Hadi bakalım güzel hayırlı haberler inşallahÖnce doğal düşünüyorum belki 2 ay sonra tüp olabilir bu hafta kan testi vereceğim bakalım sonuç ne olacak henüz reglme 7 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım güzel hayırlı haberler inşallahÖnce doğal düşünüyorum belki 2 ay sonra tüp olabilir bu hafta kan testi vereceğim bakalım sonuç ne olacak henüz reglme 7 gün var
Bu ay olmasada üzülmeyeceğim çünkü Ocağın 20 sinden beri spor yapmaya başladım günde yaklaşık 8000 adım atıyorum bazen daha fazla o biraz adet döngüsünü etkiledi bu ay 24 günde olmam gerekiyor bakalım perşembe kan vereceğim aynı zamanda da toksoplazma ve rubella baktıracağım iş arkadaşımın eşi hamile 6 yıllık evliler tedavi ile olmuş pkolu. şuan 9 haftalık hamile ama toksoplazma pozitif çıkmış 2 hafta sonra yine kan verecekler bende hem onlara hemde bu arada beta hcg baktıracağım hayırlısı Allah en güzelini takdir ederHadi bakalım güzel hayırlı haberler inşallah
Onasıl birşey öyle ilk defa duydumBu ay olmasada üzülmeyeceğim çünkü Ocağın 20 sinden beri spor yapmaya başladım günde yaklaşık 8000 adım atıyorum bazen daha fazla o biraz adet döngüsünü etkiledi bu ay 24 günde olmam gerekiyor bakalım perşembe kan vereceğim aynı zamanda da toksoplazma ve rubella baktıracağım iş arkadaşımın eşi hamile 6 yıllık evliler tedavi ile olmuş pkolu. şuan 9 haftalık hamile ama toksoplazma pozitif çıkmış 2 hafta sonra yine kan verecekler bende hem onlara hemde bu arada beta hcg baktıracağım hayırlısı Allah en güzelini takdir eder
Çok kötü bir parazit çiğ et ve kedi dışkısından geçiyor hamilelik te istenen testler aradan çıkaralım o testleride en son 2013 de yaptırmıştımOnasıl birşey öyle ilk defa duydum
Evde hayvan besleniyorsa yapmak mantıklıÇok kötü bir parazit çiğ et ve kedi dışkısından geçiyor hamilelik te istenen testler aradan çıkaralım o testleride en son 2013 de yaptırmıştım
Kedi beslemeye gerek yok dışarıda yenilen az pişmiş et kebap salatalardan bile geçebiliyorEvde hayvan besleniyorsa yapmak mantıklı
Selam. Ben yazin bile dolapta saklamamistim. Sabah aksam 1 kasik alinca zaten kisa surrde bitiyor. Bozulmaya firsat olmamisti zatenKızlar merhaba, arı sütü kullananlar yardımcı olabilirimi acaba. Ben arı sütü bal polen karıştırdım kendim ama bunu buzdolabinda saklamam gerekiyormu bal dolapta şekerlenirya ondan sordum kullan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim boşuna gitmese bari
Bal polen arı sütünü karışturdınoz demi yoksa sadece arı sütümü, çok tşk ederim buarada cvbınız içinSelam. Ben yazin bile dolapta saklamamistim. Sabah aksam 1 kasik alinca zaten kisa surrde bitiyor. Bozulmaya firsat olmamisti zaten
Merhaba arı sütünü karıstırmayın onu sade tüketin. Dil altına koyun. Tadı mıydenizi bulandırırsa tahta küçük kasığa birazcık bal alıp arısütünü de üzerine koyup az karıstırın tahta kasıkta dilinizin altına koyun sabah ac karna. Kavanozda karıstırmayın. Mutlaka buz dolabında saklayın arı sütünü kış mevsimi de olsa. Zaten soguk zincirle gelmiş olması lazım. Metal kasık kullanmayın içinde küçük plastik kasıgı oluyor onunla nohut tanesı kadar alıp az bir balla karıstırıp o anda tüketin. Yada sade olarak. Şifa olsun inşallahBal polen arı sütünü karışturdınoz demi yoksa sadece arı sütümü, çok tşk ederim buarada cvbınız için
Tşkler amin inşallah hepimize, siz tüketiyormusunuz? Yarısını karılım yaptım balla polen diper kalanını öyle tüketirim. İnşallah vesile olur hamile kalmamıza.Merhaba arı sütünü karıstırmayın onu sade tüketin. Dil altına koyun. Tadı mıydenizi bulandırırsa tahta küçük kasığa birazcık bal alıp arısütünü de üzerine koyup az karıstırın tahta kasıkta dilinizin altına koyun sabah ac karna. Kavanozda karıstırmayın. Mutlaka buz dolabında saklayın arı sütünü kış mevsimi de olsa. Zaten soguk zincirle gelmiş olması lazım. Metal kasık kullanmayın içinde küçük plastik kasıgı oluyor onunla nohut tanesı kadar alıp az bir balla karıstırıp o anda tüketin. Yada sade olarak. Şifa olsun inşallah
İnşallah bir aydır kullanıyorum. O karısımıda dolaba koyun mutlaka. Şifa olsun inşallah hepimizeTşkler amin inşallah hepimize, siz tüketiyormusunuz? Yarısını karılım yaptım balla polen diper kalanını öyle tüketirim. İnşallah vesile olur hamile kalmamıza.
İNŞALLAH amin,İnşallah bir aydır kullanıyorum. O karısımıda dolaba koyun mutlaka. Şifa olsun inşallah hepimize
selam kızlar hiç ses çıkmıyor burdan:) biz de 11. haftamızı bitiriyoruz hayırlısyla. nifty testi verdim haftaya bugün hem cinsiyetini hem de sağlıklı olup olmadığını öğreneceğim. Biraz endişe var tabi o da anneliğin deliliğe eş olması:) Hep dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberleri ile bu ileri yaş tabusunu yıkarız:) sevgiler..
Fsh 11 küsür amh 0,25 çıktı. Çok tşk ederim bilgilendirme için. İnşallah rabbim tez zamanda verir hayırlısı tabi. Demir deposu boş 1in altında kansızlık bŞka birşey çıkmadı tüp bebek için önce polipini aldırmamız lazım dedi polip te yeni çıktı sanırım incir kürü yaptıktan sonra oldu galiba. Ama korkuyorum neyapacağımı şaşırdım sürekli ağlamaklı oluyorum
benim durumum biraz farklı iki tane çocuğum var 2 side doğal hamilelik. ancak 3 senedir 3. çocuk istedim eşim istemedi taki bu yaza kadar bu yaz ikna oldu ama yaş 39 oldu 3 ay denedik olmadı doktora gittim amh yapılmadı fsh 37 e2 27 lh 13 prolaktin 8 çıktı ve erken menopoz teşhisi konuldu tabi çok ağladım. biraz araştırdım ve hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesinin iyi geldiğini duydum ve sabah akşam içmeye başladım bir ay sonra fsh 12 e2 412 lh 5 prolaktin 8 oldu bir ay daha kullandım fsh 7,85 e2 127 oldu tam denemeye başlayacağımız ay maalesef babacığımı kaybettim ve 2 ay hiç bu konu aklıma gelmedi aralık sonunda adetim gecikti ve kadın doğumcu arkadaşım var gel bakalım dedi ve hamileydim ancak 6+4 haftalık iken düşükle sonuçlandı kese vardı ancak kalp atışını hiç duymadık . sonra ilk adetimi gördüm bu ay ve yine denedik 1 martta adet olmam lazım gebelik yoksa tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum. onu araştırıyorum bir taraftan yaşım 40 umarım herkesin Allah gönlünde olanı verir kimi ilk kimi 2. 3. yavrularına kavuşur.
Bende yeni farkettim nette araştırma yaparken hepsini okuyamasamda kısım kısım okuyorum
Çok teşekkür ederim. Bu ay maalesef gebelik yok. Negatif kan sonucum. Ancak spora başladım yürüyüş plates yoga gibi. 2 çocuğuma hamile kalmadan öncede 6 ay yoğun kardiyo ve plates yapmıştım. Benim iki yavrumda ilk istedim aylarda oldu. Hiç beklemedim ama yaş gerçekten çok önemliymiş. Kilo problemim yok hatta zayıf bile sayılırım ancak kan akışının hızlanması ve sağlık için yapıyorum. Bu arada daha kapsamlı vitaminler alıyorum. q10 L-arjinin Kriil Oil gibi bakalım elimden geleni yapacağım. Allahta İnşallah gönlümdekini tez zamanda sağlıkla gönderir. Hepinizin geçmişte yazdıklarınızı vakit buldukça okudum. Sabrınızı ve azminizi kutluyorum. En kısa zamanda yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.başınız sağolsun, inşallah bundan sonrakı ılk denemede yavrunuza kavusursunuz zaten hep dogal olmus bundan sonra da dogal yoldan kolaylıkla gelecek demektır, az kalmıs kavusmanıza bence