ilginç bir dert ama..

Bende diyetisyen kontrolündeyim, kötü kolesterol um yüksek iyi kolesterol um dusuktu ama bu diyet ve yaptığım spor yüzünden de oluyormuş. Sonuclarim iyi çıktı yani. Regl günüm 1 gün oynuyor ama düzende şimdi. Ağrılar neden bilmiyorum

O kadar dikkate ödem neden azalmıyor ona şaşırdım ben o_O

21 yaşındayım ve evliyim. Böyle şeyleri dert etmen ilginç çünkü evlendikten bir süre sonra birbirinize alışınca böyle şeyleri sorum etmeyeceksiniz bence. Yani evlendin diyelim 50 yaşına kadarda tuvalete gaz çıkarmaya gitmeyeceksin herhalde.

Esas ben onu değilde yurtta insanlar be yapıyor bir odada 6 kişi onu merak ediyorum.

Şimdi söyle ki bende yurtta kaldım ama hatırlamıyorum. Gazım mi yoktu yoksa uykuda mi oluyordu hiç ama hiç hatırlamıyorum. Yapmıyorum herhalde ya da sürekli tuvalete mi gidiyordum acaba. Şimdi ise bu gaz problemi yüzünden çok sıkıntılıyim. Bir gece bile başkasinin evinde misafir kalmak istemiyorum.

ben de adet dönemini gaz problemiyle geçirenlerdenim, ben eşimin yanında yapamam ama o yapar !!!! 10 yıldır yapma wc ye git desemde yapıyor sinir oluyorum , yok yani saygıyıda geçtimde foseptik kokusu deli ediyo beni, hamileyken felaket bulantım oldu yine de yaptı yanımda yaaa !!! ben yapmam yanında es kaza azıcık hissetse bile sağolsun duymazdan geldi sankim. ama bence eli ayağı tutan wc ye kadar gidiversin arkadaş

ay çok güldüm cevaplara. sorun olmuyor yani. belki ilk başlarda biraz dikkat edilir sonra herkes rahatlıyor demekki :KK70:
ama offf ya kokusu falan :oops: alışılmazki buna
Vallahi iki buçuk senedir evliyim asla eşimin yanında böyle rahat davranmadım Herzaman toilete gittim bence bu kadar da arada saygı olmalı

Back