İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kızlar merhaba, arı sütü kullananlar yardımcı olabilirimi acaba. Ben arı sütü bal polen karıştırdım kendim ama bunu buzdolabinda saklamam gerekiyormu bal dolapta şekerlenirya ondan sordum kullan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim boşuna gitmese bari
Ben dolapta bekletiyom donuyor ama en azından özelliği kaybolmaz belki

@dvtb ben 2 aydır omega, coq10 (ubiquinol), solgar multivitamin ve arısütü kullanıyorum bunları daha önce de kullanmıştım ama düşğk doz kullanmışım yurtdışı yayınları ve yurtdışı forumları okudum kullandığım dozlar yetersizmiş şu an günlük
Omega3 2,5 gr
Ubiquinol 400 mg kullanıyorum
Folik asit olarakta normal formdakileri 3 yıl kullandım değerim çok yükselmiştir biraz ara vereyim dedim tahlil yaptırdım neredeyse alt sınırda çıktı şaşırdım o nedenle folat formunu kullanmaya başladım emilimi daha yüksek diye.
Faydasını gordunuz mu

Merhabalar nasıl. Mesaj yazılacağını çok bilmiyorum. Bişeyler yapıp yazıyorum şimdilik.flx hanım ben 39 yaşındayım uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Hamile olmanız bütün gebe kalanların mutluluklarıbeni de mutlu ediyor. Sessizce takip ediyorum sizleri.ben bir kere daha mesaj yazmıştım. Kimyasal gebelikle geçiyor her ayım diye ama artık şimdi kimyasal bile yok.promotil women kullanıyorum ama gene tık yok.benim sorum şu size gebekalmadan önce yumurtlama günlerini bile değerlendirmenize rağmen günü gününe adet oluyor muydunuz?artık hiç umudum yok evet 3.çocuk olacak ama kafa işte takıldı kaldı.hiç çocuğu olmayanlardanözür diliyorum.2 tane var birde soru sormuş demeyin.

öncelikle teşekkür ederim, ve burada mühim olan üç beş cocuk var veya yok o değil, bence hiç öyle düşünmeyin, bizim odaklandığımız olay yaşımıza rağmen gebe kalabilmemiz ve sağlıkla devam ettirebilmemiz, ister ilk çocuk olsaun isterse 3-4 sonuçta evlat özlemi başka bir duygu, benim de allah bağışlarsa bir evladım var ama çalıştığım için ona eksik annelik yaptığımı düşündüğüm için şimdi bir evladıma da tamamen ben bakayım diye bir hasret içindeydim.

adet konusuna gelince adetim hiç şaşmadı, sadece geçen sene bir defa 1 haftalık şaşma yaşadım arkasından gelen ayda da düşükle sonuçlanan gebelik meydana gelmişti. kürtaj sonrasında da adetim hemen ve düzenli olarak gelmeye başlamıştı, ovu testi ile yumurtlama yı da gördüm, doktor kontrolünde 22 mm yumurta görülmesine ve değerlendirmeme rağmen hamile kalmadığım ayı da gördüm. inşallah sağlıkla siz de 3. bebişinizi kucağınız aalırsınız, bugünlerde yaşım üzerine o kadar yorum yapılıyor ki, bir tek yaşın güzel dert etme diyen doktorum :) 39 yaşınızın kıymetini bilin bence gayet genç bir yaş .

Çok teşekkür ederim. Bu ay maalesef gebelik yok. Negatif kan sonucum. Ancak spora başladım yürüyüş plates yoga gibi. 2 çocuğuma hamile kalmadan öncede 6 ay yoğun kardiyo ve plates yapmıştım. Benim iki yavrumda ilk istedim aylarda oldu. Hiç beklemedim ama yaş gerçekten çok önemliymiş. Kilo problemim yok hatta zayıf bile sayılırım ancak kan akışının hızlanması ve sağlık için yapıyorum. Bu arada daha kapsamlı vitaminler alıyorum. q10 L-arjinin Kriil Oil gibi bakalım elimden geleni yapacağım. Allahta İnşallah gönlümdekini tez zamanda sağlıkla gönderir. Hepinizin geçmişte yazdıklarınızı vakit buldukça okudum. Sabrınızı ve azminizi kutluyorum. En kısa zamanda yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

:) ben de ilk evladımı ilk istediğim ayda testte görünce , bu seferki uğraşmalarım çok ümit yıkıcı oldu :KK43: burada kaç kere havlu attığımı ve kaç kere burdaki güzel insanlar sayesınde ayaga kalktıgımı da Allah bılıyor, inşallah koşa koşa geliyor bebişiniz.

:) ben de ilk evladımı ilk istediğim ayda testte görünce , bu seferki uğraşmalarım çok ümit yıkıcı oldu :KK43: burada kaç kere havlu attığımı ve kaç kere burdaki güzel insanlar sayesınde ayaga kalktıgımı da Allah bılıyor, inşallah koşa koşa geliyor bebişiniz.
Inşallah çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin anne olmasını, o duyguyu yaşamasını içtenlikle diliyorum

benim durumum biraz farklı iki tane çocuğum var 2 side doğal hamilelik. ancak 3 senedir 3. çocuk istedim eşim istemedi taki bu yaza kadar bu yaz ikna oldu ama yaş 39 oldu 3 ay denedik olmadı doktora gittim amh yapılmadı fsh 37 e2 27 lh 13 prolaktin 8 çıktı ve erken menopoz teşhisi konuldu tabi çok ağladım. biraz araştırdım ve hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesinin iyi geldiğini duydum ve sabah akşam içmeye başladım bir ay sonra fsh 12 e2 412 lh 5 prolaktin 8 oldu bir ay daha kullandım fsh 7,85 e2 127 oldu tam denemeye başlayacağımız ay maalesef babacığımı kaybettim ve 2 ay hiç bu konu aklıma gelmedi aralık sonunda adetim gecikti ve kadın doğumcu arkadaşım var gel bakalım dedi ve hamileydim ancak 6+4 haftalık iken düşükle sonuçlandı kese vardı ancak kalp atışını hiç duymadık . sonra ilk adetimi gördüm bu ay ve yine denedik 1 martta adet olmam lazım gebelik yoksa tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum. onu araştırıyorum bir taraftan yaşım 40 umarım herkesin Allah gönlünde olanı verir kimi ilk kimi 2. 3. yavrularına kavuşur.
Merhabalar, siz şu hayıt ve aslan p. çayını düzenli olarak nekadar kullandınız. Yani hergün içtinizmi

Kızlar merhabalar ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama zamanı mi aranızda kullananlar varsa değerlendirir misiniz

Eklentiler

• 20200308_143325.jpg
    20200308_143325.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhabalar ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama zamanı mi aranızda kullananlar varsa değerlendirir misiniz
Merhaba benimde bugun aynı böyle. Dün gece yaptık bu gece yapacağız ve yarın gecede yapacağız inşallah. Rabbım denk getirip hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu gece ikimizede.

Merhaba hanımlar. Bende çocuk istiyorum bir kızım var. Ivf bir buçuk yaşında. Ve ben Kasım ayında bir düşük yaptım. Kendilikten hamile kaldım. Kızımı hala emziriyorum. Şu an gene hamileyim ve bebeğim gelişmemiş. Cuma günü doktor hemen alalım dedi. Ama kasaplarla işim yok. Yarın daha iyi bir doktora gideceğim. Kürtaj gerekiyorsa bile bunu benimle duygularımı anlayarak beni açıklamadan söyler diye düşünüyorum. 44 yaşında iki kez arka arkaya hamile kalmanın mucizesini yaşamak ve sonuçun hüsrana dönüşmesi beni mahvediyor. Ama allahtan umut kesilmez diyorum. Allah varsa imkansız yoktur. Belki mucizeler olur hepimiz için.

Bende 42 yasindayim arkadaslar gecen sene 21 hafalikken suyum geldi normal dogum yaptim bebegimi kaybettim yeniden hamile kaldim aradan 6 ay gectikten sonra bu seferde 8.5 haftalikken kalp atışı durmus doktor kontrolunde ogrendim kurtaj oldum 5hafta oldu. 7 yasinda kizim var o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun herkesin var Allaha cok dua ediyorum tüp bebekte düşünüyorum ama eşim ikna olmuyor ne yapacağımı şaşırdım

Bende 42 yasindayim arkadaslar gecen sene 21 hafalikken suyum geldi normal dogum yaptim bebegimi kaybettim yeniden hamile kaldim aradan 6 ay gectikten sonra bu seferde 8.5 haftalikken kalp atışı durmus doktor kontrolunde ogrendim kurtaj oldum 5hafta oldu. 7 yasinda kizim var o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun herkesin var Allaha cok dua ediyorum tüp bebekte düşünüyorum ama eşim ikna olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
Biz Kasım’da düşük yaşayınca Mart’ta tüp bebeğe karar vermiştik. Şubatta hamileliğimi öğrendim. Mutluluk korku yarın son umuduma tutunmayı bırakacağım. Doktor kontrolüm var. Ve içimde bambaşka bir aşkla istiyorum. Buda benim sınavım. Allah isteyen herkese nasip etsin tekrar tekrar anne olmayı.

X