Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel bir ömür dilerim inşallah bizede nasip olur hayırlısıylaKızlar değerlere takılmayın benim 17 fsh 0.5 amh ile gebe kaldım. Demir d ve b12 düşüktü onları tamamladım. Yılmadan istedim.
Doğum yaptım 10unda kavuştuk hamdolsun.
Aminn canım sağol. İnşallah kısa zamanda sağlıkla.Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel bir ömür dilerim inşallah bizede nasip olur hayırlısıyla
Evet geçmişi okumadım yeni üye oldum yoğun çalışıyorum vaktinde olmuyor açıkçası TeşekkürlerYok sayfada daha öncede ileri yaşta doğuran var. Belki 3 veya 4. Bebişş
Anlaşılan geçmişi okumadınız çooook konuşuldu takviyeler vs. Bi göz atın zamanınız oldukça.
Herhangi bişey kullandınızmı gerek besin gerek farklı birşey olsun, yardımcı olursanız çok sevinirim, birazda olsa moralim düzeldi. Çok tşklerYok sayfada daha öncede ileri yaşta doğuran var. Belki 3 veya 4. Bebişş
Anlaşılan geçmişi okumadınız çooook konuşuldu takviyeler vs. Bi göz atın zamanınız oldukça.
Bende yeni farkettim nette araştırma yaparken hepsini okuyamasamda kısım kısım okuyorumYok sayfada daha öncede ileri yaşta doğuran var. Belki 3 veya 4. Bebişş
Umut olduysam ne mutlu.Herhangi bişey kullandınızmı gerek besin gerek farklı birşey olsun, yardımcı olursanız çok sevinirim, birazda olsa moralim düzeldi. Çok tşkler
nasılsın caney bebiş nasıl büyüyormu mis kokuluKızlar değerlere takılmayın benim 17 fsh 0.5 amh ile gebe kaldım. Demir d ve b12 düşüktü onları tamamladım. Yılmadan istedim.
İyi daha iyiyim canım. Bebiş de büyümeye çalışıyor.nasılsın caney bebiş nasıl büyüyormu mis kokulu
MaşallahhhhKızlar değerlere takılmayın benim 17 fsh 0.5 amh ile gebe kaldım. Demir d ve b12 düşüktü onları tamamladım. Yılmadan istedim.
D vit değeriniz kaç tı acaba nekadar kullandınız. Malesef bazı drlar düşükte olsa yazmıyor,Umut olduysam ne mutlu.
Dediğim gibi demir d b12 kullandım. Başka farklı olarak olumlama yaptım. 'Hamileyim sağlıkla kucağıma alıyorum' gibi bak onu da araştırabilirsin. İyi düşün iyi olsun gibi.
Biz neyi düşünürsek oyuz.
10a düşmüştü sanırım 3 kutu bitirdim.D vit değeriniz kaç tı acaba nekadar kullandınız. Malesef bazı drlar düşükte olsa yazmıyor,
Benim 16. Kaça kadar yükselince bıraktınız10a düşmüştü sanırım 3 kutu bitirdim.
Çok eksik ise kullanın kendiniz normal sınırlarda ise zaten vermemesi normal bence.
Bakmadık 8 9 ay idare ediyor kullandığım sonra tekrar bitiyo.Benim 16. Kaça kadar yükselince bıraktınız
Tşk ederimBakmadık 8 9 ay idare ediyor kullandığım sonra tekrar bitiyo.
Çok şükür canım ben de iyiyim. bebiş için hiçbir çaba yok bende doktora bile gitmedim.Yaş 44 olunca tamam artık dedim. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bebişi öp kokla yerimeİyi daha iyiyim canım. Bebiş de büyümeye çalışıyor.
Yılmadan istedim yazmışım sen alıntı yapınca okudum son 2 ayı düşünmemişim en son hormonlu spiral taktırcam demiştimelbet yılgınlık oluyo ama gelecek olan geliyor Allahın izniyle..
Sen nasılsın?
Öperim koklarım tabi:)Çok şükür canım ben de iyiyim. bebiş için hiçbir çaba yok bende doktora bile gitmedim.Yaş 44 olunca tamam artık dedim. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bebişi öp kokla yerime
Tüp bebek düşünüyomusunuz, yoksa doğalmıÇok şükür canım ben de iyiyim. bebiş için hiçbir çaba yok bende doktora bile gitmedim.Yaş 44 olunca tamam artık dedim. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bebişi öp kokla yerime
Tüp bebek düşünüyomusunuzRegl durumum fsh 37 iken 23-24 günde oluyordum bunları kullandıktan sonra 25-27 gün arasında oluyorum ama daha gençken de 25 26 günde regl olurdum. yani 28-29 30 günde çok çok nadirdir adet görmem
Önce doğal düşünüyorum belki 2 ay sonra tüp olabilir bu hafta kan testi vereceğim bakalım sonuç ne olacak henüz reglme 7 gün varTüp bebek düşünüyomusunuz