İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bende 41 yasindayim bu sene 42 olcam 40 yasindan beri ikinci çocuğa hamile kalmaya çalışıyorum 2 kaybim var benimde. tüp bebek tedavisi olmadim bende normal yolla hamile .kalmaya calisiyorum en son 27 ocakta kurtaj oldum doktor 3 ay hamile kalma dedi yine düşük olur diye bakalim bekliyorum
Neden düşük oldu araştırıldı mi?

Bu sabah test yaptım ama belli belirsiz bir gölge cıktı.

Eklentiler

• 20200316_140208.jpg
    20200316_140208.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 75
Bata 5 gun var eğer doğal yollarla kalabildiysem eğer bunu avokadoya borçlu olacağım.

Tüp seklinde olan ari sütünü adetin 1.günü mü baslamak gerekiyo şart mi normal zamanda baslasak olmaz mi bilenler varmi acaba

Ne yaptın canım nasıl gidiyor hamişlik. İnşallah herşey yolundadır. Benim ilk tüp bebek tutmadı. 2. De depremden dolayı sekteye uğradı. Bakalım hayırlısı olsun
Yolunda sanirim cnm. Bebis cok hareketli degil. Tekme filan atmiyor pek. Yarin detayli ultrason vardi ancak gitmiycem bu salgin muhabbeti nedeni ile. Hayirlisi olsun. Biliyorsun ben de o sureci yasadim. Tup brbek icin dogru durust yumurta bile toplanamadi. Sonra kendiliginden oldu. Cok zor surecler. Igneleri kendin mi yapiyprsun bilmiyorum ama kendin yaparken ayri zor. Hemsireye yaptirirken ayri zor... her ay o regl doneminde yasananlar. Regl belirtileri ile hamilelik belirtilerini ayırt edememek ve acaba bu sefer bebek mi var diye beklerken o kanı gormek... neyse ki yasin daha musait ben inaniyorum guzel haber gelicek senden:anneadayı:
Kac yumurta toplandi 1 seferde? Dondurulmus var mi kenarda?

Yanlis soyledim aslinda kalitsal degil diyecektim. Yani aileden gecmiyor. Direk embriyonun hucrelerinin yanlis bolunmesi sonucu olusuyor. Yasin bir faktor oldugu biliniyor ama kesin nedeni belli degil hala diye biliyorum
Down sendromunun 3 türü var ve bunlardan translokasyon denen türde katıtsal etki rol oynamaktadir

Cok sukur cnm. Bu hastalik cikmasaydi iyiydi. Ortalik fena. Onun disinda da bi degisiklik yok. Karnim fazla gergin degil. Bilmiyorum normal mi bu durum. Bilmiyorum. Ilk hamilelik iste. Insan iyi mi kotu mu gidiyor anlayamiyor
İyi gidiyooorr 👍 o mücadeleci bir bebek.hayata sımsıkı sarılıyor hayırlısıyla.bak buradan bile bi dolu dua alıyor 😊 çok şanslı hayırlı bir evlat olacak inş.bende ovulasyon takibiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum canımcım.sen bana umutsun.rabbim bizede doğal yoldan sağlıklı bi bebek verecek inş.sana ve tontişe kocamaaann maşallah teyzesinden 😘 gündemide düşünme bunlarıda atlatacağız inş.kendine dikkat et.

Merhaba Arkadaşlar 41 yaşımdayım.5 senedir ikinci çocuğuna hamile kalmak istiyorum.Bir kez tüp bebek ile hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.Hala denemeye ve normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum.
Bende aynı yastayım 2. Ye hamıle kalmaya calısıyorum 2 yılı geckındır ılk cocugum hemen olmuştu bunda uıse kımyasal yasadım 3 kere bu ıkı yıl ıcınde baskada olmadı

Cok sukur cnm. Bu hastalik cikmasaydi iyiydi. Ortalik fena. Onun disinda da bi degisiklik yok. Karnim fazla gergin degil. Bilmiyorum normal mi bu durum. Bilmiyorum. Ilk hamilelik iste. Insan iyi mi kotu mu gidiyor anlayamiyor
Maşallah size insallah saglicakla alirsiniz bebeginizi

Bende aynı yastayım 2. Ye hamıle kalmaya calısıyorum 2 yılı geckındır ılk cocugum hemen olmuştu bunda uıse kımyasal yasadım 3 kere bu ıkı yıl ıcınde baskada olmadı
Inşallah en kısa zamanda Rabbim verir.Benim de ilk çocuğum hemen olmuştu.Nedensiz infertilite dedi doktorlar bana.Yaş faktörü de var tabi ama neden olmasın diyorum hep.

Merhabalar,

Yeni arkadaşlar gelmiş başlığa, inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine. Bedenen hazırlanıp, kafaca düşünmemek bu işin en önemli yönü bence. Burası 10-15 kişilik arkadaş grubumuza uğurlu gelmişti, hemen hemen 1-1.5 yıl içinde hamile kalanlar hatta doğuran arkadaşlarımız mevcut. Kimi tedavili kimi doğal burası uğurlu geldi. O gruptan geriye 3-5 kişi kaldı inşallah onlarda sayfanın sahibesi de başta olmak üzere bebelerine kavuşur. Yeni gelen arkadaşlara da uğurlu gelir inşallah.
Amin canım inşallah en çokta bearnguin bearnguin in en kısa zamanda kavuşması dileğiyle. :KK200: :KK200:

X