İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

En azında bir tanede olsa biz evladınız var kızlar allah onlara uzun ömürler versin.bizim gibi hiç olmayanlar bu yaştan sonra tek çocuğa bile razı ama oda yok.ovulasyon testlerimde yıllardır çift çizgiyi yakalasamda bir türlü olmuyor.gerçi 6 7 tüp bebekte olmayan ovu takibiylemi olacak ama içimdeki umudu da yitiremiyorum rabbim büyük brn bi gün hayırlısıyla anne olacağım diyorum 😔 allahın izniyle...

Merhaba hanımlar. Bende çocuk istiyorum bir kızım var. Ivf bir buçuk yaşında. Ve ben Kasım ayında bir düşük yaptım. Kendilikten hamile kaldım. Kızımı hala emziriyorum. Şu an gene hamileyim ve bebeğim gelişmemiş. Cuma günü doktor hemen alalım dedi. Ama kasaplarla işim yok. Yarın daha iyi bir doktora gideceğim. Kürtaj gerekiyorsa bile bunu benimle duygularımı anlayarak beni açıklamadan söyler diye düşünüyorum. 44 yaşında iki kez arka arkaya hamile kalmanın mucizesini yaşamak ve sonuçun hüsrana dönüşmesi beni mahvediyor. Ama allahtan umut kesilmez diyorum. Allah varsa imkansız yoktur. Belki mucizeler olur hepimiz için.
Şuan 44 yaşında mısınız. Birde hamile kalmak için herhangi birşey yaptınızmı belki bizede umut olur takviye falan kullandınızmı

Bende 42 yasindayim arkadaslar gecen sene 21 hafalikken suyum geldi normal dogum yaptim bebegimi kaybettim yeniden hamile kaldim aradan 6 ay gectikten sonra bu seferde 8.5 haftalikken kalp atışı durmus doktor kontrolunde ogrendim kurtaj oldum 5hafta oldu. 7 yasinda kizim var o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun herkesin var Allaha cok dua ediyorum tüp bebekte düşünüyorum ama eşim ikna olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
Bende aynı durumdayım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Hamile kalmak için özellikle herhangi birşey yaptınızmı

Biz Kasım’da düşük yaşayınca Mart’ta tüp bebeğe karar vermiştik. Şubatta hamileliğimi öğrendim. Mutluluk korku yarın son umuduma tutunmayı bırakacağım. Doktor kontrolüm var. Ve içimde bambaşka bir aşkla istiyorum. Buda benim sınavım. Allah isteyen herkese nasip etsin tekrar tekrar anne olmayı.
İNŞALLAH en kısa sürede sağlıcakla alırsınız. İlk bebeğiniz tüp bebekmi normalmi oldu

Şuan 44 yaşında mısınız. Birde hamile kalmak için herhangi birşey yaptınızmı belki bizede umut olur takviye falan kullandınızmı
Hayır kullanmadım. Özellikle hamile kalmak için. Ama kan değerlerim iyi değildi d vitamini ve Demir ilacı kullanmıştım. D vitamini yumurta kalitesi için önemliymiş diye biliyorum. Etkisi olmuş olabilir.

Bende aynı durumdayım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Hamile kalmak için özellikle herhangi birşey yaptınızmı
Hic bisey yapmadim simdi yapmak istiyorum folic asite basladim 1 aydir kullaniyorum ari sütü ve polen kullanmayi düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz burda okuduğum kadariyla takviye kullananlarda var promotil women gibi bende mi.kullansam acaba diye düşünüyorm. Bi yerde de hamilelik icin folik asit demir d vitamini ve omega 3 takviye yeterli yaziyordu bebek icin en onemli vitaminlermis

İNŞALLAH en kısa sürede sağlıcakla alırsınız. İlk bebeğiniz tüp bebekmi normalmi oldu
İlk bir buçuk yıl olmadı yaş ileri dedik tedavi ile olsun. Başlayacağım ay rahim filminden sonra kendilikten hamilelik ve kimyasal gebelik oldu. 4 ay daha bekledik gene olmayınca başladık ve kızım tüp bebek yöntemiyle sağlıkla doğdu. Hiç korunmadık yaşını doldurdu. Ben gene normal hamile kaldım. Mucize dedik uçtuk havalara 8. Haftada düşük oldu. Üzerine üç ay geçti gene hamilelik şu an 8 haftadayım ama gelişme çok geri dendi bugün randevum var. Düşük olma ihtimali çok yüksek. Nasip. Çok üzücü şeyler ama Allah’ın bana verdiği imtihanlar diyorum sakin olmaya çalışıyorum.

Ben dusukle sonuclanan en sonki hamileligimi adetten sonraki yumurtlama günlerini takip ederek olusturmustum onu da ilk ay tutturamamistim ikinci ay yapmistim hazir ovulasyon testlerinden almadim hic internetten arastirmistim nasil yapildigini

İlk bir buçuk yıl olmadı yaş ileri dedik tedavi ile olsun. Başlayacağım ay rahim filminden sonra kendilikten hamilelik ve kimyasal gebelik oldu. 4 ay daha bekledik gene olmayınca başladık ve kızım tüp bebek yöntemiyle sağlıkla doğdu. Hiç korunmadık yaşını doldurdu. Ben gene normal hamile kaldım. Mucize dedik uçtuk havalara 8. Haftada düşük oldu. Üzerine üç ay geçti gene hamilelik şu an 8 haftadayım ama gelişme çok geri dendi bugün randevum var. Düşük olma ihtimali çok yüksek. Nasip. Çok üzücü şeyler ama Allah’ın bana verdiği imtihanlar diyorum sakin olmaya çalışıyorum.
Allah yardimciniz olsun kizimdan sonra benimde 2 kaybim oldu o kadar cok istiyorumki

En azında bir tanede olsa biz evladınız var kızlar allah onlara uzun ömürler versin.bizim gibi hiç olmayanlar bu yaştan sonra tek çocuğa bile razı ama oda yok.ovulasyon testlerimde yıllardır çift çizgiyi yakalasamda bir türlü olmuyor.gerçi 6 7 tüp bebekte olmayan ovu takibiylemi olacak ama içimdeki umudu da yitiremiyorum rabbim büyük brn bi gün hayırlısıyla anne olacağım diyorum 😔 allahın izniyle...
Allah herkese versin kaybettikce daha cok istiyorum cevremde herkesin bebegi oldu rabbim büyük bizede nasip eder insallah

Hic bisey yapmadim simdi yapmak istiyorum folic asite basladim 1 aydir kullaniyorum ari sütü ve polen kullanmayi düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz burda okuduğum kadariyla takviye kullananlarda var promotil women gibi bende mi.kullansam acaba diye düşünüyorm. Bi yerde de hamilelik icin folik asit demir d vitamini ve omega 3 takviye yeterli yaziyordu bebek icin en onemli vitaminlermis
Ben yeni başladım arısütüne polene bakalım d vit alcam demir kullanıyorum zaten değerlerim çok düşük. Sizin rezerv yada kalitede sorun varmı

Allah herkese versin kaybettikce daha cok istiyorum cevremde herkesin bebegi oldu rabbim büyük bizede nasip eder insallah
Nasıl bir ruh hali bu. Kaybettikçe daha çok istemek. İnan aklım almıyor. Çünkü bende öyleyim. Eşime tedavi istemiyorum artık yoruldum dedim. Bugün olmazsa tedavi olalım dedim. Nasibimizde varsa yolumuz nasıl çıkacaksa öyle nasip olsun.

Bence içinizi rahat tutun benim arkadaşta öyleydi gelişmemiş demişti sonradan toparladı şuan 7 aylık oldu. İçinizi ferah tutun

Nasıl bir ruh hali bu. Kaybettikçe daha çok istemek. İnan aklım almıyor. Çünkü bende öyleyim. Eşime tedavi istemiyorum artık yoruldum dedim. Bugün olmazsa tedavi olalım dedim. Nasibimizde varsa yolumuz nasıl çıkacaksa öyle nasip olsun.
Hersey nasip tabiki ben kaybettikce daha cok istiyorum diye kötü anlamda demedim sonuçta bebegimi kaybettim yokluğu acı veriyor karnimda tekmeliyodu bu halde kaybettim ben kimse anlayamaz ben hissettim onu 6 aya yakındı nasil bir ruh halinde oldugumu tabiki kimse anlayamaz sizin anlamadiginiz gibi

Merhaba arkadaşlar dün ovülasyon testi pik yapmıştı paylasmistim benim fsh geçen ay çok yüksekti ona rağmen doktorum tedaviye paylaştı bi yumurta büyüttü ilaçlarla o da 16 mm de kendiliğinden çatladi 40 gün sonra adet oldum.iki aydır soğan kürü yaptım saraçoglunun erken menopoz kurunu almıştım pazar günü pazartesi başlayacaktım ovülasyon testi pozitif olunca kararsız kaldım. İçinde hayıt tohumu aslan pençesi ve çörekotu yağı var .Sizce adet dönemini beklemelimiyim yoksa başlayayım? Forumda okuduklarimdan kimi kürü kullanirken hamile kaldığını sonra da düşükle sonuclandigini söylemiş. Danışma hattını aradım kullanabilirsiniz dedi kafam çok karışık. Zaten kararsız bi insanım. Buarada yaş 43:KK43:(

Hamileyim gene 13 martta kalp atışlarını duymak için gidecem.inşallah sağlıklı sıhhatli alırım bebişimi kucağıma.benim amh 2,53 tü eşim spermiyogram yaptırmadığı için onu bilmiyoruz.ben promotil women kullandım 2.ayında hamileyim.eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyordu.artık sebep ne bilmiyorum.Rabbim ol derse olur inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere kat kat hayırlı evlatlar verir.inşallah 🙏

X