ilginç bir dert ama..

Ya bu bir insanlık hali çok da takma kafana
Bizim kadar onlarda çıkartıyor
Eşimde bende dikkat ederiz, ortalık yerde yapmayız ama uykuda oluyordur mutlaka
İkimizinde midesi sakat gaz problemimiz illaki oluyor ama dert değil,

Bir gun esime ben uyurken gaz cikariyor muyum, rahatsiz oluyor musun diye sordum. O da dedi ki "sen gaz cikardigin zaman cilek kokulu pembe pembe kalpcikler cikiyor hic rahatsiz olur muyum :KK70::KK70::KK70:
vayyy konuya noktayı koymuşsun. e ne diyelim maşallah o zaman.

Esimle ikimiz bagirsaklarimizdan rahatsiziz. O cikartabiliyor ama benim cikmiyor maalesef. :KK70:Bunun cozumunu cok gec buldum ama buldum rezene. Artık her gun bir bardak rezene iciyorum gaz maz hicbir sey kalmıyor. Esime de veriyorum.
Esim cikarttiginda rahatsiz olmuyorum asla, insan sevdigi rahat etsin ister. Icinde kalacagina cikart gitsin :KK70::KK70:

:))))o nasıl bir sevgi aman Allahim

vayyy konuya noktayı koymuşsun. e ne diyelim maşallah o zaman.

Baska alternarifi mi var adamin :KK53:

Ama su var insanlar sevdigi zaman her hali tatli gorunuyor. Normalde baskalarinda gorsem tiksinecegim seyleri esimde gorunce sevimli geliyor. Yalniz bu bize mahsus birsey degil. Allah hepinize nasip etsin.

Esimle ikimiz bagirsaklarimizdan rahatsiziz. O cikartabiliyor ama benim cikmiyor maalesef. :KK70:Bunun cozumunu cok gec buldum ama buldum rezene. Artık her gun bir bardak rezene iciyorum gaz maz hicbir sey kalmıyor. Esime de veriyorum.
Esim cikarttiginda rahatsiz olmuyorum asla, insan sevdigi rahat etsin ister. Icinde kalacagina cikart gitsin :KK70::KK70:
canım bende de aynı sorun var. senin bu yazdığını okuyunca hemen araştırıyım dedim. ilk karşıma bu konu çıktı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rezene-cayina-dikkat.202347/

istersen sen de bi göz at. ben biraz korktum.

canım bende de aynı sorun var. senin bu yazdığını okuyunca hemen araştırıyım dedim. ilk karşıma bu konu çıktı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rezene-cayina-dikkat.202347/

istersen sen de bi göz at. ben biraz korktum.

Ben inanmiyorum cunku hamileler ozellikle icer. Bebeklere verilir. Hatta unluler hamile olunca falan rezene iciyoruz bol bol diyorlar kac kisiden duydum. Oyle bir seu olsa coktan bagirsagimiz delinmisti.
Sinameki olsa tamam derim ama rezene hic mantikli gelmiyor. Bi de ben rezeneyi aktardan alip kaynatiyorum oyle sallama cay olarak marketten almiyorum..

mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor :oops:
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
benim öyle bi sıkıntım yok :KK70:kocamı bu konuda sollayamam:KK70:

Boşver kasma sal gitsin. Emin ol erkekler bir süre sonra burunlarını bile karıştırmaktan çekinmiyorlar osuruk ne ki.

mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor :oops:
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?

Canm usutuyor olabilirsin. Adet olmasan da vücudunu koru. Üşütmemeye çaliş. Bir de aklinda olsun regl doneminde sicak su torbasi kullanma karun ve bel bolgende

Ben utanırım her halde.Cevapları okuyunca bile şimdi evli olduğumu hayak ettimde o şekil.Utanırım her halde.Bir süre sonra gerçekdende alışılıyormu yani?Erkekler yapar hiç utanmazlar ama hepside değil bunun için utangaçım belkide.

Bende regl döneminde ishal oluyor.o_O

ilk zamanlar yanlışlıkla 2-3 kez fart yaptım. ne kadarda utanmıştım. şu an halaa yanlışlıkla fart yapıyorum ama utanmıyorum :KK30:

Ne kadar gazsiz bi kız olduğumu bu forum sayesinde anladım :D
Hiç yapmıyorum ya şu yasima kadar kimsenin yaninda yapmadım maşallah diyeyim de :D
Sevgilimin kocamin yaninda yapsam acayip utanirim ya yerin dibine girmek isterim o an :KK23:

Back