Aynen hamile kaliyorum.ama 9.haftadan sonrasi yok nedenini de bilmiyorumBende gecen seneden beri 2 kayip yaşadim yaşım bu sene 42 hamile kalıyorum normal yolla ama ilerlemiyo
Siz başka neler kullandınız, sorun neydi sizinCoraspin kullanmanizi tavsiye ederim hamile kaldiginizi ogrendiginizde. Ablam 40 yasinda evlendi 2 kez hamile kaldi ama ilk haftalarda hamileligi devam etmedi. Ucuncu sefer gittigi doktoru hamile kalirsan mutlaka coraspin kullan demis hatta denerken de kullan demis. Denedigi ay hamile kaldi ve cocugu saglikla dogdu. Ben de ondan duyunca kullanmaya basladim ve ucuncu ayda hayatimda ilk defa hamile kaldim ve cocugum saglikla buyuyor. Kismet meselesi ayni zamanda tabiki, mucize ilac diye soylemiyorum da dr ablama 40 yasindan sonra kanda pihtilasma artiyomus bana mantikli geldi
13 gün geçti malesef test tertemiz. Stresten sanırım.Bu günlerde yaşanılan stres bile tetikler, tam Kaçgün geçti belirtiler vardır belki
Benim gorunen bir sorunum yoktu sebepsiz infertility teshisi konulmustu kendiligimden hic gebe kalamiyordum. 4 yil once tup bebekle bjr cocugum oldu. Bu da olmak icin 40 yasi bekledi demek ki:) arisutu polen kullandim yaklasik 5 ay. Yumurta kaltitesini gercekten artırıyor. Promotil women kullanmistim son 2 ay.Siz başka neler kullandınız, sorun neydi sizin
Coraspini nasil kullandiniz ben hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuclaniyo kurtaj olali 3 ay oldu benim yaşımda 42Benim gorunen bir sorunum yoktu sebepsiz infertility teshisi konulmustu kendiligimden hic gebe kalamiyordum. 4 yil once tup bebekle bjr cocugum oldu. Bu da olmak icin 40 yasi bekledi demek ki:) arisutu polen kullandim yaklasik 5 ay. Yumurta kaltitesini gercekten artırıyor. Promotil women kullanmistim son 2 ay.
Coraspini nasil kullandiniz ben hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuclaniyo kurtaj olali 3 ay oldu benim yaşımda 42
Stres çok etkiliyor bendede olmuştu13 gün geçti malesef test tertemiz. Stresten sanırım.
Merhabalar , ben de 3 yıldır deniyorum . İki kez tüp bebek denedim ikincisinde tuttu ama 11 haftalıkken kalbi durduMerhaba kızlar reglim 3 gün geçti bu ay hala tık yok.Sanırım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım. Çünkü reglim inanılmaz yoğun ve pihtili geçti. Göğüslerim patlayacak gibi şişmişti.Bu ay hiçbir belirtim yok.Ne göğüs ağrısı ne kaşık ağrısı. Reglim gecikince şüphelendim.Hiç beklemiyorum bu kaos ortamı çok geriyor beni.Belki de stresten gecikiyor bilemiyorum.Test yok elimde almaya da gidemiyorum zira oğlumu evde tek birakamiyorum.Siz de durumlar ne?
Daha yaşınızda bisey yok ins.olur tüp bebek tedavisini nerde yaptiriryorsunuz benim burda okudugum kadariyla ari sütü polen kullananlar var ben promotil women kullanmayi dusunuyorumMerhabalar , ben de 3 yıldır deniyorum . İki kez tüp bebek denedim ikincisinde tuttu ama 11 haftalıkken kalbi durdu(( Eylül de 40 yaşında olacağım , yüksek fsh düşük amh gerçeği ile 3 sene önce yüz yüze geldim ( en son geçen sene tüp bebek öncesi baktırdığımda fsh 18.5 amh 0.15 idi . Kendimce takviyeler alıyorum . Mart ayında tekrar tüp bebek deneyecektik ama durumlar böyle olunca kaldı. Siz kaç yaşındasınız ? Allah bağışlasın bir oğlunuz var galiba ? Normal yolla mı oldu ? Kaç yaşında ? Sizde sorun ne ? Avakado işe yarıyor mu ? Çok sordum ama insan merak ediyor herseyi.. çok canım acıyor , bu ay reglim 4 gün geçti acaba mı deyip umutlandım ama dün Regl oldum (( çok yanıyor canım
Buarada yaşınızı öğrenmem mümkün mü
doktorum Bülent Kars , kendi kliniği var. Tüp bebeği Ataşehir memorial da yapıyor . Siz nerde yaptırıyorsunuz ? Sizin yaşınız kaç ?Daha yaşınızda bisey yok ins.olur tüp bebek tedavisini nerde yaptiriryorsunuz benim burda okudugum kadariyla ari sütü polen kullananlar var ben promotil women kullanmayi dusunuyorum
Kaç yaşındasınız ? Siz de sorun nedir ? Çocuğunuz kaç yaşında ? Allah bağışlasın onu daMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Bende ikinci çocuk istiyorum. Benim için dua eder misiniz? Bu mübarek günlerde çok ihtiyacım var dualarınıza.
Benim hic tüp bebek denemem olmadıdoktorum Bülent Kars , kendi kliniği var. Tüp bebeği Ataşehir memorial da yapıyor . Siz nerde yaptırıyorsunuz ? Sizin yaşınız kaç ?
Yaşım 42 bu seneBenim hic tüp bebek denemem olmadı
Siz ne zamandır bekliyorsunuz peki çocuk için ? Sebepsiz interfiliye mi var sizde ? Allah hepimizin yardımcısı olsunYaşım 42 bu sene
Benim bir tane kizim var ikinciyi istiyoruz Allah olmayan herkese versinSiz ne zamandır bekliyorsunuz peki çocuk için ? Sebepsiz interfiliye mi var sizde ? Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nerdw yaptırmayı düşünüyorsunuz, hangi il2 aydır girmiyordum dün tekrar baktım bu korona falan baya psikolojisimizi bozdu bende bir değişiklik yok çünkü denemedik koronadan dolayı biraz tedirgin olduk ama bu aydan itibaren deneyeceğizm bu arada vitaminlere devam yürüyüş yapamıyorum ona canım sıkkınbir tüp bebek merkeziyle görüştük bayramdan sonra değerlendireceğiz geçmişi okuyorum ne güzel haberler almışınız keşke o zamandan buraya girseymişim daha fazla yol alabilirdim ama buranın bu formun uğuruna inanıyorum maslow, senella, flx77 surmise (sanırım meslektaşız) çok büyük moralsiniz iyiki varsınız