Oncelikle kadin doguma gidip muayene olun degerlerinize baktirin folic asit kullanmaya baslayin ben 40 yasinda hamile kaldim 21 haftalikken suyum erken geldi bebegimi dogurmak zorunda kaldim ve ölü dogdu zaten yasamazdi dediler 6 aydan sonra 41 yasinda tekrar hamile kaldim onunda kalp atisi durdu 8.5 haftalikken simdi 6 hafta oldu kurtaj olali folic asit kullaniyorum doktora gittim adetin ikinci gunu kan verdim 20 gun sonra cikar dediler hormon degerlerine baktiricam ari sütü yada promotil women kullanayim diyorum bakalim hayirlisi tüp bebek istiyorum ama eşim istemiyor 1 tane kizim var Allah isteyen herkese nasip etsin insallahArkadaşlar Allah dileyen herkesin gonlune gore versin oncelikle...bende hamile kalmak istiyorum cocugum var elhamdulillah yaşim 40 bu sene dogal yollarla deneyecegim esim her ne kadar istemese de...yas ilerletince riskler de artiyor 40 yas ustu dogum yapanlar hamilelik sureclerinde varsa sıkinti yasadilarsa bize biraz bilgi verebilir mi...ne tur sorunlar
Önceki sezaryen olduysa ağrılar fazla oluyo. Yaştan dolayı down sendromu riski fazla çıkıyo.Arkadaşlar Allah dileyen herkesin gonlune gore versin oncelikle...bende hamile kalmak istiyorum cocugum var elhamdulillah yaşim 40 bu sene dogal yollarla deneyecegim esim her ne kadar istemese de...yas ilerletince riskler de artiyor 40 yas ustu dogum yapanlar hamilelik sureclerinde varsa sıkinti yasadilarsa bize biraz bilgi verebilir mi...ne tur sorunlar olur
Ah o sezaryan zaten yakti başimi bgirdaklarimda yapisikliklar var sanirim sol taradimda hep agri oluyor ondan da korkuyorumÖnceki sezaryen olduysa ağrılar fazla oluyo. Yaştan dolayı down sendromu riski fazla çıkıyo.
İnşallahh sorunsuz olsun. Allah gönlüne göre versin.
In canim Allah gonlune gore versin a ma göźum korktu acikcasiOncelikle kadin doguma gidip muayene olun degerlerinize baktirin folic asit kullanmaya baslayin ben 40 yasinda hamile kaldim 21 haftalikken suyum erken geldi bebegimi dogurmak zorunda kaldim ve ölü dogdu zaten yasamazdi dediler 6 aydan sonra 41 yasinda tekrar hamile kaldim onunda kalp atisi durdu 8.5 haftalikken simdi 6 hafta oldu kurtaj olali folic asit kullaniyorum doktora gittim adetin ikinci gunu kan verdim 20 gun sonra cikar dediler hormon degerlerine baktiricam ari sütü yada promotil women kullanayim diyorum bakalim hayirlisi tüp bebek istiyorum ama eşim istemiyor 1 tane kizim var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Allah hayirlisini versin herkes ayni degil sonuctaIn canim Allah gonlune gore versin a ma göźum korktu acikcasi
Merhaba benimde bugun aynı böyle. Dün gece yaptık bu gece yapacağız ve yarın gecede yapacağız inşallah. Rabbım denk getirip hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu gece ikimizede.
En azında bir tanede olsa biz evladınız var kızlar allah onlara uzun ömürler versin.bizim gibi hiç olmayanlar bu yaştan sonra tek çocuğa bile razı ama oda yok.ovulasyon testlerimde yıllardır çift çizgiyi yakalasamda bir türlü olmuyor.gerçi 6 7 tüp bebekte olmayan ovu takibiylemi olacak ama içimdeki umudu da yitiremiyorum rabbim büyük brn bi gün hayırlısıyla anne olacağım diyorumallahın izniyle...
Merhaba arkadaşlar dün ovülasyon testi pik yapmıştı paylasmistim benim fsh geçen ay çok yüksekti ona rağmen doktorum tedaviye paylaştı bi yumurta büyüttü ilaçlarla o da 16 mm de kendiliğinden çatladi 40 gün sonra adet oldum.iki aydır soğan kürü yaptım saraçoglunun erken menopoz kurunu almıştım pazar günü pazartesi başlayacaktım ovülasyon testi pozitif olunca kararsız kaldım. İçinde hayıt tohumu aslan pençesi ve çörekotu yağı var .Sizce adet dönemini beklemelimiyim yoksa başlayayım? Forumda okuduklarimdan kimi kürü kullanirken hamile kaldığını sonra da düşükle sonuclandigini söylemiş. Danışma hattını aradım kullanabilirsiniz dedi kafam çok karışık. Zaten kararsız bi insanım. Buarada yaş 43(
Hamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah
Arkadaşlar Allah dileyen herkesin gonlune gore versin oncelikle...bende hamile kalmak istiyorum cocugum var elhamdulillah yaşim 40 bu sene dogal yollarla deneyecegim esim her ne kadar istemese de...yas ilerletince riskler de artiyor 40 yas ustu dogum yapanlar hamilelik sureclerinde varsa sıkinti yasadilarsa bize biraz bilgi verebilir mi...ne tur sorunlar olur
Öyle güzel ifade etmişiniz ki bana 2 çocuğun var niye bu kadar istiyorsun diyorlar ama bu içten gelen anlatılamayacak bir duygu ben ikinci çocuğumu kucağıma aldığım gün yarabbim bu duyguyu ne olur bir kez daha yaşat diye çok dua etmiştim. Bunları yazarken bile ağlıyorum bilmiyorum tekrar olacak mı ama Allah herkese versin 1, 2, 3 ne kadar istiyorsa bunu bütün samimiyetimle hepiniz için istiyorum. Allah yardımcımız olsun.çok yanlış dusunuyorsun, 6-7 tup bebek degıl, 10-15 sene bebek ıcın tuple asılamayla ugrasıp, artık yasım gectı dıye havlu attıgı anda kendılıgınden hamıle kalanlar var, olmaz olmaz dıye bırsey yok, ASLA PES ETME .Bı de soyle bı durum var kı evlat oyle tatlı bısey kı olsa da ınsan ıkı veya uc olsun ıstedıgınde eger sahıp olamıyorsa yıne de uzuluyor, tesellısı var olan evladı elbette ama sanırım altta psıkolojık olarak da baska nedenler yatıyor, kadınlık yarıstırılmaya baslanıyor cevre tarafından falan falan bı suru seyler, yanı ıster hıc cocugu olmasın, ısterse 10 tane cocugu olsun, sıradakı hamıle ben olayım dıyen kım varsa allah saglıkla onları saglıklı hamıleler eylesın ınsallah
İnşallah inşallah.hamilelikten sonra da başka korkular var şimdi ileri yaş ikili test üçlü test sonuçları filan ama inşallah sağlıklı olur bebişlerimizvesile her ne olursa olsun, sonunda yavrunuz sağlıkla kucağınızda olsun da onemlı olan o bence :) maşallah saglıkla kavusursunuz ınsallah
Senin durumun çok daha kötü rabbim yerini doldursun. Acını dindirsin. Üzüldüm.Hersey nasip tabiki ben kaybettikce daha cok istiyorum diye kötü anlamda demedim sonuçta bebegimi kaybettim yokluğu acı veriyor karnimda tekmeliyodu bu halde kaybettim ben kimse anlayamaz ben hissettim onu 6 aya yakındı nasil bir ruh halinde oldugumu tabiki kimse anlayamaz sizin anlamadiginiz gibi
Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş. Yaşınız kaç acabaHamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah
Bebeğiniz tüp bebek pgt Li embriyomu acaba. Benim gittiğim Özlem gültekin doktor. Oda aynı şeyi söyledi. 40 üzeri gebelik yüzde 15 sağlıklı doğum yüzde 2 dedi. Bana kalırsa korunmalısınız çok istiyorsanız tüp bebek pgt öneririm. Yaş faktörü önemli üzerine tiroid hastalığı olunca. Nasip tabiki benim kuzum tüp bebek pgt li embriyo. Öncesi düşük sonrası iki düşük daha şimdi üçüncü düşük kürtajla alındı. Tüp bebek fikri yeniden canlandı.İnşallah.Yaşım 39 iki çocuğum var. İlk iki doğaldı zaten 3. İçin geç kaldığımı hiç sanmıyodum ama iki tane kalp durması sonucu kürtajım oldu.dr um bana deyince ki pgt yöntemiyle tüp bebek yaptır işte o zaman yaşımın ilerlediğini anladım.kendimi hiç 39 yaşında hissetmiyorum ama yumurtalarım yaşlanmış bu bana çok acı verdi.
Hayır doğal yolla gebelikBebeğiniz tüp bebek pgt Li embriyomu acaba. Benim gittiğim Özlem gültekin doktor. Oda aynı şeyi söyledi. 40 üzeri gebelik yüzde 15 sağlıklı doğum yüzde 2 dedi. Bana kalırsa korunmalısınız çok istiyorsanız tüp bebek pgt öneririm. Yaş faktörü önemli üzerine tiroid hastalığı olunca. Nasip tabiki benim kuzum tüp bebek pgt li embriyo. Öncesi düşük sonrası iki düşük daha şimdi üçüncü düşük kürtajla alındı. Tüp bebek fikri yeniden canlandı.
Yaş 39 cok gec degilkiHayır doğal yolla gebelik
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlısı olsun.Hayır doğal yolla gebelik
Cok haklisin aslinda aile gecmisimizdecdown sendrumlu yok biraz bunlada alakali sanirim...ben yeni katildim gruba acaba dogumlarda gordugunuz bildiginiz komplkasyonlar oluyor mu ...ben bu ay dahil korunmamaya bsladim ben istiyorum esim pek değil...hakkimizda hayirlisi...rabbim herkesin gonlune gore versinen buyuk sıkıntı her kurulan cumlenın "yasın ılerı rısk yok mu sence" seklınde garıp sorular sorulması :) tabı kı rısklerı var ama genc annelerın bebeklerı de rısk tasımıyor mu , 18 ınde olup tup bebekle ugrasan da var 45 ınde kazayla hamıle kalan da, rıskler de boyle bence, onemlı olan senın kendını saglıklı ve dik tutman, ınsallah en kısa surede saglıkla sıradakı yavruna kavusursun
down sendromu genetik değil ama zatenCok haklisin aslinda aile gecmisimizdecdown sendrumlu yok biraz bunlada alakali sanirim...ben yeni katildim gruba acaba dogumlarda gordugunuz bildiginiz komplkasyonlar oluyor mu ...ben bu ay dahil korunmamaya bsladim ben istiyorum esim pek değil...hakkimizda hayirlisi...rabbim herkesin gonlune gore versin