İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kendi doktorum yaşımdan dolayıolmadığını olanlarda kromozom bozukluğu vardı.yaşıma dem vurdu. Üniversitede hocaya gittim kızım senin herşeyin normal denemeye devam et. Eşin spermiyogram yaptırsın dedi.eşim iki çocuğumuz olduğu için ben yaptırmam dedi.eşim keçiboynuzu pekmezini sigara içtiği için kullanmaya başladı bende promotil women ı tesadüf aynı zamanda başladım.sebep ne oldu bilemiyorum.Herşey rabbimin takdiri o ol derse oluyor. Bizde gayret etmeli çabalamalıyız. Tabiki ısrarla dua etmeliyiz sağlıklı hayırlı evlatlar için.Dünya çok değişmeye başladı salgın hastalıklar insanlar. Vermiyorsa da kabul edelim ben kabullenmiştim çünkü her ay hüsran olunca vardır bir hikmeti deyip bırakmıştım. Yumurtlama günlerime bile dikkat etmemiştim. Hatta yerleşme kanamam oldu bat günü pedimi koydum adet oldum diye düşündüm ama kanama 2 damla olup göğüslerim şişmeye başlayınca dedim aha gene kimyasal ya da düşük geliyo diye hep bekledim.ama çok şükür devam ediyo 8 haftalık oldu bulantı kusma çok fena dayanıyorum.12 haftalık olana kadar düşmezse kalbi durmazsa herşey yolunda giderse inşallah ekim sonu kasım başı bekliyoruz bebişi. Nasip kısmet Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin.Dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kac yasındasınız acaba

Merhaba arkadaşlar dün ovülasyon testi pik yapmıştı paylasmistim benim fsh geçen ay çok yüksekti ona rağmen doktorum tedaviye paylaştı bi yumurta büyüttü ilaçlarla o da 16 mm de kendiliğinden çatladi 40 gün sonra adet oldum.iki aydır soğan kürü yaptım saraçoglunun erken menopoz kurunu almıştım pazar günü pazartesi başlayacaktım ovülasyon testi pozitif olunca kararsız kaldım. İçinde hayıt tohumu aslan pençesi ve çörekotu yağı var .Sizce adet dönemini beklemelimiyim yoksa başlayayım? Forumda okuduklarimdan kimi kürü kullanirken hamile kaldığını sonra da düşükle sonuclandigini söylemiş. Danışma hattını aradım kullanabilirsiniz dedi kafam çok karışık. Zaten kararsız bi insanım. Buarada yaş 43:KK43:(
Menonopoz kürü hangisi oluyor bilgilendirirseniz bende alayim e2-31 benim

Menonopoz kürü hangisi oluyor bilgilendirirseniz bende alayim e2-31 benim
Bence e 2 niz iyi değilmi fsh kaç?Saraçoglunun danışma hattını arayın onlar değerlerinize göre veriyorlar.içinde hayıt testere dişli aslan pençesi var.bir de karışık bitki var.ben aldım daha kullanmadım.çörekotu yağı da var.Prolaktin yüksek olanlara vermiyorlar.

Kendi doktorum yaşımdan dolayıolmadığını olanlarda kromozom bozukluğu vardı.yaşıma dem vurdu. Üniversitede hocaya gittim kızım senin herşeyin normal denemeye devam et. Eşin spermiyogram yaptırsın dedi.eşim iki çocuğumuz olduğu için ben yaptırmam dedi.eşim keçiboynuzu pekmezini sigara içtiği için kullanmaya başladı bende promotil women ı tesadüf aynı zamanda başladım.sebep ne oldu bilemiyorum.Herşey rabbimin takdiri o ol derse oluyor. Bizde gayret etmeli çabalamalıyız. Tabiki ısrarla dua etmeliyiz sağlıklı hayırlı evlatlar için.Dünya çok değişmeye başladı salgın hastalıklar insanlar. Vermiyorsa da kabul edelim ben kabullenmiştim çünkü her ay hüsran olunca vardır bir hikmeti deyip bırakmıştım. Yumurtlama günlerime bile dikkat etmemiştim. Hatta yerleşme kanamam oldu bat günü pedimi koydum adet oldum diye düşündüm ama kanama 2 damla olup göğüslerim şişmeye başlayınca dedim aha gene kimyasal ya da düşük geliyo diye hep bekledim.ama çok şükür devam ediyo 8 haftalık oldu bulantı kusma çok fena dayanıyorum.12 haftalık olana kadar düşmezse kalbi durmazsa herşey yolunda giderse inşallah ekim sonu kasım başı bekliyoruz bebişi. Nasip kısmet Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin.Dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller
Merhabalar. Hayırlı olsun hamileliğiniz öncelikle.başka kullandığınız herhangi bir takviye varmı. Promotili kaç ay kullandınız

Bence e 2 niz iyi değilmi fsh kaç?Saraçoglunun danışma hattını arayın onlar değerlerinize göre veriyorlar.içinde hayıt testere dişli aslan pençesi var.bir de karışık bitki var.ben aldım daha kullanmadım.çörekotu yağı da var.Prolaktin yüksek olanlara vermiyorlar.
Fsh -5.63 benim kurtajdan once e2 degerim 45 di netten baktim 30 lu değerlerin sinirda olduğunu ya i menopoza yakin bir deger oldugunu gördüm

Hayıt otu suyu aldım ama ac karnamı ıccem tok mu tam bılmıyorum bırde süt artırıyormus ee prolaktın hormonunu yukseltırmı acaba yukseltıyorsa neden gebelık ıcın kullanılıyor onuda anlamadım bılgısı olan varmı

İyi gidiyooorr 👍 o mücadeleci bir bebek.hayata sımsıkı sarılıyor hayırlısıyla.bak buradan bile bi dolu dua alıyor 😊 çok şanslı hayırlı bir evlat olacak inş.bende ovulasyon takibiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum canımcım.sen bana umutsun.rabbim bizede doğal yoldan sağlıklı bi bebek verecek inş.sana ve tontişe kocamaaann maşallah teyzesinden 😘 gündemide düşünme bunlarıda atlatacağız inş.kendine dikkat et.
Biz de sizler icin dua ediyoruz teyzesi. Anne olma hasreti ile yanan tum arkadaslarim icin hayirli birer evlat diliyorum ve inaniyorum inşallah olacak :dua:

Kalçadan olan iğne hariç diğerlerini kendim yaptım canım. Saatli olması zorluyordu. Hele iş yerinde olunca daha zordu. 7 yumurta toplanmıştı. 4 tanesini döllediler. Ama sadece 1 tanesi yaşadı ve onu transfer ettiler. 23 ocakta transfer oldum, 24ünde deprem oldu. Ben Elazığdayım. Haliyle de hop oturup kalkmaktan, stresten velhasıl tutmadı. Normalde bu adette 2. denemeyi yapacaktık. Hastanede deprem tadilatı olduğu için başlayamadık. Şimdi de virüs var. Yaz aylarını beklerim artık. Herşeyin hayırlısı. Ülkemizde herşey tyolunda olsun da, bireysel sıkıntılar önemli değil artık.
Dur bakalim hayirlisi. Belki bu zaman zarfinda kendiliginden olur. Sen elinden geleni yapiyorsun herseyden once. Icin rahat olsun. Ben de hep dusundum olmasa da en azindan elimden geleni yapmis olucam diye. O yuzden tup bebek denemekte erkenci davrandim

Dur bakalim hayirlisi. Belki bu zaman zarfinda kendiliginden olur. Sen elinden geleni yapiyorsun herseyden once. Icin rahat olsun. Ben de hep dusundum olmasa da en azindan elimden geleni yapmis olucam diye. O yuzden tup bebek denemekte erkenci davrandim
Tüp bebek tedavisiyle mi hamile kaldiniz yaş kacti acaba birde hangi takviyeleri kullandiniz bilgi verirseniz sevinirm

Arkadaslar amh sonucum geldi 4.33 sizce normal yoldan hamile kalabilirmiyim yaşım 42. Dusuklerim var 2 tane once pihtilasmayimi arastirsam yaptirmadim çünkü bide virüs cikti hastaneye gidemiyoruz amh testini kurtajdan sonraki ilk regl de yaptirmistim salgindan once 10 martta e nabizdan aldim sonucu

Arkadaslar amh sonucum geldi 4.33 sizce normal yoldan hamile kalabilirmiyim yaşım 42. Dusuklerim var 2 tane once pihtilasmayimi arastirsam yaptirmadim çünkü bide virüs cikti hastaneye gidemiyoruz amh testini kurtajdan sonraki ilk regl de yaptirmistim salgindan once 10 martta e nabizdan aldim sonucu
Selam, yasiniza gore amh yuksek cikmis, polikistik over olabilirsiniz yani yumurtaniz tam olgunlasmiyor olabilir. İnofolic diye bir takviye var. O iyi gelebilir dogal yoldan hamile kalmak icin. Tup bebek icinse aranan adaysiniz zira kucuk yumurtalarinizin sayisi fazla gibi duruyo bu sonuca gore, ilaclarla baya bi yumurtaniz buyuyebilir

Selam, yasiniza gore amh yuksek cikmis, polikistik over olabilirsiniz yani yumurtaniz tam olgunlasmiyor olabilir. İnofolic diye bir takviye var. O iyi gelebilir dogal yoldan hamile kalmak icin. Tup bebek icinse aranan adaysiniz zira kucuk yumurtalarinizin sayisi fazla gibi duruyo bu sonuca gore, ilaclarla baya bi yumurtaniz buyuyebilir
Internetten baktim 2 ile 6 arasi normal yaziyordu baska yerde de 2 ile 4 arasi normal yaziyo kilomda 72 ondan dolayida polistik over olabilirim dediginiz gibi 1 tane 7 yasinda kizim var 2 düşükle sonuclanan gebeligimde kilo aldim gerci hic zayif olmadim kilom hep 60 li rakamlardaydi

X