ilginç bir dert ama..

Benim eşimde yapar uyudugumu düşünür ama ben tam uykuya geçiş modundayimdir
Aman Allahimm o nasıl bi koku
Olsun iyi günde kötü günde evet dedik :)
Birtiyla da seviyorum ben onu
Hatta bazen gülüyorum o sese
Delimiyim ne

Bilim insanlari bagirsak parfumu uretsinler tablet olarak pirtlayinca lavanta koksun vanilya koksun. Su osuruk konulari da bitsin. Herkes rahat rahat akacak mi kokacak mi diye dusunmeden pirtlasin.
ahahah
parfümcülerde yeni bi köşe açılsın. çeşit çeşit kokularda tabletler olsun dünya mis gibi koksun

nasıl ya aynı anda tuvalete mi girilirmiş?

Salıyorum gitsin. O benden daha çok salıyor,ailemizin gazmanı. Ben de zaten kırkta bir şişerim öyle şiştim mi salarım hiç affetmem
Pis kokarsa da " ay mis gibi koktu benim kokumdan parfüm yapsalar yok satar valla " diye de pisleşirim.
Ay yani dert etme kız nepçim hallerine şahit oluyor insan birbirinin, sevdikten sonra bunlar bir şey değil.

ne bileyim utanırım ama sanırım evli olmadığım için böyle düşünüyorum

Esimin masallahi vardir bu konuda hic cekinmez gerci bende alistim artik ama ben bilerek hic yapmadim kacmissada ozur dilerim utaniyorum sanirim

evet biri yaparken diğeride banyoyu kullanıyormuş garip değil mi... gecende başkasından duydum banyo tuvalet bir , aynı olay ,dahada kötü örnek var onuda demeyeyim artık
daha kötüsü ne ayol birbirlerinin üzerine mi yapıyorlarmış

Uc aylik hamileyim gebeligimin basindan bu yana gaz sonurunum vardi yeni yeni duzene giriyor hayatimda hic bu kadar fostlatigimi hatirlamiyorum en kotusude ben kokusunu alamiyorum esim pis kokuyor diyo oyleki kendi ter kokumundan rahatsiz olup gunde uckez ustumu degisip dus almaya basladim onun kokusunu nasil alamiyorum enteresan ..ama bundan daha beteri bazensabaha karsi uykunun en tatli yerinde geliyor bende nasilsa sesisiz diye saliyorum abowwwww yok boyle birses neyse tek teselim esim bu konuda zamaninda cok daha ustun performaslari vardi ben onu bu huyundan vazgecirmek icin ugrasiyordum simdi tersine dondu

Kuzum bende bekarım, gaz olmuyor ama şuan boş balon gibiyim diyeyim sen anla. Göğüslerim karnım bacaklarım felaket ağrıyor.

Allah için eşimi kazara bir kez duydum oda küçücük bişeydi. ama ben mütemadiyen salıyorum bazen diyorum hatta yanıma ateşle yaklaşma diye.. napiyim bende çok gaz oluyo... iyi insanın içinde kötü şey durmazmış...

Yeni evliyken bi sure kasiyosun kendini sonradan biri patliyo sonra oooo rahatsin hatta kiminki daha cok koktu diye tahmin yapiyosun guluyosun normal boyle seyler keske ilk zamanlarda da hic kasmasaymisim

bu nasıl bi teselli şeklidir ya
iyi insanın içinde kötü şey durmazmışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…