İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kızlar değerlere takılmayın benim 17 fsh 0.5 amh ile gebe kaldım. Demir d ve b12 düşüktü onları tamamladım. Yılmadan istedim.

Doğum yaptım 10unda kavuştuk hamdolsun.
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel bir ömür dilerim inşallah bizede nasip olur hayırlısıyla

Yok sayfada daha öncede ileri yaşta doğuran var. Belki 3 veya 4. Bebişş

Anlaşılan geçmişi okumadınız çooook konuşuldu takviyeler vs. Bi göz atın zamanınız oldukça.

Yok sayfada daha öncede ileri yaşta doğuran var. Belki 3 veya 4. Bebişş

Anlaşılan geçmişi okumadınız çooook konuşuldu takviyeler vs. Bi göz atın zamanınız oldukça.
Herhangi bişey kullandınızmı gerek besin gerek farklı birşey olsun, yardımcı olursanız çok sevinirim, birazda olsa moralim düzeldi. Çok tşkler

Herhangi bişey kullandınızmı gerek besin gerek farklı birşey olsun, yardımcı olursanız çok sevinirim, birazda olsa moralim düzeldi. Çok tşkler
Umut olduysam ne mutlu.
Dediğim gibi demir d b12 kullandım. Başka farklı olarak olumlama yaptım. 'Hamileyim sağlıkla kucağıma alıyorum' gibi bak onu da araştırabilirsin. İyi düşün iyi olsun gibi.
Biz neyi düşünürsek oyuz.

nasılsın caney bebiş nasıl büyüyormu mis kokulu
İyi daha iyiyim canım. Bebiş de büyümeye çalışıyor.
Yılmadan istedim yazmışım sen alıntı yapınca okudum son 2 ayı düşünmemişim en son hormonlu spiral taktırcam demiştim elbet yılgınlık oluyo ama gelecek olan geliyor Allahın izniyle..
Sen nasılsın?

D vit değeriniz kaç tı acaba nekadar kullandınız. Malesef bazı drlar düşükte olsa yazmıyor,

Çok şükür canım ben de iyiyim. bebiş için hiçbir çaba yok bende doktora bile gitmedim.Yaş 44 olunca tamam artık dedim. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bebişi öp kokla yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…