İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hadi bakalım güzel hayırlı haberler inşallah
Bu ay olmasada üzülmeyeceğim çünkü Ocağın 20 sinden beri spor yapmaya başladım günde yaklaşık 8000 adım atıyorum bazen daha fazla o biraz adet döngüsünü etkiledi bu ay 24 günde olmam gerekiyor bakalım perşembe kan vereceğim aynı zamanda da toksoplazma ve rubella baktıracağım iş arkadaşımın eşi hamile 6 yıllık evliler tedavi ile olmuş pkolu. şuan 9 haftalık hamile ama toksoplazma pozitif çıkmış 2 hafta sonra yine kan verecekler bende hem onlara hemde bu arada beta hcg baktıracağım hayırlısı Allah en güzelini takdir eder

Onasıl birşey öyle ilk defa duydum

Evde hayvan besleniyorsa yapmak mantıklı
[/QUOTE]
kedi beslemeye gerek yok dışarıda yediğimiz az pişmiş et yemekleri kebap salatalardan bile geçme riski var

Kızlar merhaba, arı sütü kullananlar yardımcı olabilirimi acaba. Ben arı sütü bal polen karıştırdım kendim ama bunu buzdolabinda saklamam gerekiyormu bal dolapta şekerlenirya ondan sordum kullan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim boşuna gitmese bari

Selam. Ben yazin bile dolapta saklamamistim. Sabah aksam 1 kasik alinca zaten kisa surrde bitiyor. Bozulmaya firsat olmamisti zaten

Bal polen arı sütünü karışturdınoz demi yoksa sadece arı sütümü, çok tşk ederim buarada cvbınız için
Merhaba arı sütünü karıstırmayın onu sade tüketin. Dil altına koyun. Tadı mıydenizi bulandırırsa tahta küçük kasığa birazcık bal alıp arısütünü de üzerine koyup az karıstırın tahta kasıkta dilinizin altına koyun sabah ac karna. Kavanozda karıstırmayın. Mutlaka buz dolabında saklayın arı sütünü kış mevsimi de olsa. Zaten soguk zincirle gelmiş olması lazım. Metal kasık kullanmayın içinde küçük plastik kasıgı oluyor onunla nohut tanesı kadar alıp az bir balla karıstırıp o anda tüketin. Yada sade olarak. Şifa olsun inşallah

Tşkler amin inşallah hepimize, siz tüketiyormusunuz? Yarısını karılım yaptım balla polen diper kalanını öyle tüketirim. İnşallah vesile olur hamile kalmamıza.

inşallah guzel haberle gelecek test sonucun ve ıcın rahatlayacak canım, hamılelık yası ılerledıkce manyaklık sevıyemız artıyor sanırım, sen bır de bendekı delılık duzeyını gorsen :)

amh ın cok yuksek olması hemen ve kolaylıkla hamıle kalacagımızı kesınlestırmedıgı gıbı dusuk olması da kalamayacagımızı gostermez, amh tek basına bır gsterge degıl bunu bu sayfada gorduk, cok konustuk ve hatta artık amh da neymıs der hale geldık, o yuzden hıcc canını sıkma, baska bır sorun var mı onu arastır ve vucuduna ıyı bak, gordugun her kürü uygulama :) sakin kalmaya calıs kulaklarını ILERİ YAŞŞŞ dıye baslayan doktorlara ve sahıslara TIKAAAA :) sana abla tavsıyesı :) en son gıttıgım devlet hastanesı doktoru bana OLMAZ AŞILAMA DENE VAKİT KAYBEDİYOSUN dedi ve ben ordan aglayarak cıktım anlıyorum senı sakın pes etme uzulme

başınız sağolsun, inşallah bundan sonrakı ılk denemede yavrunuza kavusursunuz zaten hep dogal olmus bundan sonra da dogal yoldan kolaylıkla gelecek demektır, az kalmıs kavusmanıza bence

Merhabalar nasıl. Mesaj yazılacağını çok bilmiyorum. Bişeyler yapıp yazıyorum şimdilik.flx hanım ben 39 yaşındayım uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Hamile olmanız bütün gebe kalanların mutluluklarıbeni de mutlu ediyor. Sessizce takip ediyorum sizleri.ben bir kere daha mesaj yazmıştım. Kimyasal gebelikle geçiyor her ayım diye ama artık şimdi kimyasal bile yok.promotil women kullanıyorum ama gene tık yok.benim sorum şu size gebekalmadan önce yumurtlama günlerini bile değerlendirmenize rağmen günü gününe adet oluyor muydunuz?artık hiç umudum yok evet 3.çocuk olacak ama kafa işte takıldı kaldı.hiç çocuğu olmayanlardanözür diliyorum.2 tane var birde soru sormuş demeyin.

başınız sağolsun, inşallah bundan sonrakı ılk denemede yavrunuza kavusursunuz zaten hep dogal olmus bundan sonra da dogal yoldan kolaylıkla gelecek demektır, az kalmıs kavusmanıza bence
Çok teşekkür ederim. Bu ay maalesef gebelik yok. Negatif kan sonucum. Ancak spora başladım yürüyüş plates yoga gibi. 2 çocuğuma hamile kalmadan öncede 6 ay yoğun kardiyo ve plates yapmıştım. Benim iki yavrumda ilk istedim aylarda oldu. Hiç beklemedim ama yaş gerçekten çok önemliymiş. Kilo problemim yok hatta zayıf bile sayılırım ancak kan akışının hızlanması ve sağlık için yapıyorum. Bu arada daha kapsamlı vitaminler alıyorum. q10 L-arjinin Kriil Oil gibi bakalım elimden geleni yapacağım. Allahta İnşallah gönlümdekini tez zamanda sağlıkla gönderir. Hepinizin geçmişte yazdıklarınızı vakit buldukça okudum. Sabrınızı ve azminizi kutluyorum. En kısa zamanda yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…