Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayi nasip etsin.sakıncası yoksa yaşınızı öğrenebilir miyiz?Bizler de burada umut arıyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
hani.. bir oturup yazsam ..hem benzer duygu ve yaşanmışlıkların limanında dinlenir hem de tam manasıyla anlamaları ve destekleriyle, yine büyür cogalır ýürürüm deyipte yazamadığım satırlar bunlar .ne kadar içten yazmışsın güzel yüreğine sağlık...
Nasıl da sözleşmişler gibi bu tüp camiasi.. hadsiz haksız yorumlarla incitiyorlar ..kabul etmek mümkún değil
bir ara öyle mutlu haberler peşisıra geliyordu ki, müjdeyi yazabilmiştim de,, 8.haftada kalbinin durduğunu ben de paylaşamamıştım.. 3ay olmus neredeyseonulmaz bir kayıp acısı..Allah beterinden korusun ve hiçbirimize kimselere yaşatmasın.
Tüm bu anlattığın zorlu sürecin ardından gelen eşsiz haber icin adına çok çok sevindim..Rabbim saglıkli günlerde gülen gözlerini göstersin sizlere yanısıra hayırlıyla bizlere
Üzüldüm canım kaybına..hani.. bir oturup yazsam ..hem benzer duygu ve yaşanmışlıkların limanında dinlenir hem de tam manasıyla anlamaları ve destekleriyle, yine büyür cogalır ýürürüm deyipte yazamadığım satırlar bunlar .ne kadar içten yazmışsın güzel yüreğine sağlık...
Nasıl da sözleşmişler gibi bu tüp camiasi.. hadsiz haksız yorumlarla incitiyorlar ..kabul etmek mümkún değil
bir ara öyle mutlu haberler peşisıra geliyordu ki, müjdeyi yazabilmiştim de,, 8.haftada kalbinin durduğunu ben de paylaşamamıştım.. 3ay olmus neredeyseonulmaz bir kayıp acısı..Allah beterinden korusun ve hiçbirimize kimselere yaşatmasın.
Tüm bu anlattığın zorlu sürecin ardından gelen eşsiz haber icin adına çok çok sevindim..Rabbim saglıkli günlerde gülen gözlerini göstersin sizlere yanısıra hayırlıyla bizlere
Gerilmiyoruzz yarınki kontrolden de iyi haberlerle geliyorsun kuzumne kadar içten yazmışsın teşekkür ederim, 8. haftadan çok korkuyorum hep dile getirdim, hatta 8. haftada kaybettiğime ruhsal olarak öyle bağlanmışım ki onu kafamda 9 ay taşıyıp doğurup yarı kırkını çıkarınca hamile kaldımcan09e seheryeli77 Ozgur06 ya da demiştim hatırlarlar belki "onu artık doğurdum sanırım bundan sonra hamile kalırım belkı" cancan da evet artık bırak onu bıttı demıstı ve ancak kafadan gıdınce vucut hazır oldu belkı de , yarın kontrolum var ve çok gergınım
Gerilmiyoruzz yarınki kontrolden de iyi haberlerle geliyorsun kuzum
cok tesekkur ederimÜzüldüm canım kaybına..flx77 canıma dediğimiz gibi geçmişte bırakmak önemli. İnşallahh güzel haberlerinizi alalımm..
senin icin dua ediyorum ve harika olacak bu kez inaniyorum...:) hormonlarini rahat birakmaya calisne kadar içten yazmışsın teşekkür ederim, 8. haftadan çok korkuyorum hep dile getirdim, hatta 8. haftada kaybettiğime ruhsal olarak öyle bağlanmışım ki onu kafamda 9 ay taşıyıp doğurup yarı kırkını çıkarınca hamile kaldımcan09e seheryeli77 Ozgur06 ya da demiştim hatırlarlar belki "onu artık doğurdum sanırım bundan sonra hamile kalırım belkı" cancan da evet artık bırak onu bıttı demıstı ve ancak kafadan gıdınce vucut hazır oldu belkı de , yarın kontrolum var ve çok gergınım
Arada 3 gün var zaten özgürcan büyükamin kuzum inşallah, senden de güzel haberler bekliyoruz, sağlıkla bakalım sıra sende miOzgur06 kuzumda mı , ayy heyecan heyecannn
Elbette geliyor.. art arda güzel haberler alıyoruz canım. Yakındır. :)cok tesekkur ederim
haklisin
bu kadar sahit oldugumuz mucizeden sonra
gelecek ışılışıl evvelAllah :)
amin inşallah sağlıkla güzel günlere erişiriz hepimiz, teşekkür ederim. 77 doğumluyum ben, bu sayfada umut olan çok arkadaşım oldu destek olan çok sevdiğim insanlar oldu, inşallah senin de güzel haberlerini alırız ve
Amin.İnsaalah...Bu forumda güzel haberleri aldikça umudum artıyor.amin inşallah sağlıkla güzel günlere erişiriz hepimiz, teşekkür ederim. 77 doğumluyum ben, bu sayfada umut olan çok arkadaşım oldu destek olan çok sevdiğim insanlar oldu, inşallah senin de güzel haberlerini alırız ve umutlarımız çoğalır
Ben varım bnmde 2 kez tüp Bebek tedavisi gördüm sonuç olumsuz oldu şimdide doğal yolla hamile kalabilirmiyim onu araştırıyorum yaşım 41
hani.. bir oturup yazsam ..hem benzer duygu ve yaşanmışlıkların limanında dinlenir hem de tam manasıyla anlamaları ve destekleriyle, yine büyür cogalır ýürürüm deyipte yazamadığım satırlar bunlar .ne kadar içten yazmışsın güzel yüreğine sağlık...
ne kadar içten yazmışsın teşekkür ederim, 8. haftadan çok korkuyorum hep dile getirdim, hatta 8. haftada kaybettiğime ruhsal olarak öyle bağlanmışım ki onu kafamda 9 ay taşıyıp doğurup yarı kırkını çıkarınca hamile kaldımcan09e seheryeli77 Ozgur06 ya da demiştim hatırlarlar belki "onu artık doğurdum sanırım bundan sonra hamile kalırım belkı" cancan da evet artık bırak onu bıttı demıstı ve ancak kafadan gıdınce vucut hazır oldu belkı de , yarın kontrolum var ve çok gergınım
Amin canimBu başlığı baştan okumanı tavsiye ederim. Birçok takviye buralarda paylaşıldı, hepimiz kullandık kullanıyoruz. Bebeğini kucağına alanlar da var. Yakında alacaklar ve yeni hamilelerimiz, vazgeçmeyin Allah büyük neden kalamayasın.
Canım sen başkalarına da kendin gibi dua eden bir insansın. Bizleri teselli ettin ama kendini gündeme bile getirmedin. Rabbim senin mucizeni de sana süpriz bir şekilde göndersin inşallah. Flx nin dediği o anıları biran önce silip önümüze bakalım. İçimizde büyütmeyelim. Yapması kolay değil tabi, bende yapamadım, sen biran önce yap. Asprin kullanımını sende yapabilirsin küçük bir tedbir ama işe yarayabilir.
evetdevacim.. hepbirlikte muradimiza hayirlisiyla erelim dilerimAmin.Bende ınsaalah
A
Amin.İnsaalah...Bu forumda güzel haberleri aldikça umudum artıyor.
inanciniz inanmaniz cok guzel masallah 9 olsun son olsun belki insallah ona da gerek kalmasin...neden olmasin,) .. antalya konusunda malesef hic fikrim yok canimSlm kızlar nasılsınız.bizde bu yaza yeniden tüp denesek mi diye düşünüyoruz.valla bu 8.olacak.hiç hal ve dermanım kalmadım aslındaama doğalda olmuyor işte.bu sefer antalya da mı denesek diyoruz.şu sanatçılarda hep oralarda yaptırıyor ya.ama nereye gitsek bilemiyoruz.bildiğiniz başarılır bir tüp bebek merkezi varmı antalyada.
Amin canim
sagol dusuncelerin icin. Bana agrili dar zamanlarin da dahil sen de yardimci oldun destek verdin zaman ayirdin, varol/un. Sevdiklerinizle minislerle insallah:)
Burada pekcok arkadasimizin tavsiyelerini takip ederek senin de oyle, sevgili bearguin in cokkiymetli
yoldasligi da onemli.., uygulamaya calisiyorum.
ama aspirin icmiyorum bak..haklisin..sen de fly gibi soylemistin daha once de..
nasil kullanmali peki ? tok gunde 1 kere ogle yemegi sonrasi alsam kafi midir
arisutu propolisi inofolic combi ve omepaq10 bir aydir duzenli belli bir duzende kullandim, ( bal tarcin corek otunu bunlarin icinde simdilik almayayim dedim belki birini eksiltip ileride) yesilliklerden yemeye calisip su kullanimima dikkat ediyorum bir de. simdilik boyle.. ha dusunmeden amann dedigim anda oldu diyorsunuz ya hayranim:) iste o asamayi istiyorum cok hem de .cunku afedersiniz koyvermek de genel olarak psikolojinin olmazsa olmaz ihtiyaci malum
yarin kurtajdan aylar sonra kadindogumcuya gidiyorum kucuk bir bolge hastanesine..nasilsa prof hocam yasta yaş turkusunu yeterince caldi soyledi yetti:))
bakalim rahim vs ne durumda .rgl de 3.gunu dedim gelin dedi,, duz kadindogumcu. . daha yalin ve sagduyulu bakar umarim.
simdiden mutlu ve hayirli cumalar gūzellik/lerr
tamamdir canim anlastikBen öğlen gibi coraspin aldım. Flx bebe asprini kullanmış, mesela. Hep aynı saat civarı al şimdilik. Glutensiz diyet nasıl gidiyor, haşimato vardı sanırım, bunu muhakkak yap bence.
O düz kadın doğumcuya daha önce tüp bebeğe gittiğini şu an oraya gidecek maddi ve manevi hazır olmadığını bu süreçte de boş kalmamak adına yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle. çünkü direkt tüp bebeğe giti yapıştırıyorlar.
Ben geçen yaz öyle demiştim bir kadın doğumcuya o zaman klomen ve çatlatma iğnesi ile şansımızı deneyelim diyerek ilişki günü vermişti. Tabi biz bayramda tatile gidince burdan da iğneyi soğuk götüremem diye almamıştım. Milas'taki bütün eczaneleri taramış iğneyi bulamamıştım. Orda kısırlık problemi olmadığına da kanaat getirmiştim.Haliyle çatlatamadım yumurtayı.
Yani direkt tüp bebek dememesi için bu yolu dene.
Slm kızlar nasılsınız.bizde bu yaza yeniden tüp denesek mi diye düşünüyoruz.valla bu 8.olacak.hiç hal ve dermanım kalmadım aslındaama doğalda olmuyor işte.bu sefer antalya da mı denesek diyoruz.şu sanatçılarda hep oralarda yaptırıyor ya.ama nereye gitsek bilemiyoruz.bildiğiniz başarılır bir tüp bebek merkezi varmı antalyada.