorsem tiksinecegim seyleri esimde gorunce sevimli geliyor. Yalniz bu bize mahsus birsey degil. Allah hepinize nasip etsin.
canım bende de aynı sorun var. senin bu yazdığını okuyunca hemen araştırıyım dedim. ilk karşıma bu konu çıktı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rezene-cayina-dikkat.202347/Esimle ikimiz bagirsaklarimizdan rahatsiziz. O cikartabiliyor ama benim cikmiyor maalesef.Bunun cozumunu cok gec buldum ama buldum rezene. Artık her gun bir bardak rezene iciyorum gaz maz hicbir sey kalmıyor. Esime de veriyorum.
Esim cikarttiginda rahatsiz olmuyorum asla, insan sevdigi rahat etsin ister. Icinde kalacagina cikart gitsin![]()
canım bende de aynı sorun var. senin bu yazdığını okuyunca hemen araştırıyım dedim. ilk karşıma bu konu çıktı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rezene-cayina-dikkat.202347/
istersen sen de bi göz at. ben biraz korktum.
benim öyle bi sıkıntım yokmrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
Evet bende öyleyim 6 yıllık evliyim eşimin yanında yapmadım ama o uyurken bir iki defa yaptı uykum çok hafiftirBen bir evli bayaan olarak söylüyorum
Eşim yoksa
Doğaya saliyorum yapacak bişey yok![]()
ay sesine mi uyandınEvet bende öyleyim 6 yıllık evliyim eşimin yanında yapmadım ama o uyurken bir iki defa yaptı uykum çok hafiftir![]()
Ay sorma hemde ilk geceay sesine mi uyandın![]()