Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kac yasındasınız acabaKendi doktorum yaşımdan dolayıolmadığını olanlarda kromozom bozukluğu vardı.yaşıma dem vurdu. Üniversitede hocaya gittim kızım senin herşeyin normal denemeye devam et. Eşin spermiyogram yaptırsın dedi.eşim iki çocuğumuz olduğu için ben yaptırmam dedi.eşim keçiboynuzu pekmezini sigara içtiği için kullanmaya başladı bende promotil women ı tesadüf aynı zamanda başladım.sebep ne oldu bilemiyorum.Herşey rabbimin takdiri o ol derse oluyor. Bizde gayret etmeli çabalamalıyız. Tabiki ısrarla dua etmeliyiz sağlıklı hayırlı evlatlar için.Dünya çok değişmeye başladı salgın hastalıklar insanlar. Vermiyorsa da kabul edelim ben kabullenmiştim çünkü her ay hüsran olunca vardır bir hikmeti deyip bırakmıştım. Yumurtlama günlerime bile dikkat etmemiştim. Hatta yerleşme kanamam oldu bat günü pedimi koydum adet oldum diye düşündüm ama kanama 2 damla olup göğüslerim şişmeye başlayınca dedim aha gene kimyasal ya da düşük geliyo diye hep bekledim.ama çok şükür devam ediyo 8 haftalık oldu bulantı kusma çok fena dayanıyorum.12 haftalık olana kadar düşmezse kalbi durmazsa herşey yolunda giderse inşallah ekim sonu kasım başı bekliyoruz bebişi. Nasip kısmet Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin.Dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller