İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hayırlısı olsun, kimyasal sonrası hemen o ay kolay tutunma oluyor, inşaallah nasib olur.
Dün gece eşimle ciddi bir tartışma yaşadık, hiç yoktan üzerime yürüdü hatta kollarıma vurdu.
Büyük oğlum odasından çıktı, olmaz öyle şey bunu kabul edemem dedi
Hamile olmadığıma öyle sevindim ki o an:110::KK61:
Bu yaşa gelmişiz hala böyle davranışlar çok seviyesiz
Ciddi bir konuşma yaptım, haksızım falan dedi, ev tutacaksan yakın olsun seni göreyim dedi.
Seni artık sevmiyorum ve beni en azından duygusal olarak kaybettin dedim.
Çocukların etkilenmemesi için şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum falan dedim
Hala şoktayım

Neler olmus ya? Ben evden bir ciktim.

Nasil kollarina vurdu? Boyle birsey nasil olabilir?

Annesine gitti o sonra girer heralde..
Panic de kafa cekmeye gitti kimyasalmis
Gece magazini:rapci:

Sagol canim haber verdigin icin.

Ben de bugun ovulasyon testi yaptim, yine negatif cikti. Ama o kadar cok akintim vardi ki bu sabah. Acaba yumurtlama olmayan bir ay mi olacak diye uzuluyorum (gecen ay oyle oldu dusukten sonra). Normalde ben 10 ya da 11.gunde yumurtlarim ama yok iste, negatif cikiyor.

Ben de bugun ovulasyon testi yaptim, yine negatif cikti. Ama o kadar cok akintim vardi ki bu sabah. Acaba yumurtlama olmayan bir ay mi olacak diye uzuluyorum (gecen ay oyle oldu dusukten sonra). Normalde ben 10 ya da 11.gunde yumurtlarim ama yok iste, negatif cikiyor.
Rica ederim :)

Siviya dikkat ettin mi..?
Insallah bos gecmez ..

L lyly

Sen iyi misin? Esinle konustun mu? Siddetin azi cogu yoktur, siddet siddettir. Bunu oturup konusun ya da bilemiyorum...yani ilk defa mi boyle birsey oluyor?

Cocuklar nasil?
Küçük oğlum korkuyorum deyip bana sarılıyor, büyük oğlum ona da gidip böyle birşeye hakkın yok demiş, oğlum anlattı.
Genel olarak egosu yüksek, iletişim kurulması çok zor biridir.
Gemi inşa mühendisi, çok zeki olduğunu, kimsenin onun gibi olamayacağını falan söyler.
Bir ara Yeter diye bir dizi vardı, ordaki başrol adama benzetirim hep..

Bazen birkaç saatte bile değişiyor ama bu günleri değerlendirdikten sonra yapacak birşey yok

Küçük oğlum korkuyorum deyip bana sarılıyor, büyük oğlum ona da gidip böyle birşeye hakkın yok demiş, oğlum anlattı.
Genel olarak egosu yüksek, iletişim kurulması çok zor biridir.
Gemi inşa mühendisi, çok zeki olduğunu, kimsenin onun gibi olamayacağını falan söyler.
Bir ara Yeter diye bir dizi vardı, ordaki başrol adama benzetirim hep..

Cok uzuldum. Bari cocuklar gormeseydi. Ogullarini sar sarmala. Iz birakmasin ustlerinde :KK43: Konusmak istersen ozelden falan ben burdayim, ya da hepimiz burdayiz. Cok zor bir durum :KK43:

Cok uzuldum. Bari cocuklar gormeseydi. Ogullarini sar sarmala. Iz birakmasin ustlerinde :KK43: Konusmak istersen ozelden falan ben burdayim, ya da hepimiz burdayiz. Cok zor bir durum :KK43:
Dediğin gibi bu teşebbüste bulunması çok yaralayıcı yoksa bir yerimde kızarıklık bile yok ama eylem çirkin

X