Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ınşaalah
Hamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah
2 ay üst üstemi soğan kürümü yaptınız? İçiniz rahat etmeyecekse devam etmeyin, ama yumurtlama zamanına kadar kullanın derimMerhaba arkadaşlar dün ovülasyon testi pik yapmıştı paylasmistim benim fsh geçen ay çok yüksekti ona rağmen doktorum tedaviye paylaştı bi yumurta büyüttü ilaçlarla o da 16 mm de kendiliğinden çatladi 40 gün sonra adet oldum.iki aydır soğan kürü yaptım saraçoglunun erken menopoz kurunu almıştım pazar günü pazartesi başlayacaktım ovülasyon testi pozitif olunca kararsız kaldım. İçinde hayıt tohumu aslan pençesi ve çörekotu yağı var .Sizce adet dönemini beklemelimiyim yoksa başlayayım? Forumda okuduklarimdan kimi kürü kullanirken hamile kaldığını sonra da düşükle sonuclandigini söylemiş. Danışma hattını aradım kullanabilirsiniz dedi kafam çok karışık. Zaten kararsız bi insanım. Buarada yaş 43(
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşınız kaç acaba doğalmı hamile kaldınızHamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah
ocak ve subat ayinda iki defa yaptım Şubat'ın 5 inde soğan kürü bitti ovülasyon testinin 6.gününde pozitif gordum yumurtlama testini ilk defa bu ay yaptım daha önce sadece iki gün ya da dört gün yapmıştım test pozitif olunca kararsız kaldım şimdi yumurtlama zamani2 ay üst üstemi soğan kürümü yaptınız? İçiniz rahat etmeyecekse devam etmeyin, ama yumurtlama zamanına kadar kullanın derim
Baska takviye kullandinizmiHamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah
İNŞALLAH buay sürpriz olur bebiş gelir,ocak ve subat ayinda iki defa yaptım Şubat'ın 5 inde soğan kürü bitti ovülasyon testinin 6.gününde pozitif gordum yumurtlama testini ilk defa bu ay yaptım daha önce sadece iki gün ya da dört gün yapmıştım test pozitif olunca kararsız kaldım şimdi yumurtlama zamani
ınsaalah canim.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin.İNŞALLAH buay sürpriz olur bebiş gelir,
Amin, inşallah. Bal tarçın çörekotu fsh ı çıkarıyormu bir yorumunuzda gördümde bende yapayım diyorumınsaalah canim.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin.
İnşallah.Yaşım 39 iki çocuğum var. İlk iki doğaldı zaten 3. İçin geç kaldığımı hiç sanmıyodum ama iki tane kalp durması sonucu kürtajım oldu.dr um bana deyince ki pgt yöntemiyle tüp bebek yaptır işte o zaman yaşımın ilerlediğini anladım.kendimi hiç 39 yaşında hissetmiyorum ama yumurtalarım yaşlanmış bu bana çok acı verdi.Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşınız kaç acaba doğalmı hamile kaldınız
Başka takviye şöyle : geçmiş aylarda arı sütü kullandım bir ay, çörek otu tarçın bal karışımı bir ay, soğan kürü iki ay kullanmışlığım var. Sonra sadece koenzim q10 ve gebeliktekullanılan vitamin kullandım onlarda bitti.iki üç hiçbirşey kullanmadım sonra promotil women kullandım.Sayınca epey bişey kullanmışımBaska takviye kullandinizmi
Promotil women kaç ay kullandınızBaşka takviye şöyle : geçmiş aylarda arı sütü kullandım bir ay, çörek otu tarçın bal karışımı bir ay, soğan kürü iki ay kullanmışlığım var. Sonra sadece koenzim q10 ve gebeliktekullanılan vitamin kullandım onlarda bitti.iki üç hiçbirşey kullanmadım sonra promotil women kullandım.Sayınca epey bişey kullanmışım.bunları 1 yıl içinde kullandım
Saraçoğlu danisanlari söylemişti erken menopoz riski olanlar kullanmadım diye .Amin, inşallah. Bal tarçın çörekotu fsh ı çıkarıyormu bir yorumunuzda gördümde bende yapayım diyorum
Aminn inşallah hepimiz verelim o haberlerimizi insallah. Rabbım tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeBu ay güzel haberler verirsin inşallah
2 ay Kullandım.bu sefer inşallah sorunsuzbir gebelik olur.kalbi durmaz sağlıklı sıhhatli alırım bebeğimi kucağıma.her tuvalete gidişimde hemen külotuma bakıyorum kanama var mı diye.düşüyor mu bu sefer de mi kimyasal dı diye korkularım var.nasipPromotil women kaç ay kullandınız
Promotil women eczanede bulunur mu arkadaslarPromotil women kaç ay kullandınız
Saglikla büyütün bebeginizi1 aylık olduk. Zaman ne çabuk geçtii.. asmde kilo kontrolü ve aşısı var. İnşallah hedefe ulaşırız..:)
Benim dikiş yerim acıyor yorulduğumda.. sizin ne durumda?
Sağolun çok tşkler. Yanlış yere yazmışım ya kusura bakmayınSaglikla büyütün bebeginizi