İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba canım benimde aynı oldu geçen ay 5 gün reglim gecikti ve 2 gün yoğun pıhtılı geçti. Bu ayda gecikti 4.gün test yaptım bişey çıkmadı bu gün 7 gün oldu testimde yok. Ancak döngünün 24.günü önce kahve rengi sonra açık pembe çok az akıntı oldu ve su gibi bi akıntı devam ediyor. yaş 44 menopozamı giriyorum yoksa gebemiyim anlayamadım başka bi belirti yok. doktora gitmeye de korkuyorum.
Merhaba, adet oldunmu varmı gelişme, benimde dün olmam gerekiyordu, bugünde tık yok birkaçgün geçsin yapayım testi bende korkuyorum bakalım

Kayseri acıbadem yaşadığım şehre yakın olduğu için yoksa istanbulda çok iyi merkezler vardır ama 3. çocuk için tüp düşündüğüme bile anlam vermiyorlar bu nedenle istanbula gitmem güç
Bende ankarada yaşıyorum, ankarada düzgün biryer bulamadım yorumkara baktım çoğu istanbul daha iyi diyor

Berfu hanım benim de aklımda.. İsine ehil biri ben bır kez görüştüm ama maddi olarak beklemedeyim gidin görüşün ücretsiz on görüşme var hatta hsg CD si varsa yanınızda götürün ve amh,fsh, tsh, lh testleri yaptırın devlet hastanesınde elınızde olsun

Kayseri acıbadem yaşadığım şehre yakın olduğu için yoksa istanbulda çok iyi merkezler vardır ama 3. çocuk için tüp düşündüğüme bile anlam vermiyorlar bu nedenle istanbula gitmem güç
Merak ettim neden 3. Çocuk için tüp bebek istiyorsunuz?? 2 çocuğunuz doğal yollamı oldu?? Benim de 2 tane kızım var ben de 3. Yü tüp mü yapsam olur mu diye düşünüyorum da acaba Benimle aynı fikirde olan varmı diye merak ettim☺️

Merak ettim neden 3. Çocuk için tüp bebek istiyorsunuz?? 2 çocuğunuz doğal yollamı oldu?? Benim de 2 tane kızım var ben de 3. Yü tüp mü yapsam olur mu diye düşünüyorum da acaba Benimle aynı fikirde olan varmı diye merak ettim☺
2 çocuğumda doğal oldu ama şuanda olmadığı için tüp istiyorum doğal olsa keşke ama maalesef şuanda olmadığı için vakit kaybetmemek için istiyorum

Merhaba, adet oldunmu varmı gelişme, benimde dün olmam gerekiyordu, bugünde tık yok birkaçgün geçsin yapayım testi bende korkuyorum bakalım
Senin içinde hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah. Dün hafif bi leke gelmişti bugün tam oldum. Zaten 13.gün de test negatif çıkmıştı yazmıştım. 18 gün gecikti Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.

Senin içinde hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah. Dün hafif bi leke gelmişti bugün tam oldum. Zaten 13.gün de test negatif çıkmıştı yazmıştım. 18 gün gecikti Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.
Bende 1 gün gecikmeyle oldum buayda hüsran, bundan sonrası zor şu corona dan eşimle ayrı yerlerde yatıyoz😏bakalım hayırlısı artık

Siz ordamı yaptıracaksınız
Orayi dusunuyordum ama az once acibademde prof.mustafa karataşi dinledim cok aciklayici seyler soyledi ileri yaş gebelikler icin yüzde 5 sansiniz bile olsa deneyin dedi ileri yaşi olupta yuzde 2 sansi olan ve anne olan bir bayani ornek verdi kararsiz kaldim acibademde cok iyi gibi geldi bana bilemedim

Orayi dusunuyordum ama az once acibademde prof.mustafa karataşi dinledim cok aciklayici seyler soyledi ileri yaş gebelikler icin yüzde 5 sansiniz bile olsa deneyin dedi ileri yaşi olupta yuzde 2 sansi olan ve anne olan bir bayani ornek verdi kararsiz kaldim acibademde cok iyi gibi geldi bana bilemedim
Fiyatları biliyormsunuz??

Fiyat 8 bin artı ilaçlar İlaçlarda 2 bin civarında yani toplam 10 bin vallahi zor bir karar doktor seçmek birde bizim yumurtaların durumu çok belirleyici embiriyolog çok önemli kısmet artık
Toplam fiyat mi bu yoksa her işleme para aliyorlarmi acaba

Merhaba arkadaşlar benim de 2 sağlıklı çocuğum var ve 2016 da 16 haftalık dusuk yaptım daha sonra uzun süre hamile kalamadım eylülde çatlama iğnesi oldum yine olmadi kasımda supriz hamile kaldım ama bebegim yine 16 haftadan sonra gelişmedi 20+ da kalp durması sonucu dusuk yaptım 30 gün önce size sorum 3.gebelikte tup bebekte devlet karşılıyor mu masrafları?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar benim de 2 sağlıklı çocuğum var ve 2016 da 16 haftalık dusuk yaptım daha sonra uzun süre hamile kalamadım eylülde çatlama iğnesi oldum yine olmadi kasımda supriz hamile kaldım ama bebegim yine 16 haftadan sonra gelişmedi 20+ da kalp durması sonucu dusuk yaptım 30 gün önce size sorum 3.gebelikte tup bebekte devlet karşılıyor mu masrafları?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
[/QUOT
Devletin karsilamasi icin sartlar var tam olarak bilmiyorum ama burdan okudugum kadariyla sartlardan bir tanesi mesela 40 yasinda olmamak gerekiyor

X