İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Oncelikle kadin doguma gidip muayene olun degerlerinize baktirin folic asit kullanmaya baslayin ben 40 yasinda hamile kaldim 21 haftalikken suyum erken geldi bebegimi dogurmak zorunda kaldim ve ölü dogdu zaten yasamazdi dediler 6 aydan sonra 41 yasinda tekrar hamile kaldim onunda kalp atisi durdu 8.5 haftalikken simdi 6 hafta oldu kurtaj olali folic asit kullaniyorum doktora gittim adetin ikinci gunu kan verdim 20 gun sonra cikar dediler hormon degerlerine baktiricam ari sütü yada promotil women kullanayim diyorum bakalim hayirlisi tüp bebek istiyorum ama eşim istemiyor 1 tane kizim var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Önceki sezaryen olduysa ağrılar fazla oluyo. Yaştan dolayı down sendromu riski fazla çıkıyo.
İnşallahh sorunsuz olsun. Allah gönlüne göre versin.

In canim Allah gonlune gore versin a ma göźum korktu acikcasi

çok yanlış dusunuyorsun, 6-7 tup bebek degıl, 10-15 sene bebek ıcın tuple asılamayla ugrasıp, artık yasım gectı dıye havlu attıgı anda kendılıgınden hamıle kalanlar var, olmaz olmaz dıye bırsey yok, ASLA PES ETME .Bı de soyle bı durum var kı evlat oyle tatlı bısey kı olsa da ınsan ıkı veya uc olsun ıstedıgınde eger sahıp olamıyorsa yıne de uzuluyor, tesellısı var olan evladı elbette ama sanırım altta psıkolojık olarak da baska nedenler yatıyor, kadınlık yarıstırılmaya baslanıyor cevre tarafından falan falan bı suru seyler, yanı ıster hıc cocugu olmasın, ısterse 10 tane cocugu olsun, sıradakı hamıle ben olayım dıyen kım varsa allah saglıkla onları saglıklı hamıleler eylesın ınsallah

kürlerin hamileliği bozduğuna inanıyorum adet görmeden küre falan başlamayın bence kesinlikle

vesile her ne olursa olsun, sonunda yavrunuz sağlıkla kucağınızda olsun da onemlı olan o bence :) maşallah saglıkla kavusursunuz ınsallah

en buyuk sıkıntı her kurulan cumlenın "yasın ılerı rısk yok mu sence" seklınde garıp sorular sorulması :) tabı kı rısklerı var ama genc annelerın bebeklerı de rısk tasımıyor mu , 18 ınde olup tup bebekle ugrasan da var 45 ınde kazayla hamıle kalan da, rıskler de boyle bence, onemlı olan senın kendını saglıklı ve dik tutman, ınsallah en kısa surede saglıkla sıradakı yavruna kavusursun

Öyle güzel ifade etmişiniz ki bana 2 çocuğun var niye bu kadar istiyorsun diyorlar ama bu içten gelen anlatılamayacak bir duygu ben ikinci çocuğumu kucağıma aldığım gün yarabbim bu duyguyu ne olur bir kez daha yaşat diye çok dua etmiştim. Bunları yazarken bile ağlıyorum bilmiyorum tekrar olacak mı ama Allah herkese versin 1, 2, 3 ne kadar istiyorsa bunu bütün samimiyetimle hepiniz için istiyorum. Allah yardımcımız olsun.

vesile her ne olursa olsun, sonunda yavrunuz sağlıkla kucağınızda olsun da onemlı olan o bence :) maşallah saglıkla kavusursunuz ınsallah
İnşallah inşallah.hamilelikten sonra da başka korkular var şimdi ileri yaş ikili test üçlü test sonuçları filan ama inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz

Senin durumun çok daha kötü rabbim yerini doldursun. Acını dindirsin. Üzüldüm.

Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş. Yaşınız kaç acaba

Bebeğiniz tüp bebek pgt Li embriyomu acaba. Benim gittiğim Özlem gültekin doktor. Oda aynı şeyi söyledi. 40 üzeri gebelik yüzde 15 sağlıklı doğum yüzde 2 dedi. Bana kalırsa korunmalısınız çok istiyorsanız tüp bebek pgt öneririm. Yaş faktörü önemli üzerine tiroid hastalığı olunca. Nasip tabiki benim kuzum tüp bebek pgt li embriyo. Öncesi düşük sonrası iki düşük daha şimdi üçüncü düşük kürtajla alındı. Tüp bebek fikri yeniden canlandı.

Hayır doğal yolla gebelik

Cok haklisin aslinda aile gecmisimizdecdown sendrumlu yok biraz bunlada alakali sanirim...ben yeni katildim gruba acaba dogumlarda gordugunuz bildiginiz komplkasyonlar oluyor mu ...ben bu ay dahil korunmamaya bsladim ben istiyorum esim pek değil...hakkimizda hayirlisi...rabbim herkesin gonlune gore versin

down sendromu genetik değil ama zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…