Merhaba, ilk kez konu açıyorum, fikir ve tavsiyelerinizi merak ediyorum:)Flört döneminin başlarında genel olarak şunu fark ediyorum ve çözüm bulamiyorum.
Erkekler gerçekten buluşmak görüşmek istiyorsa çok çabalıyor, üstüne düşüyor, sürekli mesaj atmalar ilgilenmeler vs. çok aşırı. Bu sosyal medyada ya da sosyal hayatta bir tanışma olabilir, fark etmez.
Bana uygun değilse açık bir şekilde ifade ediyorum. Ama ben de buluşmak tanışmak istersem adım atıyorum.
Çünkü kadın erkek eşit diye düşünüyorum, ve hep karşı taraftan beklemiyorum.Ama problem burda başlıyor, ben de adım attıkça olumlu yaklaştıkça karşı taraf geri gidiyor sanki,çok geçmeden de o iş bitiyor,devamı gelmiyor.
Ne yapmak gerekiyor, nazlı olmak, hep benim istediğim olsun, prenses tavırlar, kötü davranmak mi ya da zoru oynamak mı?
Örnek verecek olursam biriyle mesajlaşirken buluşma teklifi gelmişse vaktim varsa birkaç gün içinde bulusabilirim .Bu sadece bir örnek de bu şekilde davranınca kıymetsiz mi oluyorum, kolay mı oluyorum, iki taraf da buluşmak istiyorsa neden ileri bir tarih seçeyim ki neden zorlaştırayim ki diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz, şimdiden teşekkür ederim:))