- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
Neye bagli..ben aile gecmisinde varsa onemli faktor diye biliyordumdown sendromu genetik değil ama zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye bagli..ben aile gecmisinde varsa onemli faktor diye biliyordumdown sendromu genetik değil ama zaten
Amin...Merhabalar,
Yeni arkadaşlar gelmiş başlığa, inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine. Bedenen hazırlanıp, kafaca düşünmemek bu işin en önemli yönü bence. Burası 10-15 kişilik arkadaş grubumuza uğurlu gelmişti, hemen hemen 1-1.5 yıl içinde hamile kalanlar hatta doğuran arkadaşlarımız mevcut. Kimi tedavili kimi doğal burası uğurlu geldi. O gruptan geriye 3-5 kişi kaldı inşallah onlarda sayfanın sahibesi de başta olmak üzere bebelerine kavuşur. Yeni gelen arkadaşlara da uğurlu gelir inşallah.
Iyıde senın ılerı yas deıl kınalşaskına mıllet ı uzmekten baska yaptıgınız bısey yok 40 yasına gelmıs ve cocugu hıc olmamıs ınsanlar yazması lazım buraya sızın yasınız cocuk sahıbı olmak ıcın erken bır yas basla sayfalara sıkıntınızı yazınMerhabalar arkadaslar..
31 yasindayim, bu ay basladik denemeye bizde, ovulasyon testi ile takip ettim. suanda adetime 10 gun var ve sabirsizlaniyorum, hatta erken test yaptim bile- tabiki negatif cikti.. bazi belirtiler var gibi gibi ama psikolojikte olabilir..
1 aydirda bazi takviyeler aliyorum coenzim Q10, hayit otu, folik asit, d vitamini gibi.
size sorum ari sutu bal polen propolis kullanan var mi aranizda? marka secmekte zorlaniyorum, gecen ay 1 kutu bitirdim anavarza markaydi. degistirmek istiyorum eger oneriniz varsa cok sevinirim..
Size katiliyorum sadece hiç cocuk sahibi olmayanlarin değil ileri yaş dogal yollarla hamile kalmak isteyenlerin sayfasi...Iyıde senın ılerı yas deıl kınalşaskına mıllet ı uzmekten baska yaptıgınız bısey yok 40 yasına gelmıs ve cocugu hıc olmamıs ınsanlar yazması lazım buraya sızın yasınız cocuk sahıbı olmak ıcın erken bır yas basla sayfalara sıkıntınızı yazın
AminAmin...
Insallah dediginiz gibi bizede uğurlu gelirMerhabalar,
Yeni arkadaşlar gelmiş başlığa, inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine. Bedenen hazırlanıp, kafaca düşünmemek bu işin en önemli yönü bence. Burası 10-15 kişilik arkadaş grubumuza uğurlu gelmişti, hemen hemen 1-1.5 yıl içinde hamile kalanlar hatta doğuran arkadaşlarımız mevcut. Kimi tedavili kimi doğal burası uğurlu geldi. O gruptan geriye 3-5 kişi kaldı inşallah onlarda sayfanın sahibesi de başta olmak üzere bebelerine kavuşur. Yeni gelen arkadaşlara da uğurlu gelir inşallah.
Merhabalar kaybınız için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik olur bebeğinize kavuşursunuz. Hormon tahlilleriniz çıktımı merak ettim, bir d vit değeriniz baktırın tavsiyemOncelikle kadin doguma gidip muayene olun degerlerinize baktirin folic asit kullanmaya baslayin ben 40 yasinda hamile kaldim 21 haftalikken suyum erken geldi bebegimi dogurmak zorunda kaldim ve ölü dogdu zaten yasamazdi dediler 6 aydan sonra 41 yasinda tekrar hamile kaldim onunda kalp atisi durdu 8.5 haftalikken simdi 6 hafta oldu kurtaj olali folic asit kullaniyorum doktora gittim adetin ikinci gunu kan verdim 20 gun sonra cikar dediler hormon degerlerine baktiricam ari sütü yada promotil women kullanayim diyorum bakalim hayirlisi tüp bebek istiyorum ama eşim istemiyor 1 tane kizim var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok haklisin canım benim ama ne diyebiliriz ki bizim halimizden yine biz anlarız. Bilseler ne buyuk bir nimete sahipler... hic olmayanı anlayabilseler... umutsuz olma yine de inşallah gelecektir meleğinEn azında bir tanede olsa biz evladınız var kızlar allah onlara uzun ömürler versin.bizim gibi hiç olmayanlar bu yaştan sonra tek çocuğa bile razı ama oda yok.ovulasyon testlerimde yıllardır çift çizgiyi yakalasamda bir türlü olmuyor.gerçi 6 7 tüp bebekte olmayan ovu takibiylemi olacak ama içimdeki umudu da yitiremiyorum rabbim büyük brn bi gün hayırlısıyla anne olacağım diyorum allahın izniyle...
Çok sağol canım.sen nslsın.nsl gidiyor.Cok haklisin canım benim ama ne diyebiliriz ki bizim halimizden yine biz anlarız. Bilseler ne buyuk bir nimete sahipler... hic olmayanı anlayabilseler... umutsuz olma yine de inşallah gelecektir meleğin
Hormon tahlillerim cikmadi 20 günü bulur dedi kan alan hemşire ozellikle amh uzun zaman alıyormuş d vit e baktirmadim hicMerhabalar kaybınız için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik olur bebeğinize kavuşursunuz. Hormon tahlilleriniz çıktımı merak ettim, bir d vit değeriniz baktırın tavsiyem
Ne yaptın canım nasıl gidiyor hamişlik. İnşallah herşey yolundadır. Benim ilk tüp bebek tutmadı. 2. De depremden dolayı sekteye uğradı. Bakalım hayırlısı olsunCok haklisin canım benim ama ne diyebiliriz ki bizim halimizden yine biz anlarız. Bilseler ne buyuk bir nimete sahipler... hic olmayanı anlayabilseler... umutsuz olma yine de inşallah gelecektir meleğin
Késke doguran arladaslarda ara ara gorip bize moral verseler kendilerinden ahsetaeler yaşlarini beveklerini anlatsalarInsallah dediginiz gibi bizede uğurlu gelir
AynenKéske doguran arladaslarda ara ara gorip bize moral verseler kendilerinden ahsetaeler yaşlarini beveklerini anlatsalar
Iyıde senın ılerı yas deıl kınalşaskına mıllet ı uzmekten baska yaptıgınız bısey yok 40 yasına gelmıs ve cocugu hıc olmamıs ınsanlar yazması lazım buraya sızın yasınız cocuk sahıbı olmak ıcın erken bır yas basla sayfalara sıkıntınızı yazın
Size katiliyorum sadece hiç cocuk sahibi olmayanlarin değil ileri yaş dogal yollarla hamile kalmak isteyenlerin sayfasi...
Yanlis soyledim aslinda kalitsal degil diyecektim. Yani aileden gecmiyor. Direk embriyonun hucrelerinin yanlis bolunmesi sonucu olusuyor. Yasin bir faktor oldugu biliniyor ama kesin nedeni belli degil hala diye biliyorumNeye bagli..ben aile gecmisinde varsa onemli faktor diye biliyordum
Tamam canım özele yazıyorum isteyen herkese de yazalım kullansınlar bi umutAradan zaman gecti ama banada yazar misiniz tesekkurlerBen solgarın bir vitaminini kullanmıştım o ay deli gibi ovülasyon sancısı oldu bence onu da deneyebiliriz iki ay yada üç ay kullansak toparlar gibime geliyor
Merhaba. İnşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.Merhaba Arkadaşlar 41 yaşımdayım.5 senedir ikinci çocuğuna hamile kalmak istiyorum.Bir kez tüp bebek ile hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.Hala denemeye ve normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum.
Bende 41 yasindayim bu sene 42 olcam 40 yasindan beri ikinci çocuğa hamile kalmaya çalışıyorum 2 kaybim var benimde. tüp bebek tedavisi olmadim bende normal yolla hamile .kalmaya calisiyorum en son 27 ocakta kurtaj oldum doktor 3 ay hamile kalma dedi yine düşük olur diye bakalim bekliyorumMerhaba Arkadaşlar 41 yaşımdayım.5 senedir ikinci çocuğuna hamile kalmak istiyorum.Bir kez tüp bebek ile hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.Hala denemeye ve normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum.