İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hayırlısı olsun ben ümitliydim hcg yüksek cıkar diye ama üzülme mevlam tez zamanda nasip etsin inşallah.bben yaptırdım ankada Gazide hemotoloji prof na sevk ettirdim. Gazide bir haftada cıktı bizim burda Karabük te yaptırdığımı dışarıya gönderiyorlar 15 güne geliyor sonuc ankaraya İstanbul la özel laboratuvar a gönderiyorlar.bazı hastanelerde sevk olmadan kabul etmiyor Dr lar direk gidemiyorsun . Bazıları direk kabul ediyormus. Şimdiye kadar sana yapılılan bütün testleri götürür sün giderken. Genetik doktorunada gidebilirsin. Onlarda yapıyor. Devlette 2 veya üç düştükten sonra yapıyorlarmış benimki ikincide sonra yaptı hatta bazılarını burda yaptırdıktan gittik. Orada yapıldı 5 ay boyunca gittik geldik. Benimki biraz süpheliydi. Kan sulandırıcı kullandım 6 hafta ondan sonra tekrar bakıldı. Sunuda söyleyeyim. Benim Gazide yapılanlarda kan pıhtılaşması ve genetik hiçbirsey bulunamadı raporda verdiler ancak 3 hamile kalınca buradaki romotolji Dr o testlere tekrar baktı pozitif cıktı. Kürtaj dan sonra da baktı oda pozitif cıktı. Yani öncede baktırmak gerekiyor hamileyken de baktırmak gerekiyor. Bazı hamilelik hastalıkları oluyorsa tansiyon, tiroide, seker vb. Gibi buda yani lupus, antifosvolipit gibi kan pıhtılaşması hastalıklarında hamilelik sürecinde cıkabilyor. O zamanda baktırmak lazım. Çok uzun yazdım. Birsey daha tek seferde verilen kanda net bilgi olmaya bilir dedi doktor bana onun için testler tekrar edildi aklınızda olsun

Çok sağol canım,farkettim, aynışekilde ben de öyle
Sevgi karsilikli olunca da tadindan yenmiyor..
Bizimde alt komsu amcamiz vefat etti bassagligina gittik.. ölümlü dunya kuzum.. kimin ne zaman gidecegi de hic belli degil.. o yuzden hic gerek yok kirip dokmeye..

Sana da nasil oldugunu sormustum ama gormedin sanirim
Hayır görmedim özür dilerim okadar cok mesaj okudumki senin yazdığını fak edemedim sanırım. Daha iyiyim Dr gittim muayene etti hamilelikten süphelendi. Yok dedim ama ısrarla yaptırdı.içerde adet belirtisi yok dedi enfeksiyon da yok dedi. Adet söktürücü ver bana dedim Kan ver pazartesi bakalım öyle vereceğim dedi. Hcg 2.0 cıktı yani yoktur. Çünkü ben 15 gün önce baktırmıstım 0.0 Dı. Pazartesi verir herhalde yani insallah ben adet olayımda Bi kürtajı kalıntıları gitsin de Dr gidip yeniden çalışmalara baslamak istiyorum.

Sevgi karsilikli olunca da tadindan yenmiyor..
Bizimde alt komsu amcamiz vefat etti bassagligina gittik.. ölümlü dunya kuzum.. kimin ne zaman gidecegi de hic belli degil.. o yuzden hic gerek yok kirip dokmeye..

Allah rahmet eylesin canım.
Evet öyle, ölüm var, sadece o olsa iyi de bir de hesap var
Sadece yazılarımdan bile; neşeli, samimi, saf niyetli, insan kırmayı sevmeyen, olayları iyi yönden görme eğiliminde ama bir o kadar da düzgün cümleler kuran, aklı başında biri olduğum anlaşılıyordur
Bu yaştan sonra hiç mütevazi olmayı düşünmüyorum artık, iyi insan az çünkü

Birsey daha söyleyeyim benim kadın dogum Dr hamile kalmadan ECOPIRIN 100mg kullandırdi. Hamileyken devamm ettim ayrıca clexan 4000 kullandım. Testlerde hiçbirsey cıkmamasına ragmen basladık ben tedbir amaclı kullanmak istediğimi söylediydi hemotolog Dr na kullanabilirsin istersen demişti. Riskleri vardi kanama gibi ama özellikle sordum Dr kurtaj dan sonra herhangi bir kanama varmıydı bebekte veye keseden diye yok dedi.tekrar basladıgımda tekrar kullanacağım hamile kalmadan önce

Ahahah birak biz ovelim seni:))
Senn akli basinda gormus gecirmis bilgi sahibi, neseli samimi bir o kadar da iyi niyetli birine benziyorsun..
Benim icin ne dusunuyorsun?

Yok sıfırlanmıştı ben 21 Eylül de kurtaj oldum. Daha adet olamadım döngü günlerimde agrı ve lekelenme oluyor 3 gün kırmızılar gelemedi bir türlüü
Ee o zaman doktorun hakli olabilirr yahu ben heyecanlandim.. bos yere niye 2 ciksinki???

Ee o zaman doktorun hakli olabilirr yahu ben heyecanlandim.. bos yere niye 2 ciksinki???
Bir kere daha olmustu benim 3.7 çıkmıştı ama negatif dedilerdi. Kimyasal dır belki ben sistemden baktım sonuca pazartesi yok diyecektir. Olsada zaten durmaz kürtaj dan sonra adet olmadan kalınca düşük oluyormuş zaten öyle duymuştum. Birde bukadar stresin içinde durmaz.üçüncüde üzüntü ve stres çoktu kardesimin kanser oldugunu ögrenmiştik bitmiş durumdayım hamileliğiminson haftada babamda kanser süphesiyle tahlilleri biyopsisi yapılıyordu. Yeni babamın da yumusak doku kanseri oldugunu ögrendik amaliyat oldu çok şükür iyi şimdi onkolog cuma günü radyoterapi görsün demiş öyle işte. Bi yerde babam Bi yerde kardesim... Allah beterinden korusun..onun için bu kadar üzüntüye Olsada durmaz

Canim benim Rabbim sifalarini versin tez zamanda.. kaldiramayacagimiz yuk vermez Allah.. hayatta her sey bizim icin.. ama bizim dik durmamiz lazim.. benim babam yok canim 25 sene olacak nerdeyse... Rabbim basimizdan eksik etmesin elbette..
Uzun hayirli omurler nasip etsin.

Ahahah birak biz ovelim seni:))
Senn akli basinda gormus gecirmis bilgi sahibi, neseli samimi bir o kadar da iyi niyetli birine benziyorsun..
Benim icin ne dusunuyorsun?
Artık kendimin farkında olduğumun da bilinmesini istiyorum
Bu sözlerim burası için değil, sadece şu an içinde bulunduğum ruh halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…