İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

2 ay üst üstemi soğan kürümü yaptınız? İçiniz rahat etmeyecekse devam etmeyin, ama yumurtlama zamanına kadar kullanın derim

Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşınız kaç acaba doğalmı hamile kaldınız

2 ay üst üstemi soğan kürümü yaptınız? İçiniz rahat etmeyecekse devam etmeyin, ama yumurtlama zamanına kadar kullanın derim
ocak ve subat ayinda iki defa yaptım Şubat'ın 5 inde soğan kürü bitti ovülasyon testinin 6.gününde pozitif gordum yumurtlama testini ilk defa bu ay yaptım daha önce sadece iki gün ya da dört gün yapmıştım test pozitif olunca kararsız kaldım şimdi yumurtlama zamani

Baska takviye kullandinizmi

İNŞALLAH buay sürpriz olur bebiş gelir,

Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşınız kaç acaba doğalmı hamile kaldınız
İnşallah.Yaşım 39 iki çocuğum var. İlk iki doğaldı zaten 3. İçin geç kaldığımı hiç sanmıyodum ama iki tane kalp durması sonucu kürtajım oldu.dr um bana deyince ki pgt yöntemiyle tüp bebek yaptır işte o zaman yaşımın ilerlediğini anladım.kendimi hiç 39 yaşında hissetmiyorum ama yumurtalarım yaşlanmış bu bana çok acı verdi.

Baska takviye kullandinizmi
Başka takviye şöyle : geçmiş aylarda arı sütü kullandım bir ay, çörek otu tarçın bal karışımı bir ay, soğan kürü iki ay kullanmışlığım var. Sonra sadece koenzim q10 ve gebeliktekullanılan vitamin kullandım onlarda bitti.iki üç hiçbirşey kullanmadım sonra promotil women kullandım.Sayınca epey bişey kullanmışım.bunları 1 yıl içinde kullandım

Promotil women kaç ay kullandınız

Hanımlar bal tarçın çörek otu fsh ı çıkaryormu yoksa düşürüyormu, bal tarçın çörekotu yapmak istiyorum ama fsh yükseltirmdiye korkuyorum aÇıkçası kullanan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar Allah dileyen herkesin gonlune gore versin oncelikle...bende hamile kalmak istiyorum cocugum var elhamdulillah yaşim 40 bu sene dogal yollarla deneyecegim esim her ne kadar istemese de...yas ilerletince riskler de artiyor 40 yas ustu dogum yapanlar hamilelik sureclerinde varsa sıkinti yasadilarsa bize biraz bilgi verebilir mi...ne tur sorunlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…