Aynen benimde ilk cocugum hemen oldu Allahim olmayanlara versin 2 kaybim var gecen seneden bu yana keşke daha once isteseydim ikinciyi cok pisman oldum yaşimda geciyo düşük yaptikca yaşından dolayimi diye soranlara sinir oluyorum kirdiklarini hic düşünmüyorlarInşallah en kısa aynenzamanda Rabbim verir.Benim de ilk çocuğum hemen olmuştu.Nedensiz infertilite dedi doktorlar bana.Yaş faktörü de var tabi ama neden olmasın diyorum hep.
Kalçadan olan iğne hariç diğerlerini kendim yaptım canım. Saatli olması zorluyordu. Hele iş yerinde olunca daha zordu. 7 yumurta toplanmıştı. 4 tanesini döllediler. Ama sadece 1 tanesi yaşadı ve onu transfer ettiler. 23 ocakta transfer oldum, 24ünde deprem oldu. Ben Elazığdayım. Haliyle de hop oturup kalkmaktan, stresten velhasıl tutmadı. Normalde bu adette 2. denemeyi yapacaktık. Hastanede deprem tadilatı olduğu için başlayamadık. Şimdi de virüs var. Yaz aylarını beklerim artık. Herşeyin hayırlısı. Ülkemizde herşey tyolunda olsun da, bireysel sıkıntılar önemli değil artık.Yolunda sanirim cnm. Bebis cok hareketli degil. Tekme filan atmiyor pek. Yarin detayli ultrason vardi ancak gitmiycem bu salgin muhabbeti nedeni ile. Hayirlisi olsun. Biliyorsun ben de o sureci yasadim. Tup brbek icin dogru durust yumurta bile toplanamadi. Sonra kendiliginden oldu. Cok zor surecler. Igneleri kendin mi yapiyprsun bilmiyorum ama kendin yaparken ayri zor. Hemsireye yaptirirken ayri zor... her ay o regl doneminde yasananlar. Regl belirtileri ile hamilelik belirtilerini ayırt edememek ve acaba bu sefer bebek mi var diye beklerken o kanı gormek... neyse ki yasin daha musait ben inaniyorum guzel haber gelicek senden
Kac yumurta toplandi 1 seferde? Dondurulmus var mi kenarda?
Bende çok sinir oluyorum o yüzden hickimseyle paylaşmıyorum istediğimi.Artik anne olma yaşı da ilerledi.Avokado gün aşırı yemelisin bence.Denemeye değer.Bende yarın sabah yine test yapacağım.Cok heyecanlıyım.Kasiklarimda agri var hayırlısı bakalimAynen benimde ilk cocugum hemen oldu Allahim olmayanlara versin 2 kaybim var gecen seneden bu yana keşke daha once isteseydim ikinciyi cok pisman oldum yaşimda geciyo düşük yaptikca yaşından dolayimi diye soranlara sinir oluyorum kirdiklarini hic düşünmüyorlar
Yok sadece folık asıt varmı basla takvıye onerılenSizin kullandiginiz bi takviye varmi
Ari sütü ve polen kullananlar var ben regl başladığında kullanmayi düşünüyorumYok sadece folık asıt varmı basla takvıye onerılen
Kaç gün var regl olmaya var gibi tekrar yapınBu sabah test yaptım ama belli belirsiz bir gölge cıktı.
Ilk çocugun kaç yaşindaŞu yas olayına bende takılıyorum ama mıllet yuzunden sınır oluyorum ne yapalım bızımle ılgısı yok kı kısmet gec geldı dolayısıyla cocukta kardesı olmasın mı yanı allh hayırlısını versın tabı sımdıkı aklım olsa arla arkaya yapardım
Benimde ilk yaptigim testte sonradan cikti sizinki gibi sonra biraz daha bekledim2-3 gün tekrar yaptigimda cizgi belirgindiKızlar bu sabah yine yaptım direkt çıkmadı hiçbirşey.Ama yine de atmadım 2 saat sonra baktığımda böyleydi.Test geçersiz diyorlar 10 dakikadan sonra ama yine de neden cıktı iki saat sonra anlam veremedim.
Yaş kacti sizin bence hamilesiniz henüz yeni oldugu icin ancak cikiyor cizgilerBenimde ilk yaptigim testte sonradan cikti sizinki gibi sonra biraz daha bekledim2-3 gün tekrar yaptigimda cizgi belirgindi
Ya gercekten mi?Benim umutlarim bitme noktasındaydi artık.3 gün sonra bat.Bakalim bir daha test yapmayacağım.Gunumu bekleyeceğim artık.Evde olunca da temizliğe verdim kendimi iyice.Benimde ilk yaptigim testte sonradan cikti sizinki gibi sonra biraz daha bekledim2-3 gün tekrar yaptigimda cizgi belirgindi
Umarım öyledirYaş kacti sizin bence hamilesiniz henüz yeni oldugu icin ancak cikiyor cizgiler
5Ilk çocugun kaç yaşinda
İnsallh kımuasal deıldır cunkı bende hep sılık cıkıyordu aynı bole resımdekı gibi gunu gectıgınde de sılktı hep sonra regl baslıyordu ınsallh senın kı gebelıktırUmarım öyledir41 yasindayim
Evet haklisin cok umudum yok zaten.Ortalik çok karışık hastane olayları çok riskli.Herseyde vardır bir hayır.İnsallh kımuasal deıldır cunkı bende hep sılık cıkıyordu aynı bole resımdekı gibi gunu gectıgınde de sılktı hep sonra regl baslıyordu ınsallh senın kı gebelıktır
Allah bagislasin
Amin cümlemizinAllah bagislasin
Merhaba hayırlı sağlıklı evlat olsun inş bende promotil başladım eşimle varikosel vardı düşük seviyede siz nasıl kullandınız sorununuz var mıydı teşekkürler2 ay Kullandım.bu sefer inşallah sorunsuzbir gebelik olur.kalbi durmaz sağlıklı sıhhatli alırım bebeğimi kucağıma.her tuvalete gidişimde hemen külotuma bakıyorum kanama var mı diye.düşüyor mu bu sefer de mi kimyasal dı diye korkularım var.nasip
Kendi doktorum yaşımdan dolayıolmadığını olanlarda kromozom bozukluğu vardı.yaşıma dem vurdu. Üniversitede hocaya gittim kızım senin herşeyin normal denemeye devam et. Eşin spermiyogram yaptırsın dedi.eşim iki çocuğumuz olduğu için ben yaptırmam dedi.eşim keçiboynuzu pekmezini sigara içtiği için kullanmaya başladı bende promotil women ı tesadüf aynı zamanda başladım.sebep ne oldu bilemiyorum.Herşey rabbimin takdiri o ol derse oluyor. Bizde gayret etmeli çabalamalıyız. Tabiki ısrarla dua etmeliyiz sağlıklı hayırlı evlatlar için.Dünya çok değişmeye başladı salgın hastalıklar insanlar. Vermiyorsa da kabul edelim ben kabullenmiştim çünkü her ay hüsran olunca vardır bir hikmeti deyip bırakmıştım. Yumurtlama günlerime bile dikkat etmemiştim. Hatta yerleşme kanamam oldu bat günü pedimi koydum adet oldum diye düşündüm ama kanama 2 damla olup göğüslerim şişmeye başlayınca dedim aha gene kimyasal ya da düşük geliyo diye hep bekledim.ama çok şükür devam ediyo 8 haftalık oldu bulantı kusma çok fena dayanıyorum.12 haftalık olana kadar düşmezse kalbi durmazsa herşey yolunda giderse inşallah ekim sonu kasım başı bekliyoruz bebişi. Nasip kısmet Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin.Dualarımızı kabul etsin hayırlı kandillerMerhaba hayırlı sağlıklı evlat olsun inş bende promotil başladım eşimle varikosel vardı düşük seviyede siz nasıl kullandınız sorununuz var mıydı teşekkürler