İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hamile olmadigindan eminsen yarin kan verebilir misin? Hani hamileysem vermek istemiyorum diyorsun ya. Bir ver, butun hormonlara baksin doktor. Kac gun gecikti simdi adetin?
20 Eylül
17 Ekim
15 Kasım
Son tarihler bunlar
Normalde 28. Gün oluyorum
Nadir olarak 27, 29, 30 olduğu da oldu ama yıl içinde bir, iki defa belki
Testler negatif çıktığı için hamile değilim diyorum.
32. Günüm bugün

Gizli gebesin sen, çok gizli.
TLC kanalını izliyor musunuz, bugünlerde yok galiba, bir ara doğum yapana kadar hiç haberi olmayan hamilelerden bahsediyordu
Nasıl mümkün oluyor ki bu.
Bazısının ilk çocuğu bazısı ise normal bir gebelik geçirdikten sonra ikinci çocuğunda 9 ay boyunca hiç karnı şişmiyor, regl oluyor veya arada aksıyor sadece, bir gün karın ağrısı ile tuvalete gidiyorlar ve doğum yapıyorlar

Kimyasalı böyleyse, daha ileri haftalardaki düşüklerde kanama miktarını düşünmek dahi istemiyorum. O filmlerdeki bacaklardan süzülme sahneleri abartı değil demek ki. Betim benzim attı bugün.

Benim dusuk kanamam evet cok oldu. Dogumdan sonra da kanama oluyor cok. Ama hic birsey bu gecen hafta baslayan adetime benzemiyordu (dusukten sonraki ilk adet). Tuvaletten cikana kadar iki kere ped degistirdigimi biliyorum.

Benim hala biraz seffaf akintim var, ne yapsam degerlendirsem mi? Canimda nasil batanniye, esofman ve cay uclusunu istiyor anlatamam.

Yarin bir gidip kan verebilir misin? Hamile degilsen bile bu kadar gecikmesinin bir sebebi olmali, oyle degil mi? 31.gune kadar normal adet gecikmesi. 31'den sonra kaslari hafif hafif yukari kaldirmanin zamani geldi demektir.

Senle bi işimiz var ama "Kısa kes Aydın abası olsun" de eşine

Valla ben de anlamıyorum. Hadi yerleşme kanamasından ilk ay anlamadın, normalde de üç ayda bi adet görüyodun yine o yüzden anlamadın diyelim. Bünye bulantı da yapmadı diyelim. O bebek büyüdükçe nasıl anlamadın? Bunun için acayip kilolu olmak lazım ki göbeğim hep vardı olsun. Yedi aylıkken de doğsa anaa gebeymişim der. Ya da mental gerilik vardır kadında bence. Aklı başında kadın tanır vücudunu yahu.

Yarin bir gidip kan verebilir misin? Hamile degilsen bile bu kadar gecikmesinin bir sebebi olmali, oyle degil mi? 31.gune kadar normal adet gecikmesi. 31'den sonra kaslari hafif hafif yukari kaldirmanin zamani geldi demektir.
Aslında her zaman tam 28. Gün olduğum için ilk sapmada pek telaşlanmıyorum, son günlerde de oldum olcam diye düşündüm, ondan bekledim.
5 yıl falan önce bi kere baya gecikmişti, doktora gittim.
Bu ay yumurtlama olmamış herhalde, ultrasonda da hiç regl olacak gibi durmuyorsun dedi.
Hap yazdı, aman olurum ne alcam dedim.
Eve gidince olmuştum:)
Doktor hiç olacak gibi görünmüyor demişti, nasıl göremedi hayret
Ama o zaman bu şekilde sancı ve göğüs şişliği yoktu, sadece gecikmişti
Belki de menapoza giriyorumdur:)

Yani ilginç, hadi ilk 3 ayı 4 ayı duyduk da , karnım ağrıyor diye tuvalete gidip doğum yapmak nasıl bişey

Kimyasalı böyleyse, daha ileri haftalardaki düşüklerde kanama miktarını düşünmek dahi istemiyorum. O filmlerdeki bacaklardan süzülme sahneleri abartı değil demek ki. Betim benzim attı bugün.
Dusuk yapmadim hic evde kurtajla alindi bebeklerim... ondan bilmiyorum onu ama benim hep yogun gecer agrili sancili ama bu ay farkliydi daha fazlaydi agrim ve kanamam..

Offff o da kisa kesebilenlerden degil, bazen bir saati gecer, bir bucuk saate yaklastigi olur yani. Bana kalirsa su anda Karadeniz horonu hizinda olsa bile olur. O derecede esofmana bakiyor gozum.

Ahaha o zaman boşver.
Çekecen "gri haşortman" altını, sokacan paçalarını çorapların içine, üstüne depresyon hırkası, alıcan eline kumanda, patlamış mısır, kola, film. Oh mis. Bugün de böyle olsun be ya amaaan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…