- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Hakkinda hayirlisi.Evet tam görünmüyo orda ama var silik çizgi ikisinde de. Bence iğnenin etkisi. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi.Evet tam görünmüyo orda ama var silik çizgi ikisinde de. Bence iğnenin etkisi. :)
Ya yazının tamamını görmeden beğene bastım, sanki negatifi beğeniyor gibi oldum kusura bakma canım.
Bir dahaki ay bende doktor çekicem dedi ve o da bayiltiyormus ben opudan sonra narkoz u zor attım. Kendime gelmem 1 hafta sürdü. Bayitlmayan yerde çektirsek.
Git bir klinikte yaptır canım. Acile gerek yok parasıyla değil mi? 30 35 lira bişey.
Valla senin durum biraz karışık. Geçen attığın test daha koyuydu sanki. Catlatma iğnesi hcg içerdiğinden testler koyu çıkıyor. Bu siliklikle 5 altı kan değeri ancak çıkar. Ve kanda 5 altı da çıksa idrarda silik çizgi birkaç gün devam ediyor. Benim değerim <5 altı çıkmasına rağmen idrarda bundan koyuydu. Idrardan geç atılıyor bence. Adet günü testinin daha köyü olması lazım sağlıklı bir gebelik için. Eğer kimyasalsa o koliyi kaldırdığın için pişman olacaksın.
Aslında catlatma iğnesinden sonra hergün gebelik testi yapsaydın daha emin olurdun. Yükseliş düşüşler belli olurdu. Gerçi bir arkadaşım vardı. Silik test görmüştü sonra 14 mu 15 mu bayağı belirgin çizgi çıktı sonra 2 gün sonra adet oldu. @arminch nasıldı senin şu pozitif durumu.
Ozelden gonderdimÇok aradım, sen nerelerde olduğunu biliyorsundur
Tamam canım sağol, özele hiç baktığım yok,iyi ki yazdın burdan, eski mesajlar çoktuOzelden gonderdim
Noldu gittin mi acile?Geçen ay iğneden sonraki 8. Günden itibaren 3 gün yapmıştım. 11. Gün yok olmuştu. Bu ay 13. Gün yaptım silikti, bugün 15. Gün yine silik ama üçü de farklı marka :/
Gebelik olmasa bile kandaki değeri bilmek istiyorum. Ocak'ta aşılamada sadece adet günü test yapıcam :)
Aynen, eğer teste göre bakacak olursak 10 üzeri bir değer olabilir, 13, 14, 17 , 23 falanAboovv!! Ben 17 diyorum.. ama bekleyemicim insallah gebesindir diyorum..dusumu aldim.sicacik yatayimm agrim da var zaten..
Adete kadar bir hafta geçmiyor da adet sonrası yumurtlamaya kadar hızlı geçiyor bendeAboovv!! Ben 17 diyorum.. ama bekleyemicim insallah gebesindir diyorum..dusumu aldim.sicacik yatayimm agrim da var zaten..
Penceresiz kaldim anne ucurtmam tel orgulere takildi hani benim gencligim nerdeAdete kadar bir hafta geçmiyor da adet sonrası yumurtlamaya kadar hızlı geçiyor bende
Senin de öyle olur inşaallah,15 gün sonra yine aynı heyecanda buluşuruz
Benim de bakalım ne kadar gecikecek, dün gece çok ağrım vardı, bu gece yok gibi pek
Yok izlemiyorum ben, öyle canım geçip gidiyorPenceresiz kaldim anne ucurtmam tel orgulere takildi hani benim gencligim nerde
Izliyor musunuz diziyi... aglatti valla..
Bana ay cabuk geciyor onda sıkıntı yok canim.. baksana sene bitti...
Hayirlisi bakalim neymis durumun dr.nezaman gidilecek.Sonuç 7,16 gençler. Ya iğneden ya da kimyasal. Bakalım doktorum ne diyecek yarın.
Hayirlisi bakalim neymis durumun dr.nezaman gidilecek.
Ben uyuyamadim
Hayırlısı olsunSonuç 7,16 gençler. Ya iğneden ya da kimyasal. Bakalım doktorum ne diyecek yarın.
Sonuç 7,16 gençler. Ya iğneden ya da kimyasal. Bakalım doktorum ne diyecek yarın.
Ben de çay koydum yeni, oturuyorumHayirlisi bakalim neymis durumun dr.nezaman gidilecek.
Ben uyuyamadim