İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam, yasiniza gore amh yuksek cikmis, polikistik over olabilirsiniz yani yumurtaniz tam olgunlasmiyor olabilir. İnofolic diye bir takviye var. O iyi gelebilir dogal yoldan hamile kalmak icin. Tup bebek icinse aranan adaysiniz zira kucuk yumurtalarinizin sayisi fazla gibi duruyo bu sonuca gore, ilaclarla baya bi yumurtaniz buyuyebilir
Dediginiz ilaci kendim alip icsemmi yoksa doktor önerisiyle mi kullansam

Arkadaslar amh sonucum geldi 4.33 sizce normal yoldan hamile kalabilirmiyim yaşım 42. Dusuklerim var 2 tane once pihtilasmayimi arastirsam yaptirmadim çünkü bide virüs cikti hastaneye gidemiyoruz amh testini kurtajdan sonraki ilk regl de yaptirmistim salgindan once 10 martta e nabizdan aldim sonucu
Testi nerde yaptırdınız gayet iyi çıkmış, bu değer pcos larda çıkıyor genelde ama olmayabilirde, normal kalabilirsin bence

10 martta kan verdim doktor 10 gun sonra belli olur dedi hemsire kan verirken 20 gün ancak sonuc gelir dedi ama 1 ayi buldu virüsten dolayi sanirim gec geldi diye düşündüm sonuc

Hiç o sekilde bakilmadi bi cok kadin doguma gittim usg ile bakalim diyen olmadı
Usg ile alttan muayyene olmadan olmaz. Yumurtalarinizin durumu en net oradan anlasiliyor.cocuk istediginizi soylemenize ragmen Hic muayene etmemeleri de cok tuhaf gerçekten. Bence dr muayenesinden sonra inofolic kullanin derim. Bir zarari olmadigini biliyorum ama belki sizdeki sıkıntı baska birdeydir

Merhaba kızlar reglim 3 gün geçti bu ay hala tık yok.Sanırım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım. Çünkü reglim inanılmaz yoğun ve pihtili geçti. Göğüslerim patlayacak gibi şişmişti.Bu ay hiçbir belirtim yok.Ne göğüs ağrısı ne kaşık ağrısı. Reglim gecikince şüphelendim.Hiç beklemiyorum bu kaos ortamı çok geriyor beni.Belki de stresten gecikiyor bilemiyorum.Test yok elimde almaya da gidemiyorum zira oğlumu evde tek birakamiyorum.Siz de durumlar ne?

Merhaba kızlar reglim 3 gün geçti bu ay hala tık yok.Sanırım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım. Çünkü reglim inanılmaz yoğun ve pihtili geçti. Göğüslerim patlayacak gibi şişmişti.Bu ay hiçbir belirtim yok.Ne göğüs ağrısı ne kaşık ağrısı. Reglim gecikince şüphelendim.Hiç beklemiyorum bu kaos ortamı çok geriyor beni.Belki de stresten gecikiyor bilemiyorum.Test yok elimde almaya da gidemiyorum zira oğlumu evde tek birakamiyorum.Siz de durumlar ne?
Hadi insallah diyelim. Benim de hamile kalmadan onceki ay kimyasal gebelik oldugunu dusundugum belirtilerim vardi, ovulasyonda. Sonra 9. Gun damla damla kanamam olmustu ve 15 gun surmustu. Hic basima boyle bir sey gelmemisti. Sonraki ay da hamile kaldim.

Merhaba canım benimde aynı oldu geçen ay 5 gün reglim gecikti ve 2 gün yoğun pıhtılı geçti. Bu ayda gecikti 4.gün test yaptım bişey çıkmadı bu gün 7 gün oldu testimde yok. Ancak döngünün 24.günü önce kahve rengi sonra açık pembe çok az akıntı oldu ve su gibi bi akıntı devam ediyor. yaş 44 menopozamı giriyorum yoksa gebemiyim anlayamadım başka bi belirti yok. doktora gitmeye de korkuyorum.

Merhaba canım benimde aynı oldu geçen ay 5 gün reglim gecikti ve 2 gün yoğun pıhtılı geçti. Bu ayda gecikti 4.gün test yaptım bişey çıkmadı bu gün 7 gün oldu testimde yok. Ancak döngünün 24.günü önce kahve rengi sonra açık pembe çok az akıntı oldu ve su gibi bi akıntı devam ediyor. yaş 44 menopozamı giriyorum yoksa gebemiyim anlayamadım başka bi belirti yok. doktora gitmeye de korkuyorum.
Netten sipariş verin derim, enazından içiniz rahat eder. Belkide hamile siniz inşallah da öyledir, yerleşme kanamasıda olabilir, inşallah gelmez adet 9 ay sonra bebek gelir

İyi geceler heçen aydan promotil içmeye başaldık ve adet sonrasında 10.gunde haifif oemebe sonra kahveye çalan lekelenme oldu bitti 1 hafta sorasında da adetim başaldı hiç bu kadar kısa ara sürmezdi adet arası 20 gun gibi bir süre oldu yani döngüm 28 30 arasıdır
Acaba böyle bir durum yaaşayan var mı aldığım vitaminler mi etki etti

Test yaptın mı merak ettim inşallah güzel haber verirsin
Merakın için teşekkürler. Merak edilmek de güzel. Yapmadım eczaneye gitmeye üşendim doğrusu ve farklı korkular. 8 yıllık ikinci bebiş hasreti son mu bulacak yoksa menopozun geldiği ihtimalimi gün bulacak. yaş 44 sendromuda cabası ayrıca koronalı günler.

Bende 41 yasindayim bugun kurtaj oldum normal yolla hamile kaliyorum ama 9 ay once biri 9 haftalliken kalbi durdu bugunde 8 haftalik kanama ile düşük yaptim

Bende 41 yasindayim bugun kurtaj oldum normal yolla hamile kaliyorum ama 9 ay once biri 9 haftalliken kalbi durdu bugunde 8 haftalik kanama ile düşük yaptim
Bende gecen seneden beri 2 kayip yaşadim yaşım bu sene 42 hamile kalıyorum normal yolla ama ilerlemiyo

Merakın için teşekkürler. Merak edilmek de güzel. Yapmadım eczaneye gitmeye üşendim doğrusu ve farklı korkular. 8 yıllık ikinci bebiş hasreti son mu bulacak yoksa menopozun geldiği ihtimalimi gün bulacak. yaş 44 sendromuda cabası ayrıca koronalı günler.
Bu günlerde yaşanılan stres bile tetikler, tam Kaçgün geçti belirtiler vardır belki

X